Πώς να ταξιδέψετε με ένα μωρό (διατηρώντας τη λογική σας)

0
Πώς να ταξιδέψετε με ένα μωρό (διατηρώντας τη λογική σας)

Ξέρατε ότι είναι ένα επιβλητικό 60% των Αμερικανών ταξιδεύετε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο;

Εάν εσείς και η οικογένειά σας είστε μέρος αυτής της στατιστικής και έχετε πρόσφατα ένα μωρό, πιθανότατα ανησυχείτε. Μετά από όλα, ένα νέο μωρό αλλάζει τα παντα.

Πώς να ταξιδέψετε με ένα μωρό (διατηρώντας τη λογική σας)

Μην στεναχωριέσαι! Μπορείτε ακόμα να ταξιδέψετε με ένα μωρό και να απολαύσετε την εμπειρία, επίσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πέντε παρακάτω συμβουλές. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τις καλύτερες συμβουλές μας για να ταξιδέψετε με ένα μωρό διατηρώντας παράλληλα τη λογική σας.

1. Ελάτε προετοιμασμένοι

Ως ενήλικας, μπορείτε να διαχειριστείτε μια 2ωρη βόλτα με αεροπλάνο ή πολύωρη βόλτα με το αυτοκίνητο χωρίς πάρα πολλά αξεσουάρ. Ένα βρέφος κλίση και δεν θα!

Εάν ελπίζετε να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία, τότε πρέπει να έρθετε προετοιμασμένοι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φέρετε μια χειραποσκευή με τα πιο απαραίτητα αντικείμενα. Συνιστούμε να φέρετε:

  • Φόρμουλα ή μητρικό γάλα
  • Μπουκάλια (και επιπλέον μπουκάλια)
  • Πάνες
  • Μαντηλάκια
  • Μια επιπλέον αλλαγή ρούχων για το μωρό
  • Σούβλα κουρέλια
  • Πιπίλες
  • Βρεφική κουβέρτα ή αγαπημένο παιχνίδι

Η παραπάνω λίστα απέχει πολύ από το να είναι πλήρης. Στην πραγματικότητα, είναι μόνο τα απαραίτητα όταν έχετε ένα νέο μωρό. Φροντίστε να τα συσκευάσετε όλα σε ένα μικρό σακίδιο με τσάντα πάνας ή να το έχετε μαζί σας.

2. Προσδιορίστε τις πιθανές προκλήσεις (και προγραμματίστε για αυτές)

Στη συνέχεια, εντοπίστε πιθανές προκλήσεις και σχεδιάστε για αυτές. Για παράδειγμα, κοιμάται συνήθως το μωρό σας την ώρα που θα ταξιδέψετε; Αν ναι, προσπαθήστε να σχεδιάσετε γύρω από αυτό. Προσπαθήστε να κάνετε το μωρό σας να κοιμηθεί εκ των προτέρων ή να είστε κατανοητοί όταν γίνεται ξέφρενο.

Ομοίως, κατανοήστε ότι το ταξίδι με ένα μωρό σημαίνει επιπλέον αποσκευές και λίγη ταλαιπωρία. Επιπλέον, το ταξίδι μπορεί να γίνει ταλαιπωρία αν επισκεφτείτε ένα μέρος όπως η Νέα Υόρκη. Έτσι, αναζητήστε υπηρεσίες όπως αποθήκευση αποσκευών στη Νέα Υόρκη ώστε να μπορείτε να κρατήσετε τα υπάρχοντά σας ασφαλή και να απολαύσετε τις διακοπές.

3. Έχετε ένα Σχέδιο Β στη θέση του

Μόλις έχετε ένα σχέδιο σε εφαρμογή, κάντε ένα άλλο.

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ένα σχέδιο για το πότε τα πρώτα σας σχέδια δεν εκτελούνται. Το να έχετε ένα σχέδιο β μπορεί να σας αποτρέψει από το να αισθάνεστε πανικό εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα οραματιστήκατε.

4. Περιμένετε το Απροσδόκητο

Έτσι, έχετε ένα σχέδιο και ένα σχέδιο β. Εάν έχετε κάποια εμπειρία με μωρά, τότε ξέρετε ότι αυτό δεν είναι αρκετό!

Για να εξασφαλίσετε την επιτυχία, πρέπει να περιμένετε το απροσδόκητο. Προετοιμαστείτε ψυχικά για καταστροφές που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Να ξέρετε ότι κάθε μωρό κλαίει και δεν πειράζει αρκεί να κάνετε το καλύτερο!

5. Μείνετε ήρεμοι και συνεχίστε

Εάν συμβεί μια κατάρρευση, μην την αφήσετε να εκτροχιάσει τα σχέδιά σας.

Ηρέμησε και προχώρα. Τα πας υπέροχα μαμά!

Ταξιδέψτε με ένα μωρό ενώ παραμένετε ήρεμοι

Όταν ταξιδεύετε με ένα μωρό, είναι αρκετά φυσιολογικό να αισθάνεστε νευρικοί και ανήσυχοι. Πιθανότατα αναρωτιέστε πώς θα διαχειριστείτε την όλη εμπειρία. Είναι επίσης δύσκολο να προβλέψετε πώς θα αντιδράσει το μωρό σας.

Εφόσον ακολουθείτε τις πέντε κορυφαίες συμβουλές παραπάνω, εσείς και το μωρό σας θα είστε καλά!

Ό,τι κι αν κάνετε, μείνετε ήρεμοι και συνεχίστε. Θυμηθείτε – η μητρότητα είναι μια μαθησιακή εμπειρία και και οι δύο αξίζετε χρόνο μακριά.

Σας άρεσε οι συμβουλές που μάθατε σε αυτό το άρθρο; Ελπίζετε να ανακαλύψετε ακόμα πιο ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά στοιχεία; Αν ναι, τότε είστε στο σωστό μέρος! Συνεχίστε να περιηγείστε στο ιστολόγιό μας για περισσότερα από τα αγαπημένα μας άρθρα.

Schreibe einen Kommentar