Οι σπουδαστές του UC Irvine Engineering βλέπουν από πρώτο χέρι την ηλιακή ενέργεια

3
Οι σπουδαστές του UC Irvine Engineering βλέπουν από πρώτο χέρι την ηλιακή ενέργεια
ηλιακή καρφίτσα

Η Sunpin Solar με έδρα την Irvine της Καλιφόρνια, κατασκευαστής και ιδιοκτήτης ηλιακής ενέργειας σε κλίμακα χρησιμότητας, φιλοξένησε πρόσφατα μια εκπαιδευτική περιοδεία ηλιακής ενέργειας για τοπικούς φοιτητές μηχανικής από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Irvine (UCI).

Μια ομάδα φοιτητών από το UCI’s Engineers for a Sustainable World παρακολούθησαν την παρουσίαση «Lunch and Learn» της Sunpin και ξενάγησαν στα 96,75 MW του προγραμματιστή ColGreen North Shore ηλιακό έργο στην κομητεία Riverside.

Ο XJ Chen, αντιπρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης της Sunpin Solar, κάλυψε τις βασικές αρχές της ηλιακής ενέργειας και τη διαδικασία ανάπτυξης του έργου, καθώς και εξήγησε τις επιλογές μετά την αποφοίτηση στη βιομηχανία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για τους επίδοξους βιώσιμους μηχανικούς.

«Η Sunpin Solar είναι περήφανη που είναι μια εταιρεία με έδρα το Irvine και είναι πρόθυμη να υποστηρίξει τοπικά κολέγια και πανεπιστήμια μέσω περισσότερων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών ανάπτυξης εργατικού δυναμικού», λέει ο Chen.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης στον χώρο, οι μαθητές περιηγήθηκαν σε κάθε στάδιο του κύκλου παραγωγής ηλιακής ενέργειας και έμαθαν για τις μονάδες, τα συστήματα ραφιών, τους μετατροπείς, τους υποσταθμούς και τον άλλο εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε.

«Ως φοιτητές μηχανικών, μαθαίνουμε για την επιστήμη πίσω από τα ηλιακά πάνελ, αλλά ποτέ για την επιμελητεία και τη συντήρηση ενός ηλιακού σταθμού. Μας έδωσε μια νέα προοπτική για την ηλιακή ενέργεια», λέει η Nicole Alvarez, αντιπρόεδρος εξωτερικών υποθέσεων στο UCI’s Engineers for a Sustainable World.

Schreibe einen Kommentar