Η Cal Solar εισάγει το τμήμα υπηρεσιών EPC στην Καλιφόρνια

4
Η Cal Solar εισάγει το τμήμα υπηρεσιών EPC στην Καλιφόρνια
Cal Solar Inc. έχει ξεκινήσει ένα τμήμα υπηρεσιών μηχανικής, προμηθειών και κατασκευών στην Καλιφόρνια για να εξυπηρετεί εταιρείες ανάπτυξης ηλιακής ενέργειας και ενέργειας αξιοποιώντας την ομάδα των εσωτερικών μηχανικών, εκτιμητών και συνεργείων εγκατάστασης σε όλη την πολιτεία.

«Το τμήμα υπηρεσιών EPC μας είναι μια φυσική επέκταση της υπάρχουσας επιχείρησής μας, καθώς εκτελούμε μόνοι μας τα πάντα, από τον αρχικό σχεδιασμό και τη μηχανική μέχρι την εγκατάσταση και το σέρβις», σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος Sean Neman. «Με τοπικά συνεργεία που καλύπτουν κάθε υποπεριοχή της Καλιφόρνια, μπορούμε να παραδώσουμε χαρτοφυλάκια πολλών τοποθεσιών με τρόπο που άλλοι εγκαταστάτες απλά δεν μπορούν».

Η εταιρεία είναι πάροχος ηλιακών, αποθήκευσης ενέργειας και φόρτισης EV σε εμπορικά, πολυοικογενειακά έργα και δημόσια έργα. Έχει ολοκληρώσει περισσότερα από 600 έργα σε περισσότερα από 140 διαφορετικά κτιριακά τμήματα και διασυνδεδεμένα συστήματα σε περισσότερες από 13 επιχειρήσεις παροχής ηλεκτρικών υπηρεσιών στην Καλιφόρνια.

«Λόγω του μεγέθους των αυτοεκτελών πληρωμάτων μας, είμαστε σε θέση να προγραμματίζουμε δυναμικά σε εβδομαδιαία βάση και μπορούμε να κινητοποιηθούμε για βραχυπρόθεσμα έργα με πολύ μικρή προειδοποίηση και να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία», λέει ο Aron Hauser, ο οποίος ηγείται του Ομάδα EPC. «Είτε πρόκειται για έργο σχεδιασμού είτε μόνο κατασκευής, είμαστε σε μοναδική θέση να εξυπηρετούμε την αγορά.
Schreibe einen Kommentar