Πώς να έχετε ένα μοναδικό ανοιχτό σπίτι

Πώς να έχετε ένα μοναδικό ανοιχτό σπίτι

Mai 23, 2023 0 Von admin

Σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Μεσιτών, το συνολικό απόθεμα αυξανόμενη για έξι μήνες συνεχόμενα, όπως και η αριθμός αγοραστών που ψάχνουν να βρουν το σπίτι των ονείρων τους. Σε μια αγορά όπου τα αποθέματα αυξάνονται, θέλετε να ξεχωρίσετε στο πλήθος!

Αυτό παραθέτω, αναφορά από Grandscope το θέτει καλά:

Μπορείτε να διαφοροποιήσετε τον ανταγωνισμό με το να εντυπωσιάζετε ή να ενθουσιάζετε τους πελάτες, όχι απλώς να προσπαθείτε να ανταγωνιστείτε στην τιμή.

Τι καλύτερο από το να είστε δημιουργικοί με το Open House σας!

Ακολουθούν μερικές ιδέες για το πώς να το κάνετε αυτό σε αυτήν την εποχή της τεχνολογίας.

1) Facebook Live Εικονικό ανοιχτό σπίτι

Αυτό μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως «προεπισκόπησηενώπιον ενός επίσημου Open House. Αφήστε τον αντιπρόσωπό σας να περιηγηθεί σε πιθανούς αγοραστές στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας μια κάμερα web ή κινητό τηλέφωνο, τονίζοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά του σπιτιού σας και λαμβάνοντας ερωτήσεις. Αυτό μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμο, ειδικά για εκείνους τους αγοραστές εκτός πολιτείας που θέλουν να μετεγκατασταθούν στην περιοχή σας.

2) Youtube Live Εικονικό ανοιχτό σπίτι

YouTube είναι προβλεπόταν να έχει 187,8 εκατομμύρια χρήστες βίντεο το 2019 μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες! Ένας από αυτούς τους χρήστες μπορεί να είναι ο αγοραστής που ψάχνετε! Αρέσει Facebook Live, επιτρέποντας στον πράκτορά σας να έχει ένα εικονικό ανοιχτό σπίτι θα το κάνει διαθέσιμο, ειδικά για όλους εκείνους που αγοράζουν σπίτι για πρώτη φορά και κυνηγούν στα τηλέφωνά τους! Αυτό επιτρέπει την πρόσβαση στο σπίτι σας από τη δική τους άνεση. Η μετάδοση σε ώρα αιχμής (κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος μεταξύ 12 και 2 μ.μ.) εμποδίζει επίσης τους αγοραστές να φύγουν από την εργασία τους.

Τι γίνεται αν δεν θέλετε να δείξετε το σπίτι σας στο διαδίκτυο;

3) Πραγματοποιήστε εκπτώσεις σε γκαράζ ταυτόχρονα

Αυτό εξυπηρετεί δύο σκοπούς. Αρχικά, μπορείτε να αρχίσετε να απαλλαγείτε από μερικά από τα αταξία μέσα στο σπίτι σας. Αυτό θα το βοηθήσει να εμφανιστεί καλύτερα και θα κάνει λίγο πιο εύκολο το πακετάρισμα. Δεύτερον, οι άνθρωποι θα έρθουν σε μια πώληση γκαράζ. Είτε πρόκειται για τους γείτονες είτε για τους κυνηγούς ευκαιριών, κάθε συμμετέχων σε πωλήσεις γκαράζ είναι ένας πιθανός «πωλητής για το σπίτι σας». Θα μπορούσαν να αναζητούν τον εαυτό τους ή να μιλούν με κάποιον άλλο στην αγορά. Όσο περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το σπίτι σας πωλείται, τόσο το καλύτερο.

4) Πηγαίνετε με τους χρόνους εκτός αιχμής

Γιατί να μην διοργανώσετε ένα Open House κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όταν οι άνθρωποι είναι στο δρόμο για το σπίτι τους; Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά εάν το σπίτι είναι βολικό για τους μετακινούμενους. Προσθέστε λίγο κρασί και τυρί ως μετάβαση στο να πάτε σπίτι για δείπνο! Ή, γιατί να μην έχουμε ένα Open House στις 9:00 το πρωί; Αφού οι γονείς αφήσουν τα παιδιά τους στο σχολείο, μπορούν να περάσουν από το Open House σας για καφέ και κέικ. Προωθήστε το Open House σε συνομιλίες της κοινότητας. Ίσως ένας από τους γείτονες έχει ένα μέλος της οικογένειας που θέλει να μετακομίσει στην περιοχή.

Συμπέρασμα

Με το νέο απόθεμα που έρχεται στην αγορά, χρειάζεστε το σπίτι σας να ξεχωρίζει από το πλήθος! Επικοινωνήστε με έναν τοπικό επαγγελματία ακινήτων για να δείτε ποιες εναλλακτικές λύσεις θα λειτουργήσουν καλύτερα στην περιοχή σας.