Οικογενειακές αφιερώσεις 15 λεπτών (με φοβερές προτάσεις ανάγνωσης)

0

Μέσα: Οι Χριστιανοί γονείς που θέλουν να αγαπούν και να φροντίζουν την οικογένεια και την πίστη τους θα μπορούσαν να ωφεληθούν πολύ από αυτό 15λεπτες οικογενειακές αφιερώσεις μαζί. Υπάρχουν άπειρες επιλογές θέματα για την οικογενειακή αφοσίωση μπορείτε να συζητήσετε κάτι που θα βοηθήσει τα παιδιά σας να κατανοήσουν τον κόσμο από χριστιανική σκοπιά. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για όλα τα ιδέες οικογενειακής αφοσίωσης για να δείτε τι λειτουργεί για εσάς.

Ψάχνετε για απλές οικογενειακές αφιερώσεις 15 λεπτών; Θέλετε να κάνετε αφιερώσεις για την ενότητα της οικογένειας; Αν ναι, τότε οι πιθανότητες είναι καλές να επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρή, γεμάτη πίστη οικογένεια.

Είστε ακριβώς στο σωστό μέρος.

Εδώ στο Just Homemaking η αποστολή μας είναι να δημιουργούμε ακμάζοντα σπίτια από μέσα προς τα έξω.

Το «μέσα» περιλαμβάνει τα θεμέλια που χρειάζονται τα παιδιά και οι οικογένειες για την πίστη τους στον Ιησού. Πιστεύουμε ότι αυτό επηρεάζει όλους τους άλλους τομείς της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας.

Γι‘ αυτό δημιουργήσαμε μια λίστα με 5 τρόπους με τους οποίους οι γονείς μπορούν να κάνουν 15λεπτες οικογενειακές αφιερώσεις.

Οι αφιερώσεις που θα επιλέξετε να κάνετε με την οικογένειά σας θα εξαρτηθούν από εσάς με βάση την ώρα της ημέρας που λειτουργεί καλύτερα για την οικογένειά σας και πόσο συχνά θέλετε να συμπεριλάβετε οικογενειακές αφιερώσεις στις εβδομάδες που είστε μαζί. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποια επιλογή λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

pin για το pinterest: Οικογενειακές αφιερώσεις και πού να ξεκινήσετε (+ οι αγαπημένοι μας devos!)

Μια αφοσίωση είναι να περνάμε ποιοτικό χρόνο με τον Θεό, να διαβάζουμε τη Βίβλο μαζί και να προσευχόμαστε. Ο κύριος στόχος του να κάνετε 15λεπτες οικογενειακές αφιερώσεις είναι να αναπτύξετε μια σχέση με τον Ιησού και να ενισχύσετε τον οικογενειακό σας δεσμό στην πίστη.

Οι οικογενειακές αφοσίωση μπορούν να δώσουν στα παιδιά σας μια καλύτερη κατανόηση του κόσμου καθώς περιηγούνται σε νέα γεγονότα στη ζωή τους και καθώς κάνουν επιλογές που θα τα οδηγήσουν στην ενηλικίωση.

Το να κάνετε μαζί αφιερώσεις βοηθά επίσης στην ανάπτυξη των καρπών του πνεύματος (και άλλων σπουδαίων χριστιανικών ιδιοτήτων) μέσα σε κάθε καρδιά σας. Αυτά είναι η αγάπη, η χαρά, η ειρήνη, η υπομονή, η καλοσύνη, η καλοσύνη, η πίστη, η πραότητα και η αυτοκυριαρχία. Αυτά είναι σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναπτύξετε σκόπιμα στα παιδιά σας και στον εαυτό σας.

τετραμελής οικογένεια που στριμώχνονται μαζί και κάνουν οικογενειακές αφιερώσεις

Το να ξοδεύετε χρόνο που βασίζεται στην πίστη ως οικογένεια είναι τόσο σημαντικό για να δώσετε στα παιδιά μια γερή χριστιανική βάση.

Δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο ή μεγάλο, απλώς ο σκόπιμος χρόνος που αφιερώνεται εστιασμένος στον Θεό.

Πότε να κάνετε οικογενειακές αφιερώσεις

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χωρέσετε 15λεπτες οικογενειακές αφιερώσεις στην εβδομάδα σας. Κάθε εποχή της ζωής μπορεί να φέρει νέα εμπόδια, αλλά το να βρείτε χρόνο ως οικογένεια για να συζητήσετε την πίστη αξίζει τον κόπο.

Πρωί– Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να ξυπνήσετε όλους 15 λεπτά νωρίτερα από το κανονικό και να ξεκινήσετε τη μέρα σας με χρόνο αφοσίωσης στην οικογένεια. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εστιάσετε το μυαλό στον Θεό και τους σκοπούς Του για την επόμενη μέρα.

Ωρα για γεύμα– Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι να περάσετε οικογενειακό χρόνο με βάση την πίστη κατά τη διάρκεια ενός γεύματος της ημέρας σας. Εάν είστε ήδη σε θέση να είστε μαζί, η προσθήκη μιας αφοσίωσης μπορεί να είναι απλή.

Πριν τον ύπνο– Χαλαρώστε τη μέρα σας μαζί μοιράζοντας τα καλά και δύσκολα πράγματα της ημέρας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή να θυμόμαστε ότι ο Θεός είναι πάντα μαζί μας και να Τον ευχαριστούμε για όλες τις ευλογίες μας.

Οικογένεια που διαβάζει μαζί σε έναν καναπέ

Φυσικά υπάρχουν και άλλες στιγμές που μπορεί να λειτουργήσουν καλύτερα για την οικογένειά σας. Και οι πιθανότητες είναι καλές η ώρα της ημέρας θα αλλάξει όσο περνούν τα χρόνια.

**Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ και αγοράσετε, ενδέχεται να κάνουμε μια προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ανατρέξτε στην πλήρη Πολιτική Αποκάλυψης για περισσότερες λεπτομέρειες.**

Δοκιμάστε αυτές τις 15λεπτες ιδέες οικογενειακής αφοσίωσης καθώς βρίσκετε αυτό που λειτουργεί καλύτερα μαζί.

1| Διαβάστε ένα Βιβλίο της Βίβλου

Μερικές φορές το απλό είναι το καλύτερο. Είναι υπέροχο να πηγαίνετε κατευθείαν στην πηγή και να διαβάζετε μαζί τον λόγο του Θεού. Επιλέξτε ένα βιβλίο της Βίβλου που ταιριάζει σε αυτό που θα θέλατε να εστιάσετε περισσότερο ως οικογένεια.

Στην Καινή Διαθήκη μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τον Ιησού και όσα Αυτός δίδαξε. Διδάξτε στα παιδιά σας γιατί ο θάνατός Του στο σταυρό (και η ανάσταση!) σημαίνει τόσα πολλά ακόμα και σήμερα. Διαβάστε ένα από τα Ευαγγέλια (Ματθαίος, Μάρκος, Λουκάς και Ιωάννης) για να ακούσετε τα πάντα για τη ζωή του Ιησού.

Ή μετά τα ευαγγέλια της Καινής Διαθήκης, μπορείτε να επιλέξετε να διαβάσετε ένα από τα βιβλία για την πρώτη εκκλησία. Αυτό δίνει απίστευτη καθοδήγηση για το πώς θα ζήσουμε τη ζωή μας για να τιμήσουμε τον Θεό.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερη ιστορία της πίστης μας και πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος, η Παλαιά Διαθήκη είναι εκεί που θέλετε να είστε. Το Genesis απαντά σε τόσες πολλές ερωτήσεις της ζωής και είναι υπέροχο για τη διδασκαλία των παιδιών.

μαμά στο κρεβάτι με δύο παιδιά, διαβάζοντας τη Βίβλο μαζί

Πολλές Βίβλοι έχουν περιγραφές πριν ξεκινήσουν κάθε βιβλίο για να σας ενημερώσουν περί τίνος πρόκειται και ποιος το έγραψε. Η ανάγνωση βιβλίων της Βίβλου για 15λεπτες οικογενειακές αφιερώσεις είναι ένας απλός τρόπος για να γνωρίσετε καλύτερα τον Θεό και να μεγαλώσετε μαζί στην πίστη.

>> Στίχος της εβδομάδας Εκτυπώσιμο – Κατεβάστε το δωρεάν εκτυπώσιμο για να βοηθήσετε την οικογένειά σας να απομνημονεύσει μαζί εδάφια της Αγίας Γραφής.

2| Χρησιμοποιήστε το περίγραμμα της Εκκλησίας σας ή τα Παιδικά Έγγραφα στο σπίτι

Πολλές εκκλησίες σας στέλνουν σπίτι κάθε εβδομάδα με ένα περίγραμμα του μαθήματος. Τόσο οι υπηρεσίες ενηλίκων όσο και οι υπηρεσίες για παιδιά στέλνουν έγγραφα στο σπίτι για προβληματισμό.

Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά για τα θέματά σας για οικογενειακή αφοσίωση.

Είναι υπέροχο να έρθετε δίπλα στην εκκλησία σας, να επαναλάβετε για ποιους στίχους συζητήθηκαν και πώς έχουν νόημα για τη ζωή σας.

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε στην εκκλησία μόνο για περίπου μία ώρα κάθε εβδομάδα, επομένως είναι υπέροχο να παίρνουμε μαθήματα εκκλησίας στο σπίτι μας και να μιλάμε για αυτά περαιτέρω, ώστε να επηρεάσουν τη ζωή μας βαθύτερα.

3| Χρησιμοποιήστε ένα παιδικό βιβλίο ή ένα αφιέρωμα

Υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα παιδικά βιβλία της Αγίας Γραφής και αφιερώσεις. Αναζητήστε στο Amazon ή στο αγαπημένο σας Christian Book Store. Θα μπορείτε να βρείτε πολλές υπέροχες οικογενειακές αφιερώσεις διάρκειας 15 λεπτών που θα ήταν σχετικές με την ηλικία των παιδιών σας.

Εδώ είναι μερικές ιδέες:

Το καθημερινό μας ψωμί για παιδιά

Απερίγραπτο: 100 αφιερώσεις για παιδιά για τον Θεό και την επιστήμη

Οι Αθλητικές αφιερώσεις ενός έτους για παιδιά

Οι πολύ καλύτερες, πρακτικές, κάπως επικίνδυνες οικογενειακές αφιερώσεις

The One Year Classic Family Devotions

Αυτός είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να περάσετε 15 λεπτά κάθε βράδυ διαβάζοντας μαζί. Πολλοί έχουν ακόμη και μια αφοσίωση για κάθε μέρα του χρόνου.

Δείτε την ανάρτησή μας 8 Συμβουλές για να χτίσετε μια ισχυρή χριστιανική οικογένεια για περισσότερα από τα αγαπημένα μας βιβλία οικογενειακής αφοσίωσης.

4| Αφιερώματα εφαρμογών της Βίβλου

Μια άλλη μεγάλη πηγή αφοσίωσης είναι η Βίβλος Εφαρμογή που ονομάζεται YouVersion. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο τηλέφωνό σας και να βρείτε πολλές υπέροχες αφιερώσεις για να ολοκληρώσετε ως οικογένεια.

Apple Bible App
Εφαρμογή Android Bible

Αυτός είναι ένας βολικός τρόπος για να πάρετε μαζί σας τις αφιερώσεις σας όπου κι αν πάτε. Όταν ανοίγετε ξανά την εφαρμογή Bible App, μπορείτε να δείτε από πού σταμάτησε η οικογένειά σας και να συνεχίσετε να εμβαθύνετε την πίστη σας.

Εάν δεν μπορείτε να είστε πάντα μαζί, μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε μια οικογενειακή αφοσίωση μέσω της Εφαρμογής Βίβλου μεμονωμένα στα τηλέφωνά σας σε ξεχωριστές ώρες, να μοιραστείτε σχόλια μεταξύ σας και να συζητήσετε αργότερα.

Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό με μεγαλύτερα παιδιά. Θα δείτε ποιος ολοκλήρωσε το σημερινό μάθημα και θα έχετε υπευθυνότητα κατά τη διάρκεια των εβδομάδων σας.

5| Απλώς αφιερώσεις σπιτικού

Ρίξτε μια ματιά στους πόρους μας Just Homemaking που δημιουργήσαμε μόνο για οικογένειες όπως εσείς. Αυτές είναι αφιερώσεις για οικογένειες για να αναπτυχθούν μαζί με πίστη και κοινότητα για να μάθουν να υπηρετούν και να αγαπούν όπως έκανε ο Ιησούς.

Οικογενειακή αφοσίωση pdf

Μπορείτε επίσης να βρείτε αφιερώσεις γραμμένες για γυναίκες στον ιστότοπό μας. Προσευχόμαστε να σας ενθαρρύνουν να περπατήσετε με πίστη και εξάρτηση από τον Θεό και να βρείτε την ειρήνη Του πάνω από όλα τα χάος που μπορεί μερικές φορές να φέρει η ζωή.

>> Just Homemaking’s Devotions for Women and Families

Ευχαριστούμε πολύ που διαβάσατε τις 5 ιδέες μας για την οικογενειακή αφοσίωση. Ελπίζουμε να νιώσετε έμπνευση για να εμβαθύνετε στον λόγο του Θεού για να αναπτυχθείτε στην πίστη ως οικογένεια.

Δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο ή να χρειάζεται πολύς χρόνος για να ξοδέψετε σκόπιμα χρόνο ως οικογένεια μαθαίνοντας για τον Θεό. Απλώς χρειάζονται γονείς που θέλουν να καθοδηγήσουν τα παιδιά τους και να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να ξεκινήσουν.

Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τα παιδιά σας καθώς επιδιώκετε τον λόγο Του και χτίζετε τον οικογενειακό σας δεσμό.

Διαβάστε επίσης:

Πρακτικές συμβουλές για την οικοδόμηση μιας ισχυρής χριστιανικής οικογένειας – 8 ιδέες για να μεγαλώσετε παιδιά με ισχυρή πίστη και να κάνετε την πίστη να είναι ένα μεγάλο μέρος της οικογενειακής σας ζωής.

Πώς να εξασκηθείτε στο Family Sabbath – Εσείς και η οικογένειά σας χρειάζεστε ένα διάλειμμα; Αντί να επιθυμούμε να επιβραδύνουν τα πράγματα, τι θα λέγατε να αφιερώνουμε λίγο χρόνο εσκεμμένα γιορτάζοντας το Σάββατο ως οικογένεια;

Εγγραφείτε: Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο ενημερωτικό μας δελτίο

Οικογενειακές αφιερώσεις 15 λεπτών

Schreibe einen Kommentar