Η RWE ξεκινά τη λειτουργία της στο Solar Project Hickory Park της Γεωργίας ισχύος 195,5 MW

2
Η RWE ξεκινά τη λειτουργία της στο Solar Project Hickory Park της Γεωργίας ισχύος 195,5 MW

RWE Ανανεώσιμες έχει ξεκινήσει τις εργασίες για το έργο Hickory Park Solar, μια εγκατάσταση AC 195,5 MW σε συνδυασμό με ένα σύστημα αποθήκευσης μπαταριών 40 MW 2 ωρών, που βρίσκεται στην κομητεία Mitchell, Ga. Η RWE είναι χειριστής και διαχειριστής της ηλιακής εγκατάστασης, πουλά την ενέργεια και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας από την εγκατάσταση στην Georgia Power μέσω του προγράμματος της Πρωτοβουλίας Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (REDI).

«Έργα όπως το Hickory Park, με το συστεγαζόμενο σύστημα αποθήκευσης μπαταριών του, θα γίνονται όλο και πιο σημαντικά καθώς οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αποτελούν μεγαλύτερο μέρος του ενεργειακού μείγματος», λέει η Silvia Ortín, Διευθύνουσα Σύμβουλος της RWE Renewables Americas. «Το μεγαλύτερο ηλιακό μας έργο στην Αμερική ωφελεί τώρα την πολιτεία της Τζόρτζια, συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών εσόδων σε τοπικές κομητείες και σχολικές περιφέρειες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναπτύξουμε αυτό το έργο και να προωθήσουμε την ηλιακή ενέργεια στην πολιτεία της Τζόρτζια ως μέρος του προγράμματος REDI της Georgia Power.“

Τον Νοέμβριο του 2019, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι συνήψε 30ετή συμφωνία αγοράς ενέργειας (PPA) με την Georgia Power, μια δημόσια επιχείρηση κοινής ωφέλειας που ανήκει σε επενδυτές και εξυπηρετεί περίπου 2,7 εκατομμύρια πελάτες.

Το έργο συνδέει περισσότερα από 650.000 ηλιακά πάνελ, τα οποία μαζί καλύπτουν μια έκταση περίπου 1.800 στρεμμάτων. Η ενσωμάτωση ενός υπερσύγχρονου συστήματος αποθήκευσης με σύζευξη DC επιτρέπει τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης του έργου και την αύξηση της προβλεψιμότητας της έγχυσης τοπικά παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας στο δίκτυο Georgia Power.

Schreibe einen Kommentar