Η Enphase Energy αποκτά την SolarLeadFactory – Solar Industry

4
Η Enphase Energy αποκτά την SolarLeadFactory – Solar Industry
Enphase Energy Inc. έχει αποκτήσει SolarLeadFactory LLC, η οποία παρέχει οδηγεί σε εγκαταστάτες ηλιακών. Το SolarLeadFactory εντάχθηκε στο Enphase με στόχο να αυξήσει σημαντικά τους όγκους δυνητικών πελατών και τα ποσοστά μετατροπών για να συμβάλει στη μείωση του κόστους απόκτησης πελατών για τους εγκαταστάτες.

Η Enphase δημιουργεί μια ψηφιακή πλατφόρμα για εγκαταστάτες που ενσωματώνει εργαλεία για το σχεδιασμό, την άδεια, την εγκατάσταση, την παρακολούθηση και τη συντήρηση συστημάτων ηλιακής ενέργειας και μπαταρίας. Αυτή η απόκτηση προσθέτει δυνατότητες δημιουργίας μολύβδου σε αυτό το σύνολο εργαλείων. Η Enphase θα συνεχίσει να εστιάζει στην ενσωμάτωση αυτών των εργαλείων στην ψηφιακή πλατφόρμα, έτσι ώστε ολόκληρο το δίκτυο εγκαταστατών της να μπορεί να επιτύχει τη μέγιστη απόδοση όσον αφορά τις πωλήσεις στους ιδιοκτήτες κατοικιών.

«Τα τελευταία δύο χρόνια, εφαρμόσαμε στον εγκαταστάτη τη στρατηγική μας για την ψηφιακή πλατφόρμα με τις εξαγορές της Sofdesk για λογισμικό ηλιακής σχεδίασης, της ηλιακής επιχείρησης DIN για υπηρεσίες πρότασης και αδειοδότησης, 365 Pronto για λογισμικό πλατφόρμας O&M και τώρα SolarLeadFactory για υψηλής ποιότητας μόλυβδο γενιά», λέει ο Badri Kothandaraman, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Enphase Energy. «Επιλέξαμε την ομάδα του SolarLeadFactory με βάση τη νοοτροπία υψηλής ποιότητας και τη λειτουργική τους αποτελεσματικότητα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την ομάδα και τους πελάτες του SolarLeadFactory στο Enphase.”

«Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος με τους τρόπους με τους οποίους το Enphase μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε το κόστος απόκτησης πελατών του εγκαταστάτη, το οποίο είναι υψηλό στις ΗΠΑ», δηλώνει ο Clayton Cornell, Διευθύνων Σύμβουλος της SolarLeadFactory. „Με τη μόχλευση των πόρων Enphase, θα είμαστε σε θέση να επιταχύνουμε γρήγορα τις βελτιώσεις στις προσπάθειές μας όσον αφορά τα προσόντα και τις μετατροπές δυνητικών πελατών μας και θα φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας να βοηθήσουμε τη βιομηχανία να αυξήσει τα ποσοστά εγκατάστασης και περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικιών να χρησιμοποιήσουν την ηλιακή ενέργεια.“
Schreibe einen Kommentar