Η Qcells σχεδιάζει νέες εγκαταστάσεις κατασκευής ηλιακών συλλεκτών στη Γεωργία

3
Η Qcells σχεδιάζει νέες εγκαταστάσεις κατασκευής ηλιακών συλλεκτών στη Γεωργία
Qcells λέει ότι η νέα της εγκατάσταση κατασκευής ηλιακών πάνελ θα βρίσκεται στο Dalton, Ga. Η επένδυση 171 εκατομμυρίων δολαρίων θα ενισχύσει την παραγωγή προηγμένων φωτοβολταϊκών πλαισίων.

«Η πρόσθετη επένδυσή μας στο Dalton θα βοηθήσει την Qcells να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες των πελατών των ΗΠΑ με αυξημένη τοπική παραγωγική ικανότητα», δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qcells, Justin Lee. «Η Γεωργία έχει γίνει η καρδιά παραγωγής καθαρής ενέργειας της Αμερικής και είμαστε περήφανοι που συνεισφέρουμε στην προηγμένη μεταποιητική οικονομία της πολιτείας».

Η νέα εγκατάσταση θα παράγει 1,4 GW ηλιακών πλαισίων ετησίως κατασκευασμένα με φωτοβολταϊκά στοιχεία επόμενης γενιάς της Qcells, μια τεχνολογία παθητικής επαφής με οξείδιο σήραγγας υψηλής απόδοσης, πιο γνωστή ως TOPCon. Βρίσκεται κοντά στο υπάρχον εργοστάσιο 1,7 GW της εταιρείας στο Dalton, η επέκταση θα ανεβάσει τη συνολική ισχύ της Qcells στις ΗΠΑ στα 3,1 GW.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την Qcells να συνεχίζει να επεκτείνεται στη Γεωργία», δηλώνει ο κυβερνήτης της Georgia Brian Kemp. «Το κράτος της Γεωργίας και η Κορέα απολαμβάνουν μια εξαιρετική συνεργασία για δεκαετίες, υποστηριζόμενη από την αφοσίωση στην οικοδόμηση σχέσεων. Έχουμε επικεντρωθεί στο να φέρουμε θέσεις εργασίας και ευκαιρίες σε εργατικούς Γεωργιανούς σε ολόκληρη την πολιτεία».

Η ρηξικέλευθη προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του 2022 και η λειτουργία αναμένεται να ξεκινήσει εντός του πρώτου εξαμήνου του 2023.
Schreibe einen Kommentar