Η Vanguard Energy Partners κατασκευάζει το δεύτερο έργο της CPV στη Georgia Solar

2
Η Vanguard Energy Partners κατασκευάζει το δεύτερο έργο της CPV στη Georgia Solar
Επιχειρήσεις ανταγωνιστικής ισχύος (CPV) ξεκίνησε την κατασκευή της εγκατάστασης 100 MW DC / 80 MW AC CPV Stagecoach Solar, που βρίσκεται κοντά στο Andersonville, Ga. Κατασκευάστηκε από την Vanguard Energy Partners και αναμένεται να είναι πλήρως λειτουργική στις αρχές του 2024.

Το CPV Stagecoach Solar είναι το δεύτερο ηλιακό έργο της CPV στην κομητεία Macon, Ga. Περίπου 600 στρέμματα πρώην γεωργικής γης θα είναι το μελλοντικό σπίτι της Stagecoach Solar της CPV. Το έργο αναμένεται να παράγει περίπου 190.000 MWh ετησίως.

«Έχουμε πολύ επιθετικούς στόχους ανάπτυξης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε εθνικό και κρατικό επίπεδο που απλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια παρατεταμένη καθυστέρηση στην ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας», λέει ο Sean Finnerty, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της CPV. «Είμαστε περήφανοι για το ρόλο που διαδραματίζουμε βοηθώντας στον εκσυγχρονισμό του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας των ΗΠΑ σε ένα μέλλον χαμηλότερου άνθρακα, αξιόπιστο, αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε εκεί χωρίς ένα επενδυτικό ρυθμιστικό πλαίσιο».

«Είμαστε ενθαρρυμένοι από τη διπλή λύση της διοίκησης παρέχοντας άμεση δασμολογική ελάφρυνση ενώ ταυτόχρονα επιταχύνουμε την αμερικανική παραγωγή ηλιακών», αναφέρει ο Mike Seelman, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Vanguard. «Αυτές οι συνδυασμένες πρωτοβουλίες θα μας επιτρέψουν να επεκτείνουμε το εργατικό δυναμικό μας σε εθνικό επίπεδο καθώς συνεργαζόμαστε με την CPV και τους άλλους πελάτες μας για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου και δίκαιου ενεργειακού μέλλοντος».
Schreibe einen Kommentar