Βάλτε οικονομικούς στόχους για να πετύχετε τα όνειρά σας

0
Βάλτε οικονομικούς στόχους για να πετύχετε τα όνειρά σας

Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά

Είναι καλό να κάνετε οικονομία για μια βροχερή μέρα. Αλλά η εξοικονόμηση ηλιόλουστης ημέρας είναι για την επίτευξη των ονείρων. Εδώ είναι 6 βήματα για να θέτουν οικονομικούς στόχους για να επιτύχουν τα όνειρά σου!Είναι καλό να κάνετε οικονομία για μια βροχερή μέρα.  Αλλά η εξοικονόμηση ηλιόλουστης ημέρας είναι για την επίτευξη των ονείρων.  Εδώ είναι 6 βήματα για να κάνετε οικονομικούς στόχους για να πετύχετε τα όνειρά σας!  #Εξοικονομώ Χρήματα

Θυμάμαι μια μέρα που η εξοικονόμηση χρημάτων ήταν απλά αδύνατη. Μετά βίας τα βάζαμε πέρα.

Ήταν δύσκολο να τρώω αρκετό φαγητό στο τέλος κάθε μήνα. Το να μην μπορείς να κάνεις οικονομία για μια βροχερή μέρα ήταν τρομακτικό. Η αποθήκευση για μια «ηλιόλουστη μέρα» δεν ήταν καν στο ραντάρ μας.

Αλλά καθώς έχουμε κερδίσει έλξη με τα οικονομικά μας και έχουμε αυξήσει το εισόδημά μας τα τελευταία δύο χρόνια, είναι συναρπαστικό να βλέπουμε τις ηλιόλουστες αποταμιεύσεις μας να γίνονται πραγματικότητα. Επιτέλους αρχίσαμε να βάζουμε οικονομικούς στόχους για να πετύχουμε κάποια όνειρα, αντί να χρειάζεται να ξοδεύουμε όλα τα χρήματά μας για να τα βγάλουμε πέρα.

Αν και είναι σημαντικό να κάνετε οικονομία για μια βροχερή μέρα, είναι κίνητρο να μπορείτε να κάνετε οικονομία για ένα "ηλιόλουστη μέρα" επισης!  Η εξοικονόμηση ηλιόλουστης ημέρας είναι για την επίτευξη των ονείρων.

Τι είναι η εξοικονόμηση «ηλιόλουστης ημέρας»;

Οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς δεν αποταμιεύουν, ούτε για μια βροχερή μέρα. Ενώ υπάρχουν οικογένειες που πραγματικά δεν έχουν τα χρήματα να αποταμιεύσουν, άλλες ζουν πέρα ​​από τις δυνατότητές τους αντί να αποταμιεύουν.

Αν και είναι σημαντικό να κάνετε οικονομία για μια βροχερή μέρα, είναι κίνητρο να μπορείτε να κάνετε οικονομία και για μια «ηλιόλουστη μέρα»!

Η εξοικονόμηση ηλιόλουστης ημέρας είναι για την επίτευξη των ονείρων.

Τι υπάρχει στη λίστα οικονομικών επιθυμιών της οικογένειάς σας;  Δείτε πώς μπορείτε να έχετε έναν ηλιόλουστο προϋπολογισμό αποταμίευσης για να μπορέσετε να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους!
Πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο! Το όνειρό μου για την ηλιόλουστη μέρα έγινε πραγματικότητα αυτή τη μέρα!

Η Sunny Day Savings μας

Όταν το πρωτότοκό μας ήταν ακόμη μικρό παιδί, άκουσα για ένα νέο σχολείο που ξεκινούσε στην πόλη μας – ένα πανεπιστημιακό πρότυπο σχολείο. Αυτός ο τύπος σχολείων συνδυάζει πτυχές της ιδιωτικής εκπαίδευσης με μερική εκπαίδευση στο σπίτι. Ήξερα ότι ήθελα να παρευρεθεί η κόρη μου.

Αλλά εκείνη την εποχή, δεν είχαμε επιπλέον χρήματα να εξοικονομήσουμε.

Με το όνειρο να στείλουμε το κοριτσάκι μας σε αυτό το σχολείο μέχρι να ξεκινήσει το νηπιαγωγείο, ξεκίνησα αυτό το blog.

Μάντεψε? Συνέβη!

Όταν οδήγησα το κοριτσάκι μας στο σχολείο την πρώτη μέρα του νηπιαγωγείου, είχα ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη μου. Είχα κάνει πολλές ώρες και σκληρή δουλειά, αλλά είχα πετύχει τον οικονομικό μου στόχο!

Εδώ είναι 6 βήματα για να εξοικονομήσετε χρήματα για μια ηλιόλουστη μέρα!

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα για μια ηλιόλουστη μέρα:

1. Αποθηκεύστε πρώτα για μια βροχερή μέρα.

Ο Dave Ramsey συνιστά βάζοντας στην άκρη 1.000 $ για ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης και στη συνέχεια τουλάχιστον τρεις έως έξι μήνες (και ορισμένοι οικονομικοί εμπειρογνώμονες προτείνουν έως και 18 μήνες!) έξοδα διαβίωσης σε περίπτωση απώλειας εργασίας ή οικονομικής τραγωδίας.

Τα 1.000 $ είναι για μικρότερες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως χαλάρωση αυτοκινήτου κ.λπ. Προσπαθούμε να κρατάμε τα 1.000 $ εκεί ανά πάσα στιγμή. Έτσι, αν ξοδέψουμε 300 $ σε ένα ανταλλακτικό αυτοκινήτου, για παράδειγμα, δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας αυτών των 300 $ το συντομότερο δυνατό μετά.

Το να μπορείτε να κάνετε οικονομία για μια ηλιόλουστη μέρα είναι δυνατό και λιγότερο αγχωτικό όταν γνωρίζετε ότι η βροχερή μέρα σας έχει ήδη φροντιστεί.

2. Βάλτε οικονομικούς στόχους για εξοικονόμηση ηλιόλουστης ημέρας.

Αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος! Όταν η κόρη μου ήταν δύο χρονών ήξερα ότι ήθελα να τη στείλω στο πανεπιστημιακό πρότυπο σχολείο. Αυτό μου έδωσε τέσσερα χρόνια για να κάνω ένα σχέδιο για να κερδίσω αυτό το επιπλέον εισόδημα και να το εξοικονομήσω!

Όταν ήρθαν δύσκολες μέρες και ήθελα να τα παρατήσω, το να παρακολουθώ αυτόν τον οικονομικό στόχο με βοήθησε να επιμείνω.

Για την οικογένειά σας, μπορεί να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ίσως θέλετε να πληρώσετε μετρητά για ένα νέο όχημα.

Ίσως θέλετε να πάρετε τα παιδιά σας σε μεγάλες οικογενειακές διακοπές.

Ίσως θέλετε να εξοικονομήσετε αρκετή προκαταβολή για να αποφύγετε την PMI (ιδιωτική ασφάλιση στεγαστικών δανείων) όταν αγοράζετε ένα σπίτι.

Ίσως θέλετε να μπορείτε δίνω αφειδώς στους άλλους!

Μια φίλη μου είπε πρόσφατα ότι το οικονομικό της όνειρο είναι ότι η οικογένειά της θα σταματήσει να ζει από μισθό σε μισθό, ώστε να μπορούν να βοηθήσουν άλλες οικογένειες που έχουν ανάγκη. Από τότε που αυξήσαμε το εισόδημά μας, έχουμε βιώσει τόση χαρά που μπορούμε να δώσουμε περισσότερα.

Όποιοι και αν είναι οι οικονομικοί σας στόχοι, φροντίστε να ταιριάζουν με τις αξίες της οικογένειάς σας!

Πολλές αμερικανικές οικογένειες κάνουν οικονομία για μια βροχερή μέρα, αλλά η εξοικονόμηση για μια ηλιόλουστη μέρα είναι διασκεδαστική και παρακινεί!

3. Κάντε την εξοικονόμηση για την ηλιόλουστη μέρα σας μέρος του μηνιαίου προϋπολογισμού σας ή αναλάβετε μια επιπλέον εργασία(ες) για να κερδίσετε το εισόδημα που χρειάζεστε.

Εάν έχετε αρκετό εισόδημα για να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες, αφήστε λίγο παραπάνω κάθε μήνα μόνο για το όνειρο της ηλιόλουστης ημέρας σας.

Αν χρειάζεστε βοήθεια για να κάνετε έναν προϋπολογισμό, έχω καλά νέα! Η εξαιρετική εφαρμογή You Need A Budget (YNAB) προσφέρει 34 ημέρες δωρεάν! Διεκδικήστε αυτό το δωρεάν εδώ.

Αν δεν έχετε αρκετό εισόδημα, σκεφτείτε τρόπους για να το αυξήσετε για να πετύχετε τον στόχο σας. (Δείτε 40 ιδέες για να βγάζετε εισόδημα από το σπίτι!) Μπορείτε είτε να αναλάβετε μια δευτερεύουσα δουλειά όπως η διδασκαλία μέσω VIPKID ή ακόμα και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση!

4. Αφήστε στην άκρη τα χρήματα μέχρι να γίνει πραγματικότητα η ηλιόλουστη μέρα σας.

Όταν κάνετε οικονομία για τον στόχο της ηλιόλουστης ημέρας σας, μπορεί να είναι δελεαστικό να ξοδέψετε μερικά από αυτά τα χρήματα. Το να παρακολουθείτε τον τελικό στόχο θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε να αξιοποιείτε τις οικονομίες και να μην τον αγγίζετε!

Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά το blog, σκέφτηκα ότι μπορεί κάλλιστα να μου πάρει ολόκληρα τέσσερα χρόνια για να εξοικονομήσω αρκετά χρήματα για να στείλω το κοριτσάκι στο σχολείο.

Δεν πήρε τόσο πολύ, αλλά αντί να ξοδέψω το ποσό που ήξερα ότι χρειαζόμασταν για να τη στείλουμε στο σχολείο, το κράτησα «άθικτο», οπότε θα είχα τα χρήματα όταν έφτανε η ημέρα εγγραφής στο σχολείο!

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου ηλιόλουστης ημέρας για να πετύχετε τα οικονομικά σας όνειρα!

5. Πληρώστε για την ηλιόλουστη μέρα σας με μετρητά.

Εγώ αγάπη διαβάζοντας το “Πληρώσαμε μετρητά” ιστορίες για τη μαμά που εξοικονομεί χρήματα.

Εάν πρέπει να πληρώσετε για τα οικονομικά σας όνειρα με πίστωση, αφαιρεί τη διασκέδαση από αυτό και δημιουργεί το άγχος του να ξέρετε ότι θα πρέπει να το εξοφλήσετε αργότερα.

Φανταστείτε την ελευθερία του να μπορείτε να απολαύσετε διακοπές (ή μια σχολική χρονιά ή το νέο σας αυτοκίνητο κ.λπ.!), γνωρίζοντας ότι έχουν ήδη πληρωθεί πλήρως!

6. Απολαύστε την ηλιόλουστη μέρα σας!

Μόλις πετύχετε τον οικονομικό σας στόχο, απολαύστε τον! Και μετά αρχίστε να κάνετε οικονομία για άλλη μια ηλιόλουστη μέρα!

Ποια είναι η ηλιόλουστη μέρα σας; Ποιες είναι οι συμβουλές σας για να θέσετε οικονομικούς στόχους για να πετύχετε τα όνειρά σας;

Schreibe einen Kommentar