Η Dame Caroline Dinenage DBE MP εντάχθηκε στο Conservative Animal Welfare Foundation ως προστάτης

Η Dame Caroline Dinenage DBE MP εντάχθηκε στο Conservative Animal Welfare Foundation ως προστάτης

September 27, 2022 0 Von admin

Λονδίνο, 26ου Σεπτέμβριος 2022

Σήμερα (Δευτέρα 26ου Σεπτέμβριος) το Conservative Animal Welfare Foundation (CAWF) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Dame Caroline Dinenage DBE MP έχει ενταχθεί ως προστάτης.

Η Caroline Dinenage είναι η βουλευτής των Συντηρητικών για το Gosport, θέση που κατέχει από το 2010. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κατείχε μια σειρά από υπουργικές θέσεις. Κυρίως πρόσφατα, μεταξύ Φεβρουαρίου 2020 και Σεπτεμβρίου 2021, υπηρέτησε ως Υπουργός Επικρατείας για το Υπουργείο Ψηφιακών, Πολιτισμού, Μέσων Ενημέρωσης και Αθλητισμού (DCMS).

Πριν από αυτό ήταν Υπουργός Επικρατείας για την Κοινωνική Μέριμνα μεταξύ Ιανουαρίου 2018 και Φεβρουαρίου 2020 και Κοινοβουλευτική Υφυπουργός για την Οικογενειακή Υποστήριξη, Στέγαση και Διατήρηση Παιδιού μεταξύ Ιουνίου 2017 και Ιανουαρίου 2018. Προηγουμένως ήταν Κοινοβουλευτική Υφυπουργός για τις Γυναίκες και Ισότητες και Πρώιμα Χρόνια από Μάιο 2015 έως Ιούνιο 2017.

Η Dame Caroline Dinenage DBE MP, προστάτης του Ιδρύματος Συντηρητικής Προστασίας των Ζώων, σχολίασε:“Είμαι στην ευχάριστη θέση να γίνω μέλος του Conservative Animal Welfare Foundation σήμερα ως προστάτης. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει δρομολογηθεί από την Defra μια κορυφαία ατζέντα για την καλή διαβίωση των ζώων και είναι σημαντικό αυτά τα μέτρα να υλοποιηθούν υπό τη νέα μας ηγεσία

Η Lorraine Platt, συνιδρυτής του Conservative Animal Welfare Foundation, σχολίασε:“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Caroline Dinenage ως προστάτη του CAWF. Πάντα εκτιμούσαμε πολύ την υποστήριξη της Caroline για τις εκστρατείες μας για την καλή διαβίωση των ζώων και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενότερα μαζί της για να διασφαλίσουμε ότι οι δεσμεύσεις του Μανιφέστου του Συντηρητικού Κόμματος θα τηρηθούν».

Σχετικά με το Conservative Animal Welfare Foundation (CAWF)

Το Conservative Animal Welfare Foundation ιδρύθηκε το 2016 για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις ζωές δισεκατομμυρίων ζώων που εκτρέφονται σε εντατικές φάρμες σε όλο τον κόσμο και τον αντίκτυπο στην καλή διαβίωση των ζώων, το περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων. Θέλουμε να επισημάνουμε τη δράση που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι για να βοηθήσουν στην προώθηση της καλής μεταχείρισης των ζώων εκτροφής.

Η καλή διαβίωση των ζώων είναι μια αυξανόμενη ανησυχία για το κοινό, το οποίο συχνά προσβλέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει την ηγεσία τόσο στη διατήρηση όσο και στη βελτίωση των προτύπων.

Το Conservative Animal Welfare Foundation πιστεύει ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό η ευημερία των ζώων εκτροφής να τοποθετείται στην πρώτη γραμμή του κυβερνητικού σχεδίου για τα τρόφιμα και τη γεωργία μαζί με την εστίασή του στην παραγωγικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την τεχνολογία.

Επικοινωνία μέσων: Lorraine Platt ([email protected])