Η ευημερία των ζώων στην εκστρατεία ηγεσίας 2022

Η ευημερία των ζώων στην εκστρατεία ηγεσίας 2022

Juli 25, 2022 0 Von admin

Ο διαγωνισμός ηγεσίας των Συντηρητικών αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξουμε στους ψηφοφόρους ότι οι υποψήφιοι είναι αφοσιωμένοι στην προώθηση της καλής μεταχείρισης των ζώων. Οι ταχυδρομικές τσάντες του βουλευτή δείχνουν ότι η καλή διαβίωση των ζώων είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες του κοινού. Στα υπόλοιπα στάδια του διαγωνισμού ηγεσίας, είναι σημαντικό οι υποψήφιοι για ηγεσία να δείξουν την υποστήριξή τους για την εκπλήρωση των δεσμεύσεων για την καλή διαβίωση των ζώων στο μανιφέστο των Συντηρητικών. Είναι σημαντικό οι τρέχουσες μεταρρυθμίσεις για την καλή μεταχείριση των ζώων να συνεχιστούν υπό έναν νέο πρωθυπουργό.

Το Conservative Animal Welfare Foundation έστειλε μια χειρόγραφη επιστολή στους δύο τελευταίους υποψηφίους ζητώντας την υποστήριξή τους για το Σχέδιο Δράσης για την Ευημερία των Ζώων και το Νομοσχέδιο για τα Διατηρούμενα Ζώα που θα εκπληρώσουν τη δέσμευση του Συντηρητικού μανιφέστου για τον τερματισμό των ζωντανών εξαγωγών και πολλά άλλα.

Ο διαγωνισμός ηγεσίας παρουσιάζει μια ζωτική ευκαιρία για να δείξουμε στους ψηφοφόρους ότι οι υποψήφιοι δεσμεύονται να προωθήσουν την ευημερία των ζώων. Το Conservative Animal Welfare Foundation χαιρετίζει την υποστήριξη των υποψηφίων για τις υποσχέσεις μας για την καλή διαβίωση των ζώων, όπως ο τερματισμός των ζωντανών εξαγωγών, ο τερματισμός των κλωβών για ωοπαραγωγικές όρνιθες και τα κιβώτια τοκετού χοίρων και η κυβέρνηση να διατηρήσει τις δεσμεύσεις να μην υπονομεύει τους Βρετανούς αγρότες στις εμπορικές συμφωνίες με χαμηλότερες εισαγωγές.

Το Conservative Animal Welfare Foundation καλωσορίζει την υποστήριξη των υποψηφίων για τις παρακάτω δεσμεύσεις για την καλή διαβίωση των ζώων και έστειλε επιστολή στη Liz Truss και στον Rishi Sunak για υποστήριξη στις δεσμεύσεις για την καλή διαβίωση των ζώων.

Ως Συντηρητικοί, πιστεύουμε ότι η φροντίδα για τα εκτρεφόμενα ζώα μας και οι αξίες του συντηρητισμού δεν αλληλοαποκλείονται. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι, σε τελική ανάλυση, ένα έθνος φιλόζωων και το Συντηρητικό Κόμμα έχει περήφανο ιστορικό υπεράσπισης της ευημερίας των ζώων. Από την εισαγωγή της Επιτροπής Προστασίας των Αγροτικών Ζώων από τη Μάργκαρετ Θάτσερ εντός εβδομάδων από την εκλογή της έως την απαγόρευση του Ντέιβιντ Κάμερον για τους κλωβούς με μπαταρίες, οι Συντηρητικοί είναι εκείνοι που επανειλημμένα έχουν προωθήσει τη νομοθεσία για την προώθηση της καλής διαβίωσης των ζώων.

Ως ισχυρή φωνή για την καλή διαβίωση των ζώων στο Συντηρητικό Κόμμα, επιθυμούμε να αποκτήσουμε μια αίσθηση της προσέγγισης του υποψηφίου ηγεσίας στα ζητήματα καλής διαβίωσης των ζώων. Ως εκ τούτου, θέσαμε στους υποψηφίους τις απόψεις τους για τις ακόλουθες ερωτήσεις:

  1. Ως Πρωθυπουργός, θα προωθούσατε και θα συνεχίζατε το Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Ζώων της κυβέρνησης το 2021;
  2. Το νομοσχέδιο για τα κρατούμενα ζώα, το οποίο θα θέσει τέλος στις εξαγωγές ζωντανών για πάχυνση και σφαγή, περνάει από το Κοινοβούλιο, σύμφωνα με μια δέσμευση μανιφέστου των Συντηρητικών. Θα υποστηρίξετε το νομοσχέδιο για τα κρατούμενα ζώα να γίνει νόμος;
  3. Πολλές οργανώσεις ζήτησαν από την κυβέρνηση να διατηρήσει τις δεσμεύσεις να μην υπονομεύει τους Βρετανούς αγρότες στις εμπορικές συμφωνίες, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι Βρετανοί αγρότες δεν υπονομεύονται από φθηνά ξένα αγαθά χαμηλής ευημερίας. Είναι αυτή μια προσέγγιση που θα υιοθετούσατε;
  4. Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να προβεί σε διαβουλεύσεις για τη σταδιακή κατάργηση των κλωβών για κότες και χοιρομητέρες σε βρετανικές φάρμες τους επόμενους μήνες. Θα επιτρέψετε να προχωρήσουν αυτές οι διαβουλεύσεις και να ακολουθήσει νομοθεσία;

Θα υπάρξουν ευκαιρίες για τα μέλη του Συντηρητικού κόμματος να ρωτήσουν τους δύο υποψηφίους για τις απόψεις τους σχετικά με την καλή διαβίωση των ζώων στη σειρά ξεναγήσεων που θα διοργανωθούν σε ολόκληρη τη χώρα τις επόμενες εβδομάδες. Το CAWF θα ενθαρρύνει τους υποστηρικτές να παρευρεθούν στις κατασκηνώσεις για να ζητήσουν από τους υποψηφίους την υποστήριξή τους σε θέματα καλής διαβίωσης των ζώων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο: Hustings | Εκλογές ηγεσίας 2022 (conservatives.com)

Το Συντηρητικό Ίδρυμα για την Προστασία των Ζώων έστειλε επιστολή στις υποψήφιες για ηγεσία Elizabeth Truss και Rishi Sunak μαζί με 40 άλλες φιλοζωικές οργανώσεις καλώντας τους να #ActNowForAnimals. Ο νέος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να υποστηρίξει τις προτάσεις για την καλή διαβίωση των ζώων στο σχέδιο δράσης της κυβέρνησης για την ευημερία των ζώων. https://www.hsi.org/wp-content/uploads/2022/07/Letter-Sunak-Truss.pdf

The post Το Animal Welfare in the Leadership Campaign 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο Conservative Animal Welfare Foundation.