Πώς να καταχωρήσετε το σπίτι σας στην καλύτερη τιμή

Πώς να καταχωρήσετε το σπίτι σας στην καλύτερη τιμή

Mai 22, 2023 0 Von admin

Εάν το σχέδιό σας για το 2019 περιλαμβάνει την πώληση του σπιτιού σας, θα θελήσετε να δώσετε προσοχή στο πού κατευθύνονται οι ειδικοί για τις αξίες του σπιτιού. Σύμφωνα με τα τελευταία Δείκτης Τιμών Κατοικίας από CoreLogicοι τιμές των κατοικιών αυξήθηκαν κατά 4,7% κατά τη διάρκεια του 2018.

Ο παρακάτω χάρτης δείχνει τα αποτελέσματα του πιο πρόσφατου ευρετηρίου ανά πολιτεία.

Πώς να καταχωρήσετε το σπίτι σας στην καλύτερη τιμή |  MyKCM

Τα ακίνητα είναι τοπικά. Κάθε κράτος εκτιμά σε διαφορετικά επίπεδα. Η πλειοψηφία της χώρας σημείωσε αύξηση τουλάχιστον 2,0% στις αξίες των κατοικιών, ενώ ορισμένοι κάτοικοι στη Βόρεια Ντακότα και τη Λουιζιάνα μπορεί να ένιωσαν ότι οι τιμές επιβραδύνονται ελαφρώς.

Αυτή η επίδραση θα είναι βραχύβια. Στην ίδια έκθεση, CoreLogic προβλέπει ότι κάθε κράτος στην Ένωση θα γνωρίσει ανατίμηση τουλάχιστον 2,0%, με την πλειοψηφία της χώρας να κερδίζει τουλάχιστον 4,0%! Η πρόβλεψη για τη χώρα βρίσκεται στο 4,6%. Για ένα σπίτι με μέση τιμήαυτό μεταφράζεται σε πάνω από 14.000 $ σε επιπλέον ίδια κεφάλαια το επόμενο έτος! (Ο παρακάτω χάρτης δείχνει την πρόβλεψη ανά πολιτεία.)

Πώς να καταχωρήσετε το σπίτι σας στην καλύτερη τιμή |  MyKCM

Λοιπόν, πώς σας βοηθά αυτό να καταχωρήσετε το σπίτι σας στην καλύτερη τιμή;

Οπλισμένοι με τη γνώση του πόσο οι ειδικοί πιστεύουν ότι το σπίτι σας θα εκτιμήσει φέτος, θα είστε σε θέση να ορίσετε την κατάλληλη τιμή για την καταχώρισή σας από την αρχή. Εάν τα σπίτια όπως το δικό σας έχουν ανατίμηση με 4,0%, δεν θα θέλετε να καταχωρίσετε το σπίτι σας για περισσότερο από αυτό το ποσό!

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι να τιμολογούν πολύ ψηλά τα σπίτια τους και να μειώνουν την τιμή αργότερα όταν δεν λαμβάνουν προσφορές. Αυτό μπορεί να οδηγήσει τους αγοραστές να πιστέψουν ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σπίτι, ενώ στην πραγματικότητα η τιμή ήταν πολύ υψηλή για την αγορά.