Παρουσιάζοντας το Workrise – Η RigUp ανακοινώνει τη νέα εταιρική επωνυμία

3
Παρουσιάζοντας το Workrise – Η RigUp ανακοινώνει τη νέα εταιρική επωνυμία

Βασικά συμπεράσματα:

  • Το νέο όνομα – Workrise – αντικατοπτρίζει την αποστολή της εταιρείας να ενδυναμώσει τους ανθρώπους που κάνουν σκληρή δουλειά στις ειδικευμένες επαγγελματίες
  • Το Workrise θα επεκταθεί τόσο σε διεθνές όσο και σε εγχώριο επίπεδο, ανοίγοντας ρόλους στο Όστιν του Τέξας και στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας και ρόλους πεδίου στην Ατλάντα, τη Τζόρτζια και το Κολοράντο
  • Η Workrise δεσμεύεται να καλύψει το κενό του ειδικευμένου εργατικού δυναμικού τοποθετώντας 30.000 εργαζομένους σε ρόλους μέχρι το τέλος του 2021 — και 100.000 μέχρι το τέλος του 2023

Ώστιν, Τέξας — 2 Φεβρουαρίου 2021 —Η RigUp, η κορυφαία λύση διαχείρισης εργατικού δυναμικού για τους ειδικευμένους επαγγελματίες, αποκαλύπτει σήμερα ένα νέο όνομα — Workrise — και την εταιρική ταυτότητα ως μέρος των προσπαθειών αλλαγής επωνυμίας της εταιρείας. Το Workrise αντικατοπτρίζει την εξέλιξη και την ανάπτυξη της εταιρείας τόσο γεωγραφικά όσο και σε όλες τις βιομηχανίες και ευθυγραμμίζεται περισσότερο με την βασική της αποστολή: να ενδυναμώσει τους ανθρώπους που κάνουν σκληρή δουλειά.

«Ιδρύσαμε την RigUp το 2014 με την προϋπόθεση ότι η τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αποτελεσματικότερη και αποτελεσματικότερη άντληση ειδικευμένου εργατικού δυναμικού στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Στα χρόνια που ακολούθησαν, διαπιστώσαμε ότι η προσέγγισή μας θα μπορούσε να προχωρήσει περαιτέρω. θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση μιας πολύ μεγαλύτερης κοινωνικοοικονομικής αλλαγής στον κλάδο των υποδομών», δήλωσε ο Xuan Yong, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος. «Σήμερα, το Workrise αντικατοπτρίζει τον στόχο μας να γεφυρώσουμε το χάσμα ειδικευμένου εργατικού δυναμικού μεταξύ των βιομηχανιών, να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και τα δεδομένα για να ενδυναμώσουμε τους ειδικευμένους εργαζομένους – και, με τη σειρά της, την οικονομία γενικότερα – ώστε οι ΗΠΑ να προετοιμαστούν για μια αναγέννηση των υποδομών».

Μέχρι σήμερα, η Workrise έχει συγκεντρώσει 452 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση από τα Founders Fund, Andreessen Horowitz, Bedrock Capital, Brookfield, Baillie Gifford και άλλους, και θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί αυτές τις επενδύσεις για στρατηγική ανάπτυξη. Δεν θα εξυπηρετεί πλέον μόνο τον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, το Workrise θα υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των αιολικών, ηλιακών, κατασκευών και άμυνας, που αντιπροσωπεύουν όλες τις υποδομές ευρύτερα. Καθώς το αποτύπωμα της εταιρείας επεκτείνεται, οι εταιρικές ομάδες θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται στο Ώστιν του Τέξας και διεθνώς στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας. Στο πεδίο, το Workrise εξυπηρετεί τώρα περισσότερες από 70 περιοχές του μετρό, συμπεριλαμβανομένης της Ατλάντα, όπου η εταιρεία θα επικεντρωθεί στις κατασκευές, και του Κολοράντο, όπου η Workrise θα υποστηρίξει τη δημιουργία θέσεων εργασίας για Αιολική βιομηχανία 7,6 δις $.

«Καθώς η εταιρεία μας αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια, μάθαμε ότι παρόμοια ζητήματα μαστίζουν τις ειδικευμένες βιομηχανίες: μεγάλες προμήθειες από τις τσέπες των εργαζομένων, αναποτελεσματικές πρακτικές στελέχωσης και εταιρείες που αγωνίζονται να βρουν εργαζομένους. Μάθαμε επίσης ότι υπάρχουν πολλές μεταβιβάσιμες δεξιότητες μεταξύ των βιομηχανιών», δήλωσε ο Mike Witte, συνιδρυτής και COO. «Η Workrise είναι σε καλή θέση για να βοηθήσει τους εργαζόμενους να βρουν θέσεις εργασίας που ταιριάζουν με τους τομείς εξειδίκευσής τους και επίσης να παρέχει εκπαίδευση για να τους βοηθήσει να ευδοκιμήσουν σε νέους ρόλους. Τελικά, συμβάλλουμε στη γεφύρωση του κενού ειδικευμένου εργατικού δυναμικού καθώς αλλάζουν οι ανάγκες των υποδομών της χώρας».

Ο ενημερωμένος ιστότοπος της εταιρείας βρίσκεται στη διεύθυνση workrise.com. Μάθετε περισσότερα για το rebrand σε αυτό Μεσαία ανάρτηση γραμμένο από τους συνιδρυτές της εταιρείας Xuan Yong και Mike Witte.


Σχετικά με το Workrise

Το Workrise είναι ο κορυφαίος πόρος τοποθέτησης θέσεων εργασίας και δημιουργίας σταδιοδρομίας στον κόσμο για ειδικευμένους εργάτες. Διευκολύνουμε τους ειδικευμένους εργάτες να βρουν δουλειά και να πληρωθούν, καθώς και για τις εταιρείες να συνδεθούν με ένα αξιόπιστο εργατικό δυναμικό για την εργασία που έχουν. Μέσω των ανθρώπων και της τεχνολογίας, παρέχουμε εκπαίδευση και επαγγελματικές υπηρεσίες για τη διατήρηση της εργασίας του ειδικευμένου εργατικού δυναμικού.

Η Workrise βελτιώνει τις βιομηχανίες κατασκευών, πετρελαίου και φυσικού αερίου, αιολικής ενέργειας, ηλιακής ενέργειας και αμυντικής βιομηχανίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε workrise.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Workrise, επικοινωνήστε [email protected]

Schreibe einen Kommentar