Ο συντηρητικός υποψήφιος ηγεσίας Rishi Sunak απαντά σε ερώτηση της συνιδρυτή μας Lorraine Platt

Ο συντηρητικός υποψήφιος ηγεσίας Rishi Sunak απαντά σε ερώτηση της συνιδρυτή μας Lorraine Platt

Juli 31, 2022 0 Von admin

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο υποψήφιος για ηγεσία του Rishi’s Sunak δεσμεύτηκε να υπερασπιστεί το Νομοσχέδιο για τα Διατηρούμενα Ζώα και το Σχέδιο Δράσης για την Ευημερία των Ζώων ως απάντηση στη Lorraine Platt, συνιδρυτή του Conservative Animal Welfare Foundation σε μια εκδήλωση στο Surrey στις 30 Ιουλίου.

Το νομοσχέδιο για τα κρατούμενα ζώα θα απαγορεύσει τις εξαγωγές ζωντανών για σφαγή και πάχυνση, θα απαγορεύσει τη διατήρηση πρωτευόντων ως κατοικίδια ζώα και στοχεύει να περιορίσει το λαθρεμπόριο κουταβιών.
Θα δημιουργήσει επίσης ένα νέο ποινικό αδίκημα της απαγωγής κατοικίδιων ζώων.

Το Conservative Animal Welfare Foundation έστειλε μια χειρόγραφη επιστολή στους Rishi Sunak και Liz Truss ζητώντας την υποστήριξή τους για το Σχέδιο Δράσης για την Ευημερία των Ζώων και το Νομοσχέδιο για τα Διατηρούμενα Ζώα που θα εκπληρώσει τη δέσμευση του Συντηρητικού μανιφέστου για τον τερματισμό των ζωντανών εξαγωγών και πολλά άλλα.

Η Lorraine Platt, συνιδρυτής σχολίασε:

Ως ισχυρή φωνή για την καλή διαβίωση των ζώων στο Συντηρητικό Κόμμα, επιθυμούμε να αποκτήσουμε μια αίσθηση της προσέγγισης του υποψηφίου ηγεσίας στα ζητήματα καλής διαβίωσης των ζώων. Ως εκ τούτου, χαιρετίζουμε τη δέσμευση του Rishi Sunak να διασφαλίσει ότι το Νομοσχέδιο για το Κρατημένο Ζώο θα συνεχίσει να ψηφίζεται για να γίνει νόμος στη Βουλή των Κοινοτήτων και την υποστήριξή του για το πρωτοποριακό Σχέδιο Δράσης για την Ευημερία των Ζώων που περιέχει προτάσεις για την προώθηση της καλής μεταχείρισης των ζώων τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό.

Το Conservative Animal Welfare Foundation έστειλε επίσης επιστολή στις υποψήφιες ηγεσίες Elizabeth Truss και Rishi Sunak μαζί με 40 άλλες φιλοζωικές οργανώσεις καλώντας τους να #ActNowForAnimals. Ο νέος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να υποστηρίξει τις προτάσεις για την καλή διαβίωση των ζώων στο σχέδιο δράσης της κυβέρνησης για την ευημερία των ζώων. https://www.hsi.org/wp-content/uploads/2022/07/Letter-Sunak-Truss.pdf

The post Ο υποψήφιος για την ηγεσία των Συντηρητικών, Rishi Sunak, απαντά σε ερώτηση της συνιδρυτή μας Lorraine Platt, εμφανίστηκε πρώτα στο Conservative Animal Welfare Foundation.