Ο συνιδρυτής του Conservative Animal Welfare Foundation μιλά στο σεμινάριο για τα δικαιώματα των ζώων που διοργανώνει η APPG για τις μελλοντικές γενιές και η APPG για την ευημερία των ζώων

Ο συνιδρυτής του Conservative Animal Welfare Foundation μιλά στο σεμινάριο για τα δικαιώματα των ζώων που διοργανώνει η APPG για τις μελλοντικές γενιές και η APPG για την ευημερία των ζώων

Dezember 3, 2021 0 Von admin

ΛΟΝΔΙΝΟ, Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Σήμερα, η συνιδρυτής του Conservative Animal Welfare Foundation (CAWF) Lorraine Platt μίλησε σε σεμινάριο που διοργάνωσαν από κοινού η Πανκομματική Κοινοβουλευτική Ομάδα για τις Μελλοντικές Γενιές και η Πανκομματική Κοινοβουλευτική Ομάδα για την Ευημερία των Ζώων. Η εκδήλωση, υπό την προεδρία του Συντηρητικού Προστάτη της Προστασίας των Ζώων, Sir Roger Gale MP, είναι η πρώτη σε μια σειρά με θέμα τον «Επεκτείνοντας τον Ηθικό Κύκλο», που επικεντρώνεται στο αν θα πρέπει να παρέχονται δικαιώματα σε άλλες ομάδες όπως τα ζώα, τα ρομπότ και τις μελλοντικές γενιές.

Στο σημερινό σεμινάριο για τα δικαιώματα των ζώων προήδρευσε ο βουλευτής του Sir Roger Gale στη συζήτηση όπου η Lorraine Platt έθιξε μια σειρά ζητημάτων, όπως:

  • Η σημασία της νομικής αναγνώρισης της ευζωίας των ζώων μέσω του νομοσχεδίου για την ευημερία των ζώων (Sentience) και του νομοσχεδίου για την ευημερία των ζώων (κρατούμενα ζώα) (μέρος του κυβερνητικού σχεδίου δράσης για την ευημερία των ζώων).
  • Το ερώτημα γιατί αντέχουμε την ευαισθησία των ζώων σε ορισμένα ζώα όπως οι γάτες και οι σκύλοι, αλλά όχι σε άλλα, όπως τα ζώα που εκτρέφονται για εντατική εργοστασιακή εκτροφή.
  • Αυξανόμενη ζήτηση για χορτοφαγικά και vegan τρόφιμα μεταξύ των νεότερων γενιών και αυξανόμενη ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σχέση μεταξύ της μεγάλης κλίμακας κτηνοτροφίας, των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και της υποβάθμισης του περιβάλλοντος.
  • Επέκταση της κατανόησής μας για την ευαισθησία των ζώων για την ενσωμάτωση κεφαλόποδων και καρκινοειδών.

Άλλοι ομιλητές στο σεμινάριο ήταν:

  • Peter Singer, Αυστραλός πολιτικός φιλόσοφος που προωθεί την πνευματική υπόθεση για τα δικαιώματα των ζώων. Είναι ο συγγραφέας του «Animal Liberation».
  • Paula Sparks, Πρόεδρος του Κέντρου για τα Ζώα του Ηνωμένου Βασιλείου, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης της οποίας η αποστολή είναι να προάγει τη γνώση και την εκπαίδευση σχετικά με τη νομοθεσία που σχετίζεται με την προστασία των ζώων, να επιτύχει ένα καλύτερο νομικό πλαίσιο για τα ζώα και να δει να εφαρμόζονται σωστά οι υφιστάμενοι νόμοι.

The post Ο συνιδρυτής του Conservative Animal Welfare Foundation μιλά στο σεμινάριο για τα δικαιώματα των ζώων που διοργανώνει η APPG για τις μελλοντικές γενιές και η APPG για την ευημερία των ζώων εμφανίστηκε πρώτα στο Conservative Animal Welfare Foundation.