Οι εργαζόμενοι στο Permian πρώτοι που συμμετείχαν στο πιλότο δοκιμών COVID-19

3
Οι εργαζόμενοι στο Permian πρώτοι που συμμετείχαν στο πιλότο δοκιμών COVID-19

(Πηγή: Newswest9 / ΤΕΓΝΑ)

Ακόμη και εν μέσω της επιδημίας COVID-19, οι ενεργειακές εταιρείες εξακολουθούν να λειτουργούν. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί από τους εργαζομένους τους εξακολουθούν να αναφέρονται στο εργοτάξιο καθημερινά, κατασκευάζοντας και διατηρώντας κρίσιμες υποδομές για την οικονομία των ΗΠΑ.

Μεγάλο μέρος αυτής της ουσιαστικής δουλειάς γίνεται σε απομακρυσμένες περιοχές του Δυτικού Τέξας, όπως η λεκάνη Permian. Ωστόσο, λόγω των αγροτικών τοποθεσιών τους, η πρόσβαση σε λύσεις δοκιμών COVID-19 δεν είναι τόσο εύκολη.

Γι‘ αυτό η RigUp συνεργάστηκε με τον οργανισμό ψηφιακής υγείας που εδρεύει στο Χιούστον imaware ™ για τη δημιουργία μιας λύσης δοκιμών και προσυμπτωματικού ελέγχου για τους εργαζόμενους που πρέπει ακόμα να βγαίνουν στο χωράφι κάθε μέρα.

«Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε μια προσέγγιση βήμα πρώτο, η οποία είναι να προσδιορίσουν μέσω ενός διαδικτυακού κουίζ εάν έχουν εκτεθεί ή αν έχουν συμπτώματα», λέει ο συνιδρυτής του imawareTM Jani Tuomi.

Την περασμένη εβδομάδα, οι δύο εταιρείες ξεκίνησαν το πιλοτικό πρόγραμμα σε θέσεις εργασίας στις περιοχές Midland/Odessa και San Angelo με βάση την ανάγκη.

«Γνωρίζουμε ότι η πρόσβαση στις δοκιμές δεν είναι εύκολη σε πιο αγροτικές και απομακρυσμένες περιοχές, επομένως θέλαμε να το φέρουμε εκεί όπου βρίσκεται ο πυρήνας του εργατικού μας δυναμικού, που είναι οι περιοχές Permian Basin, Midland/Odessa και San Angelo. » λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της RigUp, Leslie Elliott.

Οι εργαζόμενοι που επισημαίνονται ως επικίνδυνοι μετά τη λήψη της διαδικτυακής αξιολόγησης θα λάβουν ρινικό στυλεό που λαμβάνεται από αδειούχο ιατρό την ίδια ημέρα. Αυτές οι δοκιμές αποστέλλονται στη συνέχεια σε συνεργάτες εργαστηρίου για επεξεργασία. Τέλος, τα αποτελέσματα αποστέλλονται πίσω στον επιβλέποντα ιατρό και τον ασθενή εντός 72 ωρών.

Η RigUp προσφέρει τη λύση προσυμπτωματικού ελέγχου στους εργαζομένους της δωρεάν ως μέρος του πιλοτικού προγράμματος.

„Πιστεύω ότι είναι κάπως αξιοσημείωτο να προσφέρουμε αυτό το δωρεάν στο εργατικό δυναμικό μας κατά τη διάρκεια της πιλοτικής μας φάσης και να το υποστηρίζουμε σε αυτό“, λέει ο Elliott. «Ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι που θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε, να αξιοποιήσουμε και να προσφέρουμε στο εργατικό δυναμικό μας σε όλες τις ΗΠΑ πολύ γρήγορα εδώ».

Οι δύο εταιρείες εξέτασαν περίπου 150 άτομα κατά την πρώτη εβδομάδα του πιλοτικού προγράμματος. Αναμένεται να λανσάρουν το εργαλείο διαλογής σε μια μεγάλη ηλιακή τοποθεσία αυτή την εβδομάδα, με περίπου 500 επιπλέον άτομα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.


Μάθετε περισσότερα για το πιλοτικό πρόγραμμα εδώ.

Schreibe einen Kommentar