Οι δημόσιες ακροάσεις της L&I σχετικά με τους μόνιμους κανόνες για την έκθεση στη θερμότητα σε εξωτερικούς χώρους ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα

Οι δημόσιες ακροάσεις της L&I σχετικά με τους μόνιμους κανόνες για την έκθεση στη θερμότητα σε εξωτερικούς χώρους ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα

Mai 22, 2023 0 Von admin

Ενημερώθηκε: 1 Μαΐου 2023

Το Τμήμα Εργασίας και Βιομηχανιών έχει έξι δημόσιες ακροάσεις τις επόμενες δύο εβδομάδες για τη λήψη σχολίων σχετικά με τους νέους μόνιμους κανόνες της για την έκθεση στη θερμότητα σε εξωτερικούς χώρους.

Δημόσιες ακροάσεις σχετικά με τους μόνιμους κανόνες για την έκθεση στη θερμότητα σε εξωτερικούς χώρους

Bellingham: 25 Απριλίου 2023, 10 π.μ

SpringHill Suites by Marriott

4040 Northwest Ave., Bellingham, WA 98226

Kennewick: 26 Απριλίου 2023, 10 π.μ

SpringHill Suites by Marriott

7048 West Grandridge Blvd., Kennewick, WA 99336

Spokane: 27 Απριλίου 2023, 10 π.μ

Hampton Inn by Hilton

2010 S Assembly Road, Spokane, WA 99224

Tukwila: 2 Μαΐου 2022, 10 π.μ

Τμήμα Εργασίας και Βιομηχανιών

12806 Gateway Drive S, Tukwila, WA 98168

Βανκούβερ: 3 Μαΐου 2023, 10 π.μ

Clark College στο Columbia Tech Center

18700 SE Mill Plain Blvd Vancouver WA 98683

Εικονική δημόσια ακρόαση: 4 Μαΐου 2023, 2 μ.μ

Εγγραφείτε ηλεκτρονικά: https://Lni-wa-gov.zoom.us/j/89566996553?pwd=QzNGMlhTT3V3RGtFTGhMS2tYYlo5UT09

Για συμμετοχή μέσω τηλεφώνου (μόνο ήχος): 1-253-215-8782

Ταυτότητα συνάντησης: 895 6699 6553

Κωδικός πρόσβασης: 678052798

ΝΕΟΣ! Yakima: 9 Μαΐου 2023, 10 π.μ

Holiday Inn Express

802 E Yakima Avenue, Yakima WA 98901

Η L&I θα παρέχει μια επισκόπηση πριν από την ακρόαση μία ώρα πριν από την έναρξη κάθε δημόσιας ακρόασης. Το τμήμα θα ξεκινήσει τις ακροάσεις στις αναφερόμενες ώρες και θα συνεχίσει μέχρι να ληφθούν όλα τα προφορικά σχόλια.

Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτοπροσώπως;

Η BIAW ενθαρρύνει τους εργοδότες, ειδικά εκείνους που εργάζονται τακτικά όταν ο καιρός είναι πιο ζεστός, να στείλουν γραπτά σχόλια μέχρι την προθεσμία για τα δημόσια σχόλια στις 5 μ.μ. στις 11 Μαΐου 2023.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Ταχυδρομείο

Carmyn Shute, Administrative Regulations Analyst Division of Occupational Safety and Health PO Box 44620 Olympia, WA 98504-4620

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με την BIAW για να τις ενσωματώσετε στα σχόλιά μας εκ μέρους του κλάδου. Στείλτε τα στη διεύθυνση [email protected].

Οι νέοι μόνιμοι κανόνες για την έκθεση στη θερμότητα σε εξωτερικούς χώρους είναι υπερβολικοί

Το Τμήμα Εργασίας και Βιομηχανιών έχει πρότεινε ανησυχητικούς νέους μόνιμους κανόνες για την έκθεση στη θερμότητα σε εξωτερικούς χώρους. Τα μέλη της BIAW εργάζονται σκληρά για να προστατεύσουν τους υπαλλήλους μας από κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία τους, αλλά αυτοί οι κανόνες είναι υπερβολικοί, με αποτέλεσμα δύσκολα χρονοδιαγράμματα εργασίας για τους εργαζόμενους και επιβράδυνση της κατασκευής στο απόγειο μιας στεγαστικής κρίσης.

Ως μέρος της διαδικασίας θέσπισης κανόνων, η L&I πρέπει να συγκεντρώσει σχόλια από τους ενδιαφερόμενους. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να βοηθήσουμε στη βελτίωση αυτών των κανόνων για τους εργαζόμενους, τους σημερινούς και μελλοντικούς ιδιοκτήτες κατοικιών και την οικοδομική βιομηχανία.

Μεταξύ άλλων, οι προτεινόμενοι κανόνες:

  • Εφαρμόστε όλο το χρόνο όποτε οι εργαζόμενοι εκτίθενται σε εξωτερική θερμότητα
  • Επηρεάστε τους εργαζόμενους με ρούχα που δεν αναπνέουν στους 52°F και με όλα τα άλλα ρούχα στους 80°F, από 89°F σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες
  • Απαιτήστε από τους εργοδότες να παρέχουν αρκετή σκιά για όλους τους εργαζόμενους
  • Επιβάλετε απαίτηση παρακολούθησης 14 ημερών για τους εργαζόμενους που δεν έχουν εγκλιματιστεί στη ζέστη, συμπεριλαμβανομένων των νέων υπαλλήλων, εκείνων που επιστρέφουν από απουσίες και όλων των εργαζομένων κατά τη διάρκεια ενός κύματος καύσωνα.
  • Υποχρεώστε 10 λεπτά διαλείμματα ανάπαυσης κάθε δύο ώρες στους 90°F και άνω και 15λεπτα διαλείμματα κάθε ώρα στους 100°F και άνω

Καλές προθέσεις, δύσκολο να εφαρμοστούν

Αναγνωρίζοντας ότι η οικοδομική βιομηχανία πρέπει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από ζητήματα που σχετίζονται με τη θερμότητα, έχουμε κάποιες ανησυχίες σχετικά με τους κανόνες όπως είναι γραπτοί και ενθαρρύνουμε τους κατασκευαστές, τους ανακαινιστές και άλλους να σταθμίσουν τις δικές τους ανησυχίες.

Η θερμοκρασία σκανδάλης 80°F είναι πολύ χαμηλή, ειδικά στην ανατολική Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Συνιστούμε το L&I να εξετάσει διαφορετικές θερμοκρασίες σκανδάλης ανάλογα με την περιοχή. Ορισμένες περιοχές είναι πιο εγκλιματισμένες από άλλες.

Δεν λαμβάνεται υπόψη ο κανόνας για άτομα που έχουν ήδη εγκλιματιστεί πριν ξεκινήσουν μια δουλειά.

Οι εργαζόμενοι που ζουν στη Yakima έχουν ήδη συνηθίσει σε θερμοκρασίες άνω των 80 βαθμών επειδή τις ζουν καθημερινά.

  • Γιατί αυτοί οι εργαζόμενοι χρειάζονται παρακολούθηση 14 ημερών;
  • Γιατί ένα άτομο που άφησε τη δουλειά του για επτά ημέρες, αλλά παρέμεινε στην ίδια κλιματική ζώνη θα πρέπει να εγκλιματιστεί εκ νέου;
  • Πώς υποτίθεται ότι οι εργοδότες αναγνωρίζουν εάν ένας εργαζόμενος έχει εγκλιματιστεί; Δεν είναι ειδικοί γιατρών.
  • Τι συμβαίνει όταν ένας εργοδότης πιστεύει ότι ένας εργαζόμενος έχει εγκλιματιστεί, αλλά ο εργαζόμενος διαφωνεί;

Τα απεριόριστα διαλείμματα ανάπαυσης είναι ώριμα για κατάχρηση χωρίς προσφυγή για έναν εργοδότη.

Ενώ οι εργοδότες υποστηρίζουν την ανάγκη ανάπαυσης όπως απαιτείται σε ζεστό καιρό, φοβόμαστε ότι οι εργοδότες θα υπόκεινται σε παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας εάν δεν επιτρέψουν απεριόριστα διαλείμματα ανάπαυσης. Όταν άλλοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να βασιστούν στην ομάδα τους για να ολοκληρώσουν την εργασία τους, θέτει τους πάντες σε κίνδυνο.

Τα εναλλακτικά χρονοδιαγράμματα εργασίας έρχονται σε αντίθεση με τις τοπικές διατάξεις για τον θόρυβο.

Το τμήμα προτείνει στις κατασκευαστικές εταιρείες να εξετάσουν εναλλακτικά χρονοδιαγράμματα εργασίας για να αποφύγουν την εργασία κατά τη διάρκεια της πιο ζεστής ώρας της ημέρας. Δυστυχώς, σε πολλές δικαιοδοσίες, οι διατάξεις για τον θόρυβο θα εμποδίσουν την εργασία πριν από τις 8 π.μ. Προτείνουμε τη συνεργασία με τις τοπικές κυβερνήσεις για να επιτραπεί η πρώιμη εργασία τις ημέρες που μια εταιρεία αναμένει ότι οι θερμοκρασίες θα υπερβούν τα επίπεδα ενεργοποίησης. Αυτό θα πρέπει να αντικαταστήσει κάθε τοπικό διάταγμα εάν η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελεί προτεραιότητα.

Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο Labor & Industries