Βραβευμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας VelociWrapper για Μηχάνημα Καλωδιακής Εγκατάστασης Καθαρής Ενέργειας

4
Βραβευμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας VelociWrapper για Μηχάνημα Καλωδιακής Εγκατάστασης Καθαρής Ενέργειας
ο VelociWrapper Co. έχει λάβει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών για το κορυφαίο προϊόν της, το VelociWrapper, μια μηχανή περιτύλιξης καλωδίων που αυξάνει την ταχύτητα, ενισχύει την απόδοση και μειώνει το κόστος για εγκαταστάσεις αιολικών και ηλιακών πάρκων στον κατασκευαστικό τομέα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

«Λόγω της ζήτησης για το μηχάνημά μας, έχουμε ήδη ξεπεράσει τις πρώτες μας εγκαταστάσεις και επί του παρόντος μεταφέρουμε τις παραγωγικές μας δραστηριότητες σε μια εγκατάσταση πέντε φορές μεγαλύτερη για να ανταποκριθεί στην ανάπτυξη», εξηγεί ο Torrance Bistline, ιδρυτής και εφευρέτης του VelociWrapper. «Έχουμε επίσης περισσότερες πατέντες και καινοτομίες στα σκαριά, τις οποίες θα αποκαλύψουμε σύντομα».

Το VelociWrapper δεν απαιτεί μηχανοκίνητη ισχύ για να λειτουργήσει. Μόλις τα καλώδια τοποθετηθούν στο έδαφος χρησιμοποιώντας το σύστημα μηχανής τρίπλεξης, συμβάλλει σε 5-8% μεγαλύτερη απόδοση στη μεταφορά ενέργειας στον προορισμό της, γεγονός που επίσης μειώνει τη θερμότητα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του καλωδίου.
Schreibe einen Kommentar