Η Workrise διορίζει τον βετεράνο της τεχνολογικής βιομηχανίας Allen Narcisse ως Chief Operating Officer

2
Η Workrise διορίζει τον βετεράνο της τεχνολογικής βιομηχανίας Allen Narcisse ως Chief Operating Officer
Το Narcisse φέρνει την εμπειρία της πλατφόρμας Marketplace στο Workrise

Όστιν, Τέξας, 4 Οκτωβρίου 2021— Η Workrise, η κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης εργατικού δυναμικού για τα εξειδικευμένα επαγγέλματα, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Allen Narcisse ως Chief Operating Officer (COO). Ο Narcisse, ο οποίος πρόσφατα υπηρέτησε ως Επικεφαλής Στρατηγικής Αγοράς στη Lyft, θα ηγηθεί των πρωτοβουλιών ανάπτυξης αγοράς της Workrise στις ΗΠΑ

„Ο Άλεν εντάσσεται στο Workrise σε μια κομβική και συναρπαστική στιγμή για την εταιρεία καθώς επιταχύνουμε την επόμενη φάση του σχεδίου ανάπτυξής μας.“ είπε ο Xuan Yong, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Workrise. «Φέρνει ηγετική εμπειρία και στρατηγική βασισμένη στην αγορά, η οποία θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε μεγάλες ευκαιρίες καθώς αυξάνονται οι επενδύσεις σε υποδομές και οι εργαζόμενοι αλλάζουν τον τρόπο που αναζητούν θέσεις εργασίας. Ο Άλεν είναι μια βασική προσθήκη στην ομάδα στελεχών μας, καθώς η τεράστια ζήτηση για προμήθεια ειδικευμένων εργαζομένων συνεχίζεται.»

«Η κάλυψη του κενού ειδικευμένου εργατικού δυναμικού θα είναι απαραίτητη για τη συνεχιζόμενη οικονομική μας ανάπτυξη και ανάκαμψη και η Workrise βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας». είπε ο Allen Narcisse, COO της Workrise. «Η Workrise έχει ήδη αποδείξει ότι οι παραδοσιακοί τρόποι στελέχωσης μεγάλων έργων είναι ώριμοι για αναστάτωση. Ανυπομονώ να συμμετάσχω σε αυτήν την ταλαντούχα ομάδα και να βοηθήσω την εταιρεία να επεκτείνει τη λύση της τεχνολογίας για τις συναλλαγές ειδικευμένων σε πρόσθετες αγορές σε ολόκληρη τη χώρα.“

Ο Narcisse εντάσσεται στο Workrise από το Lyft όπου πέρασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πριν από τον ρόλο του ως Επικεφαλής Στρατηγικής Αγοράς για τον πάροχο διαδικτυακής κοινής χρήσης, ο Narcisse υπηρέτησε ως Περιφερειακός Αντιπρόεδρος, Περιφερειακός Διευθυντής και Γενικός Διευθυντής. Ο Narcisse πέρασε επίσης δύο χρόνια ως Γενικός Διευθυντής για την UberEats και είναι συνιδρυτής της Ebyline, Inc., μιας εταιρείας λογισμικού που συνδέει εταιρείες με έμπειρους, ελεγμένους ελεύθερους επαγγελματίες για τη δημιουργία αποκλειστικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας για εκδότες και επωνυμίες. Ο Narcisse ξεκίνησε την καριέρα του ως σύμβουλος προσωπικού στο Arthur Andersen, LLP, πριν ενταχθεί στους Los Angeles Times ως διευθυντής και στη συνέχεια στην Paramount Pictures ως Αντιπρόεδρος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

Ο Mike Witte, συνιδρυτής της Workrise, ο οποίος επί του παρόντος υπηρετεί ως COO, θα συνεχίσει να υπηρετεί στην εκτελεστική ομάδα και θα επικεντρωθεί στην προώθηση της καινοτομίας προϊόντων.

«Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που έχουμε τον Άλεν να ενταχθεί στην ομάδα του Workrise και η εμπειρία του που οδηγούν σε εταιρείες στη στρατηγική ανάπτυξης της αγοράς τους θα είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα», δήλωσε ο Witte. «Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που αφιερώνω περισσότερο χρόνο στην πρώτη γραμμή με τους εργαζόμενους, βοηθώντας στην ανάπτυξη και την προώθηση της καινοτομίας που θα βοηθήσει τη Workrise να αναπτυχθεί ως ηγέτης του κλάδου και να επιτύχει την αποστολή και το όραμά μας».

Το Workrise συνδέει ειδικευμένους εργάτες με εταιρείες υποδομής και ενέργειας που επιδιώκουν να στελεχώσουν και να διαχειριστούν έργα αποτελεσματικά. Η διαδικτυακή πλατφόρμα της εταιρείας συνδυάζει εργαζόμενους με περισσότερες από 500 εταιρείες στο δίκτυό της, διαχειρίζεται τη μισθοδοσία και τα οφέλη και παρέχει πρόσβαση στην εκπαίδευση. Η Workrise ιδρύθηκε το 2014 ως πλατφόρμα για την αντιστοίχιση ειδικευμένων εργαζομένων με εταιρείες στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, η Workrise έκτοτε έχει διευρύνει τις δραστηριότητές της για να εξυπηρετεί εταιρείες και εργαζομένους στο εμπόριο στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας, της αιολικής ενέργειας, των εμπορικών κατασκευών και της αμυντικής βιομηχανίας.

Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να καλύψει το κενό ειδικευμένου εργατικού δυναμικού τοποθετώντας 100.000 εργαζομένους σε θέσεις εργασίας μέχρι το τέλος του 2023 και ένα εκατομμύριο μέχρι το τέλος του 2030.

Τον Μάιο, η Workrise ανακοίνωσε το κλείσιμο ενός κύκλου 300 εκατομμυρίων δολαρίων Series E led από την Baillie Gifford, με τον νέο επενδυτή Franklin Templeton να ενώνει τους υπάρχοντες επενδυτές, όπως τα Founders Fund, Bedrock Capital, Andreessen Horowitz, Moore Strategic Ventures, 137 Ventures και Brookfield Growth Partners.

Για να μάθετε περισσότερα για το Workrise ή για να γίνετε μέλος της αναπτυσσόμενης ομάδας μας, επισκεφτείτε τη σελίδα Καριέρες.

Σχετικά με το Workrise

Το Workrise είναι ο κορυφαίος πόρος τοποθέτησης θέσεων εργασίας και δημιουργίας σταδιοδρομίας στον κόσμο για ειδικευμένους εργάτες. Διευκολύνουμε τους ειδικευμένους εργάτες να βρουν δουλειά και να πληρωθούν, καθώς και για τις εταιρείες να συνδεθούν με ένα αξιόπιστο εργατικό δυναμικό για την εργασία που έχουν. Μέσω των ανθρώπων και της τεχνολογίας, παρέχουμε εκπαίδευση και επαγγελματικές υπηρεσίες για τη διατήρηση της εργασίας του ειδικευμένου εργατικού δυναμικού.

Η Workrise βελτιώνει τις βιομηχανίες κατασκευών, πετρελαίου και φυσικού αερίου, αιολικής ενέργειας, ηλιακής ενέργειας και αμυντικής βιομηχανίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε workrise.com.

Επικοινωνία μέσων:

[email protected]

Schreibe einen Kommentar