Η Workrise συγκεντρώνει 300 εκατομμύρια δολάρια στη χρηματοδότηση της σειράς D με επικεφαλής την a16z

3
Η Workrise συγκεντρώνει 300 εκατομμύρια δολάρια στη χρηματοδότηση της σειράς D με επικεφαλής την a16z

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη τεχνολογική startup της ενεργειακής βιομηχανίας έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 450 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα.

Η RigUp, η μεγαλύτερη αγορά της ενεργειακής βιομηχανίας για υπηρεσίες κατ‘ απαίτηση και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, συγκέντρωσε έναν γύρο Series D 300 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής τον Andreessen Horowitz (a16z) με τη συμμετοχή υφιστάμενων επενδυτών, συμπεριλαμβανομένων των Founders Fund, Bedrock Capital και Quantum Energy Partners. Οι νέοι επενδυτές περιλαμβάνουν την Baillie Gifford και την Brookfield Growth Partners. Ο David George, γενικός συνεργάτης της Andreessen Horowitz, θα ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο της RigUp.

«Η RigUp στέκεται μόνη της στην εξυπηρέτηση της ενεργειακής αγοράς εργασίας με την πολύ αναγκαία τεχνολογία και επιτρέπει ουσιαστικά την καλύτερη αντιστοίχιση προσφοράς και ζήτησης, με αποτέλεσμα σημαντικά βελτιωμένο χρόνο για την πρόσληψη και προβολή τόσο για τους ανεξάρτητους εργολάβους που αναζητούν τα σωστά έργα όσο και για τις εταιρείες ενέργειας αναζητούν θέσεις εργασίας με υψηλότερης ποιότητας προσωπικό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τους Xuan, Mike και την ομάδα της RigUp, καθώς συνεχίζουν να κλιμακώνονται και να επεκτείνονται στις ευκαιρίες τους στην αγορά».
– David George, ομόρρυθμος εταίρος, a16z

Η RigUp, που ιδρύθηκε το 2014, έχει πλέον περισσότερους από 300 υπαλλήλους σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πλατφόρμα της RigUp συνδυάζει συμβασιούχους εργαζομένους με εταιρείες ενέργειας που δραστηριοποιούνται στους τομείς της ανάντη, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της μεσαίας ροής και του επόμενου σταδίου που επιδιώκουν να προμηθεύονται και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό. Το 2019, η RigUp θα ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε ακαθάριστο όγκο υπηρεσιών στην πλατφόρμα της, αύξηση άνω του 200% από το 2018.

Στην ενεργειακή βιομηχανία, το εργατικό δυναμικό είναι δύσκολο να βρεθεί και έχει μεγάλη ζήτηση.

«Οι εργασίες πεδίου, που εκτελούνται σε μεγάλο βαθμό από ένα εργατικό δυναμικό ανεξάρτητων εργολάβων υψηλής ειδίκευσης, έχουν συνήθως στελεχωθεί μέσω ενός κατακερματισμένου δικτύου μικρών εταιρειών. Αυτό είναι αναποτελεσματικό για τις εταιρείες που πρέπει να στελεχώσουν γρήγορα έργα και να διαχειριστούν το κόστος εργασίας και δεν παρέχει στους ανεξάρτητους εργολάβους πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες ευκαιρίες».
– Xuan Yong, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της RigUp

Η αποστολή του RigUp είναι να ενδυναμώσει τους ανθρώπους που εξουσιάζουν τον κόσμο. Η πλατφόρμα προσφέρει στους εργαζομένους επί τόπου πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο εταιρειών ενέργειας, ευέλικτους όρους πληρωμής και βελτιωμένη πρόσβαση σε συνεργάτες που παρέχουν ολοκληρωμένα οφέλη υγειονομικής περίθαλψης και εκπαίδευση.

«Η RigUp εξυπηρετεί ένα εργατικό δυναμικό που, μέχρι τώρα, δεν ήταν σε θέση να εκμεταλλευτεί τις διευρυμένες ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνολογία. Το RigUp καλύπτει περισσότερες από 100 κατηγορίες υπηρεσιών ενεργειακής βιομηχανίας σε κάθε λεκάνη πετρελαίου και φυσικού αερίου και κάθε μεγάλη αιολική και ηλιακή περιοχή στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό ανοίγει τεράστιες δυνατότητες για εργαζομένους και για εταιρείες ενέργειας που θέλουν να προσλάβουν».
– Mike Witte, COO και συνιδρυτής της RigUp

Μέσω του RigUp, οι εταιρείες ενέργειας μπορούν να προμηθεύονται εργατικό δυναμικό μέσω του μεγαλύτερου δικτύου ειδικευμένων εργαζομένων, να διασφαλίζουν ότι οι εργαζόμενοι διατηρούν ενημερωμένες τις απαιτήσεις συμμόρφωσής τους με μια προσαρμόσιμη λύση συμμόρφωσης και να συντονίζουν τις πληρωμές σε αυτούς τους εργαζόμενους μέσω μιας απρόσκοπτης, ολοκληρωμένης λύσης πληρωμών.

Η RigUp σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την πιο πρόσφατη επένδυση για να συνεχίσει την επέκτασή της σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πετρέλαιο και φυσικό αέριο μεσαίου ρεύματος και κατάντη δραστηριότητες.

«Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, η RigUp έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη αγορά και πάροχος εργασίας επόμενης γενιάς για εργολάβους, παρόχους υπηρεσιών και χειριστές για τον ενεργειακό τομέα. Ως κορυφαίος κάτοχος περιουσιακών στοιχείων midstream, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας στις ΗΠΑ, πιστεύουμε ότι υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία για την RigUp να επαναλάβει την επιτυχία της στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και να επεκταθεί σε αυτούς τους παρακείμενους κλάδους. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με την ταλαντούχα ομάδα της RigUp καθώς διευρύνουν την επιχείρηση.”
– Josh Raffaelli, διευθύνων σύμβουλος στην Brookfield Growth Partners

Η RigUp θα επικεντρωθεί επίσης στις προσλήψεις στα κεντρικά γραφεία της στο Όστιν και στο γραφείο του στο Ντένβερ. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας με το RigUp, επισκεφτείτε το www.rigup.com/careers.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε [email protected]

Schreibe einen Kommentar