Η Acento Real Estate Partners συμμετέχει στο πιλότο εγκατάστασης PV Cell της PI Energy

6
Η Acento Real Estate Partners συμμετέχει στο πιλότο εγκατάστασης PV Cell της PI Energy

Acento Real Estate Partners έχει συνεργαστεί με PI Energy για πιλοτικές εγκαταστάσεις τεχνολογίας φωτοβολταϊκών (PV) κυψελών επόμενης γενιάς στα κτίριά της στις ΗΠΑ, η Acento εντάχθηκε στο Pilot Deployment Program της PI Energy, παρέχοντας στην εταιρεία πρόσβαση στην τεχνολογία φωτοβολταϊκών στοιχείων της PI Energy, η οποία έχει σχεδιαστεί για να τυλίγεται σε στέγες, τοίχους και άλλα επιφάνειες.

Το πρόγραμμα είναι η πρώτη φάση της εμπορευματοποίησης της τεχνολογίας των φωτοβολταϊκών κυψελών από την PI Energy, η οποία βασίζεται στην αποκλειστική καινοτομία ηλιακών κυψελών νανοφίλμ, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά λεπτό πυρίτιο. Επιτρέπει την πρακτική και χαμηλού κόστους εγκατάσταση ηλιακών πλαισίων που είναι σχεδιασμένα να είναι ελαφριά, εύκαμπτα, μη τοξικά και εύκολα στην εγκατάσταση στις περισσότερες επιφάνειες.

«Η συμμετοχή της Acento στο Πιλοτικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της PI Energy ευθυγραμμίζεται με τους στόχους υποδομής χαμηλών εκπομπών άνθρακα και κοινωνικών επιπτώσεων, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε ηλεκτρική ενέργεια επιτόπου από αχρησιμοποίητες επιφάνειες, από τα κτίρια, τους χώρους στάθμευσης και τους περιβάλλοντες τοίχους μας», λέει ο Andrés González. Διευθύνων Σύμβουλος της Acento. «Η ενίσχυση της ενεργειακής ανθεκτικότητας και βιωσιμότητας του χαρτοφυλακίου ακινήτων μας είναι ακόμη πιο ελκυστική με μια ανταγωνιστική προσέγγιση κόστους για την ηλιακή ενέργεια».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Acento, η οποία οδηγεί τη στροφή προς πιο βιώσιμα κτίρια», δηλώνει ο Phil Layton, Διευθύνων Σύμβουλος της PI Energy. «Μια μεγάλης κλίμακας μετάβαση στη βιωσιμότητα απαιτεί τόσο ενεργειακά χαμηλές εκπομπές άνθρακα όσο και οικονομικά ανταγωνιστική πορεία. Η Acento είναι δημιουργική και καινοτόμος στην προσέγγισή της για τη βελτίωση της απόδοσης των κτιρίων, μειώνοντας παράλληλα το αποτύπωμά τους άνθρακα, γεγονός που καθιστά την εταιρεία ιδανικό συνεργάτη».

Schreibe einen Kommentar