Η Intersolar Βόρεια Αμερική μετακομίζει στο Σαν Ντιέγκο τον Φεβρουάριο

2
Η Intersolar Βόρεια Αμερική μετακομίζει στο Σαν Ντιέγκο τον Φεβρουάριο
Η Solar Promotion International GmbH και η FMMI GmbH ανακοίνωσαν ότι τρεις από τις εκδηλώσεις τους στη Βόρεια Αμερική – Intersolar, ees (αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας) και Power2Drive North America – θα αποκτηθούν από τη διεθνή εταιρεία πολυμέσων Diversified Communications με έδρα το Μέιν.

Με τη σειρά τους, οι επόμενες εκδηλώσεις Intersolar, ees και Power2Drive Βόρειας Αμερικής – που συγκεντρώθηκαν τα τελευταία 11 χρόνια στο Σαν Φρανσίσκο τον Ιούλιο – θα μεταφερθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του Σαν Ντιέγκο για τις 4-6 Φεβρουαρίου 2020. Οι εκδηλώσεις αυτού του Ιουλίου στο Ως εκ τούτου, το Σαν Φρανσίσκο ακυρώθηκε.

«Το ενδιαφέρον μας για την ηλιακή ενέργεια πηγάζει από το διοικητικό μας συμβούλιο και η ανάπτυξη της δικής μας σειράς εκδηλώσεων στον τομέα της ηλιακής ενέργειας και της αποθήκευσης ενέργειας είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να συνεισφέρουμε περαιτέρω στη βιομηχανία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας», δηλώνει ο Theodore Wirth, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Diversified Communications, που κατέχει και λειτουργεί ένα ηλιακό πάρκο ισχύος 1,5 MW στο Brunswick του Maine.

Ο Δρ Florian Wessendorf, Διευθύνων Σύμβουλος της Solar Promotion International, προσθέτει: «Με το έντονο ενδιαφέρον που έδειξε η Diversified και την επιθυμία τους να επεκταθούν στην αγορά ηλιακής ενέργειας και αποθήκευσης, ήταν η ιδανική στιγμή για εμάς να μετατρέψουμε την επόμενη φάση ανάπτυξης στους πολύ ικανή και έμπειρη ομάδα.»
Schreibe einen Kommentar