Η Workrise πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις στη Βόρεια Ιρλανδία για να συνεχίσει να αναπτύσσει τις τεχνολογικές δραστηριότητες

3
Η Workrise πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις στη Βόρεια Ιρλανδία για να συνεχίσει να αναπτύσσει τις τεχνολογικές δραστηριότητες

Workrise Establishing Tech Center στο Μπέλφαστ για τη δημιουργία 150+ θέσεων εργασίας

Η Workrise, η κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης εργατικού δυναμικού για τα εξειδικευμένα επαγγέλματα, ανακοινώνει νέες πρωτοβουλίες στη Βόρεια Ιρλανδία που θα δημιουργήσουν 153 θέσεις εργασίας σε τοπικό επίπεδο και θα υποστηρίξουν τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας. Η Workrise ιδρύει ένα κέντρο μηχανικής τεχνολογίας στο Μπέλφαστ.

Οι θέσεις εργασίας θα προστεθούν τα επόμενα τέσσερα χρόνια με αρχική εστίαση στη σύσταση της ομάδας μηχανικών.

Ο Xuan Yong, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Workrise, δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με αυτή τη σημαντική επέκταση στη Βόρεια Ιρλανδία και την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την εντυπωσιακή δεξαμενή ταλέντων εκεί».

Ο υπουργός Οικονομίας Gordon Lyons είπε, «Είναι χαρά να καλωσορίσω αυτήν την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας από το Όστιν του Τέξας στη Βόρεια Ιρλανδία, η οποία θα συμβάλει σημαντικά στην οικονομία μας. Όλοι θέλουμε η Βόρεια Ιρλανδία μετά την COVID-19 να είναι πιο δυνατή και καλύτερη από πριν. Θέλουμε οι άνθρωποί μας να αναπτύξουν τις δεξιότητες του μέλλοντος και οι επιχειρήσεις μας να είναι ανθεκτικές, καινοτόμες, βιώσιμες και ανταγωνιστικές».

Η Invest Northern Ireland έχει προσφέρει στη Workrise 994.500 £ υποστήριξης για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας τεχνολογίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Invest NI, Kevin Holland, σχολίασε: «Η Invest Northern Ireland συνεργάζεται με εταίρους σε ολόκληρη τη Βόρεια Ιρλανδία για να συνεχίσει να αναπτύσσει το ταλέντο που αναζητούν επιχειρήσεις όπως η Workrise. Οι νέοι επενδυτές με νέες ιδέες και λύσεις τεχνολογίας προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες για μεταφορά γνώσης, εξέλιξη σταδιοδρομίας και ανάπτυξη κλάδου – ενισχύοντας την παγκόσμιας κλάσης φήμη της Βόρειας Ιρλανδίας σε αυτόν τον τομέα».

Ο Yong πρόσθεσε, «Επιλέξαμε τη Βόρεια Ιρλανδία ως τοποθεσία για αυτό το νέο κέντρο με βάση τους μηχανικούς λογισμικού υψηλής ποιότητας με δεξιότητες στον κλάδο, μαζί με μια ισχυρή σειρά αποφοίτων από τα εξαιρετικά πανεπιστήμιά σας».

Ιδρύθηκε στο Ώστιν του Τέξας, η Workrise παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση εργατικού δυναμικού, που συνδυάζει εξειδικευμένους εργολάβους εργασίας με εταιρείες που απαιτούν προσωπικό για έργα με χρονοδιάγραμμα.

Σχετικά με το Workrise

Το Workrise είναι ο κορυφαίος πόρος τοποθέτησης θέσεων εργασίας και δημιουργίας σταδιοδρομίας στον κόσμο για ειδικευμένους εργάτες. Διευκολύνουμε τους ειδικευμένους εργάτες να βρουν δουλειά και να πληρωθούν, καθώς και για τις εταιρείες να συνδεθούν με ένα αξιόπιστο εργατικό δυναμικό για την εργασία που έχουν. Μέσω των ανθρώπων και της τεχνολογίας, παρέχουμε εκπαίδευση και επαγγελματικές υπηρεσίες για τη διατήρηση της εργασίας του ειδικευμένου εργατικού δυναμικού.

Η Workrise βελτιώνει τις βιομηχανίες κατασκευών, πετρελαίου και φυσικού αερίου, αιολικής ενέργειας, ηλιακής ενέργειας και αμυντικής βιομηχανίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε workrise.com.

Επικοινωνία: [email protected]

Schreibe einen Kommentar