Η διάσκεψη SolarPACES έρχεται στο Νέο Μεξικό τον Οκτώβριο του 2020

5
Η διάσκεψη SolarPACES έρχεται στο Νέο Μεξικό τον Οκτώβριο του 2020
Το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ (DOE) ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα φιλοξενήσουν το μεγαλύτερο συνέδριο στον κόσμο για τη συγκέντρωση ηλιακής ενέργειας (CSP) στο Albuquerque, NM, το επόμενο έτος.

Τον Οκτώβριο του 2020, το SolarPACES (Solar Power and Chemical Energy Systems), ένα πρόγραμμα του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, θα συγκεντρώσει ερευνητές από όλο τον κόσμο για να μιλήσουν για τις τελευταίες ερευνητικές εξελίξεις στο CSP και να επισκεφθούν τον ερευνητικό χώρο CSP των Εθνικών Εργαστηρίων Sandia.

«Καθώς εισερχόμαστε στη δεκαετία του Solar+, πρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην έρευνα που υποστηρίζει ολόκληρη τη βιομηχανία ηλιακής ενέργειας», λέει η Abigail Ross Hopper, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας. «Το CSP συνεχίζει να αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο και η ηλιακή βιομηχανία των ΗΠΑ είναι ενθουσιασμένη με τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει η CSP».

Το DOE έχει ανακοινώσει 200 ​​εκατομμύρια δολάρια σε έρευνα CSP τα τελευταία δύο χρόνια. Σήμερα, υπάρχουν σχεδόν 2 GW AC μονάδων CSP σε λειτουργία στις ΗΠΑ
Schreibe einen Kommentar