Η Workrise λανσάρει πιλότο ταχείας δοκιμής COVID-19 για το βιομηχανικό της εργατικό δυναμικό

3
Η Workrise λανσάρει πιλότο ταχείας δοκιμής COVID-19 για το βιομηχανικό της εργατικό δυναμικό

Στη RigUp, πάντα προσπαθούσαμε να βάζουμε τους εργαζομένους μας πρώτα. Υπό το πρίσμα της επιδημίας COVID-19, αυτό σημαίνει διπλασιασμό της δέσμευσής μας για την υγεία και την ασφάλεια του εργατικού μας δυναμικού.

Οι εργαζόμενοί μας είναι η ραχοκοκαλιά που βοηθούν τη χώρα μας να κινείται. Ακόμη και εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς επιδημίας, η πλειονότητα του εργατικού δυναμικού μας θεωρείται απαραίτητο προσωπικό από τις πολιτείες και τις τοπικές κυβερνήσεις. Η οικοδόμηση και η συντήρηση της υποδομής του έθνους μας είναι μια κρίσιμη αποστολή. Ο μετριασμός του κινδύνου πιθανής εστίας σε ένα εργοτάξιο είναι προς το συμφέρον τόσο της δημόσιας υγείας όσο και της συνέχειας των έργων υποδομής ζωτικής σημασίας.

Γι‘ αυτό η RigUp είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα, σε συνεργασία με τον οργανισμό ψηφιακής υγείας που εδρεύει στο Χιούστον είμαι ενημέροςTMπαρέχοντας πρόσβαση σε δωρεάν ψηφιακές εξετάσεις COVID-19 στους εργαζομένους μας σε επιλεγμένους χώρους εργασίας στο Τέξας.

Ετσι δουλευει

  • Από αυτήν την εβδομάδα, οι εργαζόμενοι της RigUp σε επιλεγμένες τοποθεσίες εργασίας στο Τέξας θα ειδοποιούνται μέσω email εάν δικαιούνται να συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα. Αυτοί οι εργαζόμενοι θα έχουν πρόσβαση σε μια ηλεκτρονική αξιολόγηση μέσω του συνεργάτη μας είμαι ενημέροςTM, Το τεστ είναι εθελοντικώς και είναι κυρίως όφελος για τους εργαζόμενους που ανησυχούν για πιθανά συμπτώματα ή έκθεση.
  • Οι εργαζόμενοι που ταξινομούνται αρχικά ως «σε κίνδυνο» θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τους συνεργάτες μας για να λάβουν εξέταση PCR (ρινικό επίχρισμα) για COVID-19 από εξουσιοδοτημένο ιατρό.
  • Τα δείγματα δοκιμής θα σταλούν στους συνεργάτες μας στο εργαστήριο για επεξεργασία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι εργαζόμενοι που θεωρούνται «σε κίνδυνο» θα λάβουν οδηγίες δεν επιστροφή στην εργασία, εν αναμονή των αποτελεσμάτων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ιατρικοί μας συνεργάτες θα έρθουν σε επαφή με τα αποτελέσματα των εξετάσεων εντός 2-4 ημερών από τη χορήγηση του τεστ.
  • Εάν το τεστ επανέλθει θετικό, ο εργαζόμενος θα έχει πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα TeleHealth για να συζητήσει τα κατάλληλα επόμενα βήματα για τη διαχείριση της ασθένειας.

Η RigUp παρέχει αυτές τις δοκιμές στο χωρίς κόστος σε εργαζόμενους που δικαιούνται να συμμετάσχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα. Αυτό είναι μέρος της δέσμευσής μας να θέτουμε την υγεία και την ασφάλεια του εργατικού δυναμικού μας πρώτη. Ενθαρρύνουμε όλους τους εργαζομένους μας να κάνουν το δωρεάν διαδικτυακό διαγνωστικό τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ή όποτε άλλαξαν τα συμπτώματα και οι συνθήκες.

Η RigUp θα παρακολουθεί και θα αξιολογεί συνεχώς τα αποτελέσματα του πιλοτικού προγράμματος, με την ελπίδα να επεκτείνει την προσφορά στο εργατικό δυναμικό μας σε εθνικό επίπεδο τις επόμενες εβδομάδες.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα στις Συχνές Ερωτήσεις παρακάτω. Δημιουργήσαμε επίσης αυτό το ενημερωτικό δελτίο με δυνατότητα λήψης με περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.


Συχνές ερωτήσεις

Γιατί το κάνει αυτό το RigUp;

Η υγεία και η ασφάλεια του εργατικού δυναμικού μας είναι η κορυφαία προτεραιότητα της RigUp. Ο COVID-19 παρουσιάζει έναν άνευ προηγουμένου κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια για τις ομάδες μας, καθώς και μια κρίσιμη πρόκληση για την επιχειρηματική συνέχεια για τους πελάτες που εξυπηρετούμε. Πιστεύουμε ότι η συνεχής αξιολόγηση κινδύνου και διαχείριση του ιού θα είναι μια συνεχής ανάγκη για το άμεσο μέλλον.

Ποιον ωφελεί η δοκιμή;

Αυτή η νέα διαδικασία δοκιμών προσφέρει πρόσθετη ηρεμία στο εργατικό δυναμικό μας, διασφαλίζοντας ότι είναι ασφαλές ανά πάσα στιγμή όταν βρίσκονται σε εργοτάξιο, ενώ μετριάζει τον κίνδυνο διακοπής έργων υποδομής ζωτικής σημασίας από ενδεχόμενο ξέσπασμα.

Πώς ιεραρχεί το RigUp ποιος έχει πρόσβαση στο τεστ;

Η RigUp παρέχει αυτές τις δοκιμές σε επιλεγμένες τοποθεσίες του Τέξας όπου έχουμε τη μεγαλύτερη πυκνότητα εργαζομένων. Συνεργαζόμαστε απευθείας με τους χειριστές τοποθεσιών εργασίας για να επεκτείνουμε την πρόσβαση, με στόχο να τη διαθέσουμε στο εργατικό δυναμικό μας σε εθνικό επίπεδο τις επόμενες εβδομάδες.

Πόσο θα κοστίσει αυτό;

Η RigUp καλύπτει το κόστος της δοκιμής για τους εργαζομένους της κατά την πιλοτική φάση του προγράμματος.

Ποια είναι τα συμπτώματα που θεωρούνται «υψηλού κινδύνου»;

Άτομα που έχουν υπάρχουσες καταστάσεις και συμπτώματα όπως ορίζονται από Οδηγίες CDC, και προσδιορίζεται μέσω του διαδικτυακού διαγνωστικού τεστ μπορεί να ταξινομηθεί ως „υψηλού κινδύνου“. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν πυρετό, βήχα ή δύσπνοια. Άλλοι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη περιλαμβάνουν προϋπάρχουσες συνθήκες, ιστορικό ταξιδιού σε ορισμένες διεθνείς τοποθεσίες ή στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19. Οι ασθενείς «υψηλού κινδύνου» θα ελέγχονται είτε στο σπίτι είτε εκτός του νοσοκομείου και θα λαμβάνουν υποστήριξη τηλεϊατρικής.

Πώς θα καθορίσει το imaware τον «κίνδυνο;»

Οι εργαζόμενοι που κάνουν το διαδικτυακό διαγνωστικό τεστ θα ταξινομηθούν σε μία από τις τρεις κατηγορίες:

  • Χαμηλότερος κίνδυνος: η πλειοψηφία των εργαζομένων, πάνω από το 90%, θα ενταχθεί σε αυτήν την κατηγορία. Η διαχείριση τους γίνεται καλύτερα με εργαλεία μαζικών δοκιμών, όπως διαδικτυακές ημερήσιες έρευνες και δοκιμές σημείου φροντίδας για τη διατήρηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης για εργασία.
  • Μεσαίου κινδύνου: μικρότερο υποσύνολο εργαζομένων που έχουν εκτεθεί στον COVID-19 ή παρουσιάζουν συμπτώματα, αλλά δεν έχουν υποκείμενες παθήσεις. Αυτή η ομάδα θα πρέπει να τεθεί αμέσως σε καραντίνα με υποστήριξη τηλεϊατρικής.
  • Υψηλός κίνδυνος: το μικρότερο υποσύνολο εργαζομένων που έχουν προϋπάρχουσες καταστάσεις και συμπτώματα του ιού. Αυτοί οι ασθενείς θα υποβληθούν σε κατ‘ οίκον έλεγχο και θα ενταχθούν σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπείας τηλεϊατρικής.

Θα πληρώσει το RigUp τους εργαζόμενους που αποσύρονται από ένα εργοτάξιο λόγω ανησυχιών για την υγεία;

Δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για τις ημέρες που δεν βρίσκεστε στον ιστότοπο. Ένας εκπρόσωπος της RigUp θα επικοινωνήσει με μια πλήρη λίστα κρατικών παροχών που θα δικαιούστε σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πάτε στη δουλειά.

Ήμουν δυνητικά εκτεθειμένος στον COVID-19, αλλά δεν έχω καμία προϋπάρχουσα κατάσταση.

Εάν ανησυχείτε για πιθανή έκθεση στον COVID-19, θα πρέπει να τεθείτε αμέσως σε καραντίνα για 14 ημέρες, είτε παρουσιάζετε συμπτώματα είτε όχι. Το δωρεάν διαδικτυακό διαγνωστικό τεστ μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιες ενέργειες πρέπει να κάνετε και εάν πληροίτε τα κριτήρια για υποστήριξη τηλεϊατρικής.

Πείτε μου περισσότερα για την εταιρεία πίσω από τη δοκιμή;

είμαι ενημέροςTM είναι ένας ψηφιακός οργανισμός υγείας με έδρα το Χιούστον του Τέξας που παρέχει προηγμένα τεστ υγείας στο σπίτι. Οι δοκιμές τους παρέχουν έγκαιρη επίγνωση, καθώς και συνεχή παρακολούθηση, των συνθηκών που αλλάζουν τη ζωή. Δουλεύοντας παράλληλα με την κυβέρνηση, τα εργαστήρια και τους γιατρούς, imawareTM βοηθά στον εντοπισμό και την ιεράρχηση της φροντίδας για άτομα που έχουν μολυνθεί από τον COVID-19 και παρέχει τεστ σε άτομα για να επιβεβαιώσουν την ανάρρωσή τους από τον ιό.

Είναι εγκεκριμένο από το FDA/CDC;

Ως μέρος της πιλοτικής φάσης αυτού του προγράμματος, το RigUp και το imawareTM συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα δωρεάν, προσβάσιμο διαγνωστικό εργαλείο που βοηθά το εργατικό δυναμικό μας να εντοπίσει τα κατάλληλα βήματα που πρέπει να λάβει για να προστατευτεί. Για εκείνους τους εργαζόμενους που χρειάζονται τεστ για τον COVID-19, έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο επαγγελματιών υγείας σε όλη την πολιτεία για να παραδώσουν το τεστ PCR στο σπίτι. Αυτή η μέθοδος είναι η πιο ακριβής και απαιτείται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα CDC. Οι ασθενείς θα παραμείνουν σε καραντίνα κατά τη διάρκεια του χρόνου διεκπεραίωσης της εξέτασης, που μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 2-4 ημερών.

Οι δοκιμές θα υποβληθούν σε επεξεργασία από τους συνεργάτες μας στο εργαστήριο στο Ώστιν και στο Χιούστον.

Πώς προστατεύει το RigUp τα προσωπικά μου στοιχεία; Θα RigUp ή imawareTM μοιράζομαι τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου με τοπικούς αξιωματούχους;

Το Rigup και το imaware™ επικεντρώνονται στην προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών και των πληροφοριών που σχετίζονται με την υγεία. Η πλατφόρμα imaware™ είναι συμβατή με το HIPAA και αποθηκεύει με ασφάλεια τις πληροφορίες σας και τις μοιράζεται μόνο με τους γιατρούς που παρέχουν υπηρεσίες τηλεϊατρικής. Σύμφωνα με την κρατική νομοθεσία, κάθε άτομο που βγει θετικό θα ζητήσει από τον γιατρό μας να ενημερώσει τους αξιωματούχους Δημόσιας Υγείας. Ούτε το RigUp ούτε το imaware™ πωλούν ή μοιράζονται τις πληροφορίες σας με άλλα τρίτα μέρη.

Ποιες γεωγραφικές τοποθεσίες θεωρούνται επί του παρόντος υψηλού κινδύνου;

Ο COVID-19 χαρακτηρίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως πανδημία στις 11 Μαρτίου 2020. Πανδημία ορίζεται ως μια παγκόσμια επιδημία ασθένειας, με ελάχιστη έως καθόλου προϋπάρχουσα ανοσία έναντι του ιού. Θα πρέπει να λαμβάνετε τις κατάλληλες προφυλάξεις για να προστατευτείτε, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική σας θέση αυτή τη στιγμή.

Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω τις πιθανότητές μου να μεταδώσω ή να κολλήσω τον COVID-19;

Λάβετε μέτρα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, όπως περιγράφεται από το Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων. Αυτά περιλαμβάνουν το συχνά πλύσιμο των χεριών σας με σαπούνι και ζεστό νερό, την αποφυγή αγγίγματος με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα σας και την ελαχιστοποίηση της στενής επαφής με άλλα άτομα. Εάν είστε άρρωστος, μείνετε σπίτι και απευθυνθείτε στον γιατρό πρωτοβάθμιας περίθαλψης ή στο τοπικό τμήμα υγείας για ιατρική φροντίδα. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη λίστα με τις συμβουλές μας, καθώς και να παρακολουθήσετε ένα δωρεάν βίντεο ασφαλείας, στο δικό μας blog.


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ [email protected] Ή [email protected]

Schreibe einen Kommentar