Πήρα την πρώτη μου δουλειά κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Πήρα την πρώτη μου δουλειά κατά τη διάρκεια της πανδημίας

März 11, 2023 0 Von admin

Η πρακτική άσκηση αντιπροσώπευε μια περίοδο κατά την οποία είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με άτομα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της πληροφορικής. Ενοποίησα όλες τις γνώσεις προγραμματισμού Java που έμαθα και είδα τις απαιτήσεις για την ανάπτυξη πολύτιμου κώδικα.

Επειδή η επιθυμία μου να βελτιώσω τις δεξιότητές μου στον προγραμματισμό ήταν έντονη, επικεντρώθηκα σε όλα τα καθήκοντα που είχα δώσει κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, ακόμα κι αν ήταν εξ αποστάσεως. Ενθουσιάστηκα όταν έλαβα καλά σχόλια από τους μέντορες. Αυτοί οι άνθρωποι επένδυσαν τον χρόνο τους για να μας διδάξουν και να μας καθοδηγήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε η δουλειά μας να γίνεται όλο και καλύτερη. Ήταν τιμή μου να μάθω από αυτούς. Συνιστώ, λοιπόν, με όλη μου την καρδιά το Java Internship από την AROBS.

Τελικά, η απόδοσή μου κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης αξιολογήθηκε και ενθουσιάστηκα όταν επικοινώνησε μαζί μου το HR για να υπογράψω τα έγγραφα απασχόλησης.

Έμαθα ότι αν θέλεις πραγματικά κάτι, είναι δυνατό, ακόμα και σε ασυνήθιστες συνθήκες.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας AROBS.

Δουλεύω καθημερινά με ανεκτίμητους ανθρώπους. Είναι ειδικοί στον τομέα τους και είναι έτοιμοι να με βοηθήσουν, ως junior, όποτε χρειαστεί. Χαίρομαι που μπορώ να μάθω πολλά από τους συναδέλφους μου.

Όλα τα πράγματα έγιναν την κατάλληλη στιγμή.