Νέα εστίαση για τις μαμάδες: Να εμπιστεύεστε το σχέδιο του Θεού στους γονείς σας

0
Νέα εστίαση για τις μαμάδες: Να εμπιστεύεστε το σχέδιο του Θεού στους γονείς σας

Μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση: Έχετε πιστέψει τα ψέματα του Σατανά σχετικά με τη γονεϊκότητα αντί να εμπιστεύεστε τον Θεό με τα παιδιά σας; Ο Θεός αγαπά τα παιδιά μας ακόμη περισσότερο από εμάς, οπότε φανταστείτε πόσα περισσότερα θέλει γι‘ αυτά. Περισσότερο από όσο μπορούμε να φανταστούμε! Αν και τα σχέδιά μας αποτυγχάνουν, τα σχέδια του Θεού είναι πάντα καλά. Αρχίστε να εμπιστεύεστε το σχέδιο του Θεού στην ανατροφή σας και δείτε τι διαφορά κάνει – τι διαφορά κάνει.

Δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές έχω δει μιμίδια που απεικονίζουν πώς φαντάζονται οι άνθρωποι τη μητρότητα, συμπεριλαμβανομένης μιας μαμάς και μικρών παιδιών ντυμένων πολύ «σωστά» και να γελούν με αυτό που σαφώς πρέπει να ήταν το καλύτερο αστείο από το αρχικό «Knock Knock .

Απλώς αγαπούν τη ζωή. Ολα καλά.

Υπάρχει πάντα μια δεύτερη φωτογραφία από κάτω με τη λεζάντα «πώς μοιάζει πραγματικά η ανατροφή των παιδιών». Συνήθως περιλαμβάνει μια μάχη μεταξύ ενός T-rex, μιας εξαντλημένης μητέρας που μετά βίας μπορεί να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά, που κάθεται ανάμεσα σε ένα σωρό μπουγάδας και ένα παιδί ή τρία που κάθεται στην αγκαλιά της και κλαίει στα πνεύμονά του.

Έχουμε τρία παιδιά και βρέθηκα πολλές φορές να κλαίω στο πάτωμα όταν ο σύζυγός μου έφευγε για τη δουλειά και μετά ξανά όταν γύρισε σπίτι. Ήταν απλώς πάρα πολύ. Ένιωθα ότι πάλευα με T-rexes όλη μέρα κάθε μέρα.

Γιατί να βάλω τον εαυτό μου σε αυτό; Απλώς δεν έχει νόημα.

Το μικρό μας χρειάζεται βοήθεια για τη συναισθηματική ρύθμιση. Πώς στο καλό θα μπορούσα να φροντίσω άλλα δύο παιδιά και να το βοηθήσω να μάθει να ρυθμίζει τα συναισθήματά του όταν δεν μπορούσα να έχω τον έλεγχο των δικών μου;

pin για το Pinterest: Ενθάρρυνση να εμπιστεύεστε τον Θεό με τα παιδιά σας, ακόμα και στις πραγματικά δύσκολες μέρες

Πιστεύοντας τα ψέματα του Σατανά σχετικά με την ανατροφή των παιδιών

Προσπάθησα να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να το πω αυτό. Είναι αληθινό, αλλά όχι πολύ αρνητικό. Είναι δύσκολος ο συνδυασμός και αυτό που επιστρέφω συνέχεια είναι αυτό Το να είσαι μαμά, σύζυγος και νοικοκυρά είναι πολύ δύσκολο. Είναι εντάξει να το λέμε αυτό.

>> Διαβάστε Σύγχρονη Οικοτεχνία για Χριστιανές Μαμάδες

Δεν είναι αυτό που απεικονίζεται πολύ συχνά στο Facebook και στο Instagram.

Γιατί τα παιδιά ΜΟΥ τσακώνονται σαν λυσσασμένα ρακούν και ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ διδάσκουν το ένα το άλλο πώς να μιλάνε άπταιστα μια διαφορετική γλώσσα; Εντάξει, μπορεί να μην είναι τόσο ακραίο, αλλά το έχετε νιώσει αυτό πριν;

Δεν υπάρχει μητέρα σε αυτή τη γη που να μην είχε αυτά τα συναισθήματα. Μπορεί να μην το παραδεχτούν, αλλά θα το παραδεχτώ.

απογοητευμένη μαμά με τρία παιδιά

Για ΤΟΣΟ καιρό είχα επικεντρωθεί στο γεγονός ότι το να κάνω οικογένεια ήταν πολύ δύσκολο. Ότι οι άνθρωποι δεν τα είχαν τόσο δύσκολα όσο εγώ, και οι άνθρωποι θα σκεφτόντουσαν διαφορετικά για εμάς. Ειδικά μετά την παρατήρηση μιας γεύσης της συναισθηματικής δυσρύθμισης του γιου μας που βλέπαμε τέσσερις διαφορετικούς θεραπευτές την εβδομάδα για να δουλέψουμε.

Είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι η οικογένεια για την οποία έχετε προσευχηθεί μπορεί να σας φέρει στο μέγιστο σε 0,2 δευτερόλεπτα.

Πιστεύω ότι ο Σατανάς έχει μια μέρα στο γήπεδο με αυτό. Ξέρω ότι έκανε μαζί μου για πολύ καιρό.

«Δεν μπορώ να το κάνω άλλο αυτό».
«Πότε θα σταματήσει αυτό;»
«Τι θα σκεφτούν οι άνθρωποι όταν δουν αυτή τη συμπεριφορά και ακούσουν τα πράγματα που βγαίνουν από το στόμα του παιδιού μου όταν είναι θυμωμένο;»

Ο Σατανάς τρέφεται με αυτά τα ψέματα. Προσπαθεί να σας τα ψιθυρίσει; Αν ναι, παρακαλούμε να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι και ο Σατανάς δεν έχει καμία εξουσία στη ζωή σας.

Το να εμπιστεύεσαι τον Θεό με τα παιδιά σου… Ακόμα και τις πραγματικά δύσκολες μέρες

Μου πήρε τόσο πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε για να συνειδητοποιήσω ότι η άποψή μου για την ημέρα συχνά συνέπιπτε με το πώς ενεργούσαν τα παιδιά μου εκείνη την ημέρα.

Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για μερικά χρόνια. Ο μικρότερος μας με ειδικές ανάγκες χτυπούσε το κεφάλι του για πολλούς λόγους. Οι μέρες οδήγησαν σε εβδομάδες που οδήγησαν σε μήνες και οδήγησαν σε μερικά χρόνια έντονης ζωής.

>> Διαβάστε το Pep Talk για το Mamas Go Through a Hard Season in Parenting

Κάθε φορά που οι ελπίδες μου ανέβαιναν, ερχόταν μια μεγαλύτερη κατάρρευση.

Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ο Θεός δεν απαντούσε στις προσευχές μας για να βοηθήσει τον γιο μας να νιώσει καλύτερα. Οι προσευχές μου ήταν συνεχώς για να είναι ασφαλής ο γιος μας και να έχει χαρά. Φάνηκαν αρκετά λογικά, σωστά;

γυναίκα που προσεύχεται με μια ανοιχτή Βίβλο

Αλλά αφού βγήκα από αυτή τη θολούρα, συνειδητοποίησα ότι έβαζα την ελπίδα μου σε κάτι που ήταν τόσο απρόβλεπτο όσο η ίδια η ζωή.

Παρακολουθήστε τι συμβαίνει όταν αρχίσετε να εμπιστεύεστε το σχέδιο του Θεού στους γονείς σας

Ο Παύλος μας λέει στη Β‘ Κορινθίους:

Έτσι προσηλώνουμε τα μάτια μας όχι σε αυτό που φαίνεται, αλλά σε αυτό που δεν φαίνεται. Γιατί αυτό που φαίνεται είναι προσωρινό, αλλά αυτό που δεν φαίνεται είναι αιώνιο.

2 Κορινθίους 4:17-18

Σε τι εστιάζετε τα μάτια σας; Ακόμα μαθαίνω πώς λειτουργεί αυτό 🙂 Όταν ξεκινάω κάθε μέρα εστιάζοντας στον Κύριο και περιμένοντας να υπάρξουν δύσκολες στιγμές, η μέρα μου παίρνει μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

>> Διαβάστε το Resting in God’s Grace: a Quick Guide for Moms

Το να βλέπουμε το σχέδιο του Θεού να ξετυλίγεται στη ζωή μας και να βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποίησε τις προκλήσεις μας για να ενθαρρύνει άλλες οικογένειες να ξέρουν ότι δεν είναι μόνες είναι κάτι όμορφο. Δεν μπορούσαμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να τους πούμε με απόλυτη σιγουριά ότι αυτές οι στιγμές θα τελειώσουν αν δεν πιάσουμε πάτο και δεν ζήσουμε αυτές τις στιγμές μόνοι μας.

Λατρεύω τους μουσικούς Shane και Shane. Λατρεύω τη μουσική που γράφουν. Μιλάνε στην καρδιά μου. Ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια είναι το „Though You Slay Me- Featuring John Piper“. Δεν προσπαθώ να σας πω ότι τα παιδιά μου με σκοτώνουν. Ή ότι τα παιδιά σου σε σκοτώνουν. Δεν θα προσθέσω χιούμορ εκεί, αν και είμαι σίγουρος ότι όλοι μπορούμε να βάλουμε λίγο μόνοι μας.

Αυτό που σας λέω είναι ότι αυτές οι δύσκολες στιγμές είναι στιγμιαίες. Πάνε να περάσουν.

Το να δίνετε ένα όνομα σε αυτά τα συναισθήματα και να τα περπατάτε είναι εντάξει, αλλά σας προκαλώ να αφήσετε αυτά τα συναισθήματα στην άκρη και να εμπιστευτείτε το σχέδιο του Θεού καθώς κάνετε γονείς τα παιδιά σας. Ακούστε αυτό το τραγούδι και μάθετε ότι το σχέδιο του Θεού είναι καλό και το σχέδιο του Θεού είναι μεγαλύτερο από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Μπορεί να υπάρχει σκοπός στον πόνο αν τον παραδώσεις στον Θεό και περιμένεις να σου δείξει το σχέδιο.

«Δεν καταλαβαίνεις τώρα τι κάνω. Αλλά αργότερα θα καταλάβετε». Ιωάννης 13:7. Αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά αυτή η αιώνια δόξα… ξεπερνά κατά πολύ κάθε βάσανο που μπορεί να δούμε.

Διαβάστε επίσης:

Η πίεση για να είσαι τέλεια μαμά είναι απενεργοποιημένη Δεν χρειάζεται να κρατάς τις εμφανίσεις και να προσποιείσαι ότι όλα είναι καλά. Η πρόσοψη δεν είναι βιώσιμη έτσι κι αλλιώς!

Για τη χριστιανή μαμά με ένα δύσκολο παιδί: Το ίδιο. Νιώθω άσχημα που είσαι η μαμά με το δύσκολο παιδί; Δεν είσαι μόνος.

Πώς να εξασκηθείτε στο Family Sabbath Δημιουργήστε σκόπιμα λίγη ξεκούραση για την οικογένειά σας.

Ένα σημαντικό μάθημα για τον γιο μου: Όταν ο φόβος είναι ανυπακοή Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη συγκινητική ιστορία μητέρας-γιου σχετικά με την υπερνίκηση του φόβου μέσω της πίστης.

Το να εμπιστεύεσαι το Σχέδιο του Θεού στη Γονεία σου

Schreibe einen Kommentar