Τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο, τι γίνεται τώρα για τις νοικοκυρές;

0
Τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο, τι γίνεται τώρα για τις νοικοκυρές;

Μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, «Πώς περνούν οι νοικοκυρές τη μέρα τους όταν τα παιδιά τους πηγαίνουν στο σχολείο;» Τι γίνεται με τους στόχους για τους νοικοκυραίους, όπως τι προσδοκούν οι νοικοκυρές; Ας ρωτήσουμε τέσσερις μαμάδες που μένουν στο σπίτι με παιδιά στο σχολείο ποια είναι τα σχέδιά τους τώρα που το σχολείο επανέρχεται.

Είστε νοικοκυρά/μένετε στο σπίτι μαμά; Ίσως είστε σε μια νέα σεζόν με όλα τα παιδιά σας στο σχολείο και αναρωτιέστε πώς θα περάσετε τη μέρα σας.

Λοιπόν, αυτή η ανάρτηση δεν πρόκειται να σας πει πώς πιστεύουμε ότι πρέπει να περάσετε τη μέρα σας, αλλά θα συζητήσουμε για όλα τα πράγματα που περιμένουμε οι ίδιοι ως οικοδεσπότες με παιδιά στο σχολείο!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε το πρώτο μας Συνεργατικό άρθρο μαζί σας! Υπάρχουν τέσσερις νοικοκυρές που γράφουν τακτικά για το Just Homemaking και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να μιλήσουμε για τις λίστες υποχρεώσεών μας και πώς οργανώνουμε τη ζωή μας στο σπίτι αφού τα παιδιά μας επιστρέψουν στο σχολείο. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για τον καθορισμό στόχων!

Ίσως μπορείτε να δανειστείτε κάποια έμπνευση ή να μοιραστείτε κάτι που ελπίζετε να πετύχετε τους επόμενους μήνες και το οποίο δεν είναι στη λίστα μας!

pin για το pinterest: τι να κάνετε όταν τα παιδιά σας επιστρέψουν στο σχολείο

**Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ και αγοράσετε, ενδέχεται να κάνουμε μια προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ανατρέξτε στην πλήρη Πολιτική Αποκάλυψης για περισσότερες λεπτομέρειες.**

Τι προσβλέπουν οι νοικοκυρές;

Ποιο είναι το #1 πράγμα που θέλετε να αντιμετωπίσετε όταν τα παιδιά σας ξεκινήσουν το σχολείο;

Τζένα: Η Homegirl πρέπει να εργαστεί για την υγεία και τη φυσική της κατάσταση! Ποτέ δεν έχω περισσότερο κίνητρο από αυτό που έχω στην αρχή της σχολικής χρονιάς! Ο όμορφος σύζυγος και εγώ έχουμε ορίσει ημερομηνία για να ξεκινήσουμε το Whole30, οπότε πρέπει να προγραμματίσω και να ετοιμάσω μερικά γεύματα που θα μας προετοιμάσουν για την επιτυχία. (Διαβάστε τις Απλές Αλλαγές προς την Υγιεινή Οικία.) Κατέβασα την εφαρμογή C25K για να μπορέσω να τρέξω ξανά. Δεν πρόκειται να πω ψέματα—δεν είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το να το κάνω αυτό στη ζέστη της Τζόρτζια, και η καρδιαγγειακή άσκηση είναι ήδη σκληρή, αλλά αν ο μαθητής μου της έβδομης δημοτικού μπορεί να τρέξει μίλια για Cross Country, τότε μπορώ να καταβάλω και εγώ κάποια προσπάθεια. Δεν είμαι μεγάλος φαν του γυμναστηρίου, αλλά ένας φίλος που είναι personal trainer μου έγραψε ένα σχέδιο για ασκήσεις στο σπίτι. Η γειτονιά μου έχει μερικά πολύ ωραία μονοπάτια που μπορώ να περπατήσω ή να κάνω ποδήλατο. Και μια πισίνα! Δεν με βλέπεις με σκουφάκι κολύμβησης να κάνω αερόμπικ στο νερό;

Melissa: Το πρώτο πράγμα που θέλω να καταφέρω είναι να γεμίσω τον καταψύκτη μου με γεύματα που είτε μαγειρεύονται νωρίτερα είτε μπορούν απλά να τα πετάξω στο ψήσιμο ή στο ταψί και να μαγειρεύονται όλη την ημέρα. Μου αρέσει να πηγαίνω πρώτα στο μπακάλικο αφού τα παιδιά βγαίνουν από την πόρτα και αγοράζουν κρέας που πρέπει να χρησιμοποιηθεί ή να καταψυχθεί τις επόμενες δύο μέρες. Στη συνέχεια, σχεδιάζω τα γεύματά μου γύρω από αυτό που πωλούμε. Εξηγώ περισσότερα για αυτό στην ανάρτησή μου Πώς να είστε φειδωλοί με τα παντοπωλεία. Συνήθως, φτιάχνω 2 ή 3 από το ίδιο γεύμα και τα απλώνω σε μερικές εβδομάδες, ώστε να έχουμε ακόμα μια ποικιλία. Αφού έχω εφοδιαστεί, νιώθω ότι μπορώ να ασχοληθώ με άλλα πράγματα στη λίστα μου (όπως να τελειώσω το βάψιμο των ντουλαπιών της κουζίνας που ξεκίνησα την άνοιξη).

Σουζάνα: Χρειάζομαι απεγνωσμένα να καθαρίσω την ακαταστασία. Υπάρχουν ορισμένες περιοχές του σπιτιού μας που συγκεντρώνουν σωρούς από τυχαία χαρτιά, ρούχα ή παιχνίδια που πρέπει να ταξινομήσω και να τα βάλω όπου ανήκουν. Δυσκολευόμαστε να το παρακολουθήσουμε όλο το καλοκαίρι, όταν τα παιδιά παίζουν. Διατηρώ μεγάλες μπανιέρες μνήμης στο γκαράζ μας για καθένα από τα τέσσερα παιδιά μας. Δεν είναι πάντα βολικό να βγάζουμε αντικείμενα στα κουτιά μόλις τελειώσουμε με τη χρήση τους, οπότε τώρα έχω στοίβες από κάθε πράγμα τους (κάρτες γενεθλίων, μερικά αντικείμενα από την τελευταία σχολική χρονιά). Εδώ ξεκινάω με την απορρόφηση: Το γραφείο μου, η ντουλάπα μου, παιδικά παιχνίδια/ντουλάπα πλυντηρίου, παιδική ντουλάπα με παλτό. Διαβάστε το Motivation for Cleaning House When You Just. Κλίση. Ακόμη και.

Νικόλ: Για μένα, ξέρω ότι η οργάνωση της ντουλάπας μου είναι στη λίστα. Μάλλον θα το περάσω και θα δωρίσω όσο μπορώ και θα πετάξω τα υπόλοιπα. Ίσως οι φίλοι μου εδώ να με βοηθήσουν με ιδέες για καλή οργάνωση και αποθήκευση της ντουλάπας. Έχω πολλά ντουλάπια και ντουλάπες στο σπίτι μου που δεν αξιοποιούνται καλά. Οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες.

Στόχοι για Νοικοκόμους

Πώς επαναφέρετε την πνευματική σας ζωή σε καλό δρόμο; Καθημερινά μαθήματα, μελέτες/προγραμματισμένα βιβλία, μικρές ομάδες;

Τζένα: Πάντα παίζεται λατρευτική μουσική όταν είμαι στο σπίτι και καθαρίζω. Πρέπει να τα πάω καλύτερα στο να περνάω χρόνο στον Λόγο του Θεού. Μου αρέσει να κάνω αφιερώσεις μέσω της εφαρμογής YouVersion, αλλά δεν είμαι πάντα καλός στο να πηγαίνω απευθείας στην επόμενη. Η μικρή μας ομάδα θα ξεκινήσει σύντομα, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει! Σκεφτόμουν μια αποτοξίνωση οθόνης για όλη την οικογένεια – νομίζω ότι αυτό θα μας βοηθούσε όλους να επικεντρωθούμε περισσότερο σε ό,τι είναι σημαντικό!

Melissa: Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξαναβρίσκομαι στο αυλάκι του να σηκώνομαι πριν από τα παιδιά και να έχω χρόνο με τον Θεό πριν καν τα πόδια τους χτυπήσουν στο πάτωμα. Κάνει τεράστια διαφορά στη μέρα μου και στην υπόλοιπη οικογένεια όταν μπαίνω αυτό το χρόνο πριν αρχίσει η φασαρία. Το διάβασμά μου ποικίλλει. Συνήθως μεταξύ του Κλήση του Ιησού, της προγραμματισμένης ανάγνωσης που κάνουμε ως εκκλησία, ως βιβλία για γονείς ή ως βιβλία γάμου. Μόλις ξεκίνησα το «You and Me Forever» των Φράνσις και Λίζα Τσαν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σκάβω σε αυτό. Μερικές φορές ο χρόνος της ησυχίας μου είναι να αναθεωρήσω τις αξίες που έχουμε εγώ και ο σύζυγός μου για την ανατροφή των αγοριών μας. Τα έχουμε γραμμένα και μιλάμε συχνά για αυτά. (Διαβάστε Όλα όσα χρειάζεστε για μια Χριστιανική Οικογενειακή Αποστολή για ιδέες σχετικά με τη δημιουργία των δικών σας οικογενειακών αξιών.) Δεν φαίνεται το ίδιο κάθε μέρα και αυτό λειτουργεί καλά για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω τη μικρή μας ομάδα αυτό το φθινόπωρο και θα επανασυνδεθώ με εξαιρετικούς φίλους. Η ζωή γίνεται πολύ καλύτερα μαζί.

Σουζάνα: Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Βιβλική μου ώρα είναι το πρωί πριν σηκωθούν όλοι και δραστηριοποιηθούν. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς μου αρέσει πολύ να το έχω το απόγευμα. Θα έχω τρία στο σχολείο φέτος και ένα σπίτι (ακόμα κοιμάμαι!), οπότε ελπίζω να έχω επιπλέον χρόνο για διάβασμα/προσευχή όταν ο εγκέφαλός μου μπορεί να σκεφτεί καθαρά. Θέλω πολύ να ξεκινήσω ένα ημερολόγιο προσευχής, μερικές ιδέες του οποίου έχω καρφιτσώσει στο Just Homemaking Σελίδα Pinterest, και ανυπομονώ να παρακολουθήσω τον Θεό να εργάζεται πιο στενά. Συνήθως είμαστε μέρος της μικρής ομάδας ενός ζευγαριού ~ αλλά αυτό το εξάμηνο σκοπεύω να συμμετάσχω σε μια ομάδα μελέτης γυναικών.

Νικόλ: Είμαι περισσότερο ένα κορίτσι με σχέση και προτιμώ να κάνω παρέα με κάποιον παρά να κάνω οτιδήποτε στο σπίτι μου. Θέλω πραγματικά να αποκαταστήσω τις συνδέσεις που μου έλειψαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού: ξεκινώντας με τη φροντίδα της ψυχής και μετά την επανασύνδεση με τους κόμβους, ακολουθούμενη από την ανανέωση των φιλιών μου. Είναι δύσκολο να κάνεις solo φροντίδα. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια ομάδα για να ζήσεις μαζί της. Χρειάζομαι υπευθυνότητα για να παραμείνω σε καλό δρόμο πνευματικά. (Διαβάστε Φροντίδα ψυχής για γυναίκες.) Όταν προσπαθώ να το κάνω μόνος, τα παρατάω εύκολα, αλλά το να είμαι σε μια ασφαλή ομάδα με κάνει να θέλω να παραμείνω σε καλό δρόμο. Εάν δεν έχετε ομάδα, ξεκινήστε μια. Πάρτε έναν ή δύο φίλους και ρωτήστε τους αν θέλουν να διαβάσουν ένα βιβλίο ή μια μελέτη μαζί σας.

Μένουμε Σπίτι Μαμά με Παιδιά στο Σχολείο: Τι κάνεις με ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ;!

Πώς αντιμετωπίζετε τη γραφειοκρατία από το σχολείο; Τι σύστημα έχετε σε εφαρμογή για να κρατάτε τα πράγματα σε τάξη;

Τζένα: Λατρεύω το σχολείο των αγοριών μου – συνήθως στέλνουν έγγραφα στο σπίτι μόνο μία μέρα την εβδομάδα! Έχουμε τα καλάθια τους πάνω Κέντρο εντολών απλής οικογένειας όπου βάζουμε πράγματα που πρέπει να υπογραφούν και να επιστραφούν στο σχολείο. Πρέπει πραγματικά να περάσω από τα αρχεία τους στο σπίτι όπου κρατάμε πράγματα.

Melissa: Με τα χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα που λειτουργεί καλά με τα σχολικά μας έγγραφα. Πρώτον, έχουμε έναν διοργανωτή με ξεχωριστά αρχεία για κάθε αγόρι που περιέχει τη θεαματική δουλειά του. Αυτά τα στοιχεία μπαίνουν κατευθείαν στο αρχείο τους και αδειάζουν το αρχείο τους σε μεγαλύτερο αρχείο στο τέλος κάθε εξαμήνου με κάθε βαθμό να επισημαίνεται. Έχουμε επίσης κρεμασμένα πρόχειρα στο κέντρο εντολών μας. Αυτά τα χαρτιά με σημαντικές ημερομηνίες και ώρες εμφανίζονται απευθείας σε ένα πρόχειρο μέχρι να περάσει αυτό το συμβάν.

Σουζάνα: Μόλις έβαλα σε λειτουργία το νέο μου Κέντρο εντολών. Χάρη στην ανάρτηση της Jenna, Συνδυάστε τα Shenanigans σας με ένα απλό κέντρο εντολών οικογένειας όπου βρήκα πάρα πολλές υπέροχες ιδέες. Τώρα έχω ένα μεγάλο ημερολόγιο, μια οργάνωση φακέλων για σημαντικές εβδομαδιαίες σχολικές εργασίες, ένα σύστημα φακέλων αρχείων στο ντουλάπι από κάτω για να οργανώσω τα έγγραφα που θέλουμε να κρατάμε όλο το χρόνο για καθένα από τα τρία παιδιά μας στο σχολείο και το μενού του σχολικού γεύματος στον τοίχο .

Νικόλ: Τα σημαντικά χαρτιά των παιδιών μου κόβονται στο πλάι του ψυγείου μέχρι να τα χρειαστούμε. Έχω εμπνευστεί από τις αδερφές μου Just Homemaking και ένας από τους στόχους μου είναι να ξεκινήσω περισσότερο ένα οργανωμένο κέντρο διοίκησης. Ωστόσο, μία από τις συμβουλές μου για να παραμείνω στην κορυφή των πραγμάτων είναι: μην το αφήνετε να μείνει έξω από το σακίδιο αν μπορεί να μπει αμέσως μέσα. Οτιδήποτε χρειάζεται να υπογράψετε – κάντε το αμέσως.

Έργα σπιτιού για νοικοκυρές

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τύπος οικιακού έργου; Αυτό που σου φέρνει χαρά! Γιατί το αγαπάς και πώς βρίσκεις χρόνο για αυτό;

Τζένα: Οργάνωση! Τόσα πολλά πράγματα κρύβονται κάπου τυχαία όταν όλοι είναι σπίτι για το καλοκαίρι. Πιστεύω ακράδαντα στο «ένα μέρος για τα πάντα και τα πάντα στη θέση τους». Νιώθω χαοτική όταν τα πράγματα δεν είναι οργανωμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το σχέδιο επίθεσης μου είναι να πηγαίνω δωμάτιο με δωμάτιο και να καθαρίζω τα περιττά και να οργανώνω ό,τι έχει απομείνει. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τις θήκες για την τσέπη της πόρτας σε όλο το σπίτι μου… στο ντουλάπι, στα υπνοδωμάτια, στις ντουλάπες κ.λπ.

Melissa: Το αγαπημένο μου εγχείρημα για το σπίτι είναι η απορρόφηση και η οργάνωση. Μου αρέσει να ξεφορτώνομαι όλα τα πράγματα. Μου αρέσει να έχουν τα πράγματα μια θέση και μια ετικέτα ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τα βρίσκουν μόνοι τους. Ο καλύτερος τρόπος για μένα να οργανωθώ είναι κάνοντας μικρά τμήματα κάθε φορά και χρησιμοποιώντας κάδους και καλάθια από το Dollar Tree και επίσης επανατοποθετώντας κουτιά ή βάζα που έχουμε αδειάσει. Μου αρέσει γιατί υπάρχουν τόσες λιγότερες ερωτήσεις για το «Μαμά, πού είναι…»

Σουζάνα: Λατρεύω να βάφω ένα δωμάτιο με ένα φρέσκο-νέο χρώμα! Είναι ένα απλό έργο που μπορεί να μεταμορφώσει ένα δωμάτιο. Επίσης με αναγκάζει να καθαρίζω σε σημεία που δεν μπορώ να φτάσω εύκολα. Τώρα που τα παιδιά μου είναι πάνω από 3 ετών, μπορώ πραγματικά να βάφω τα δωμάτια – τότε αισθάνομαι τόσο φρέσκο ​​και καθαρό! Σκοπεύω να βάψω την κρεβατοκάμαρά μου αυτό το φθινόπωρο. Είναι ένα από τα δωμάτια που δεν έχω αλλάξει από τότε που αγοράσαμε το σπίτι μας πριν από 3 χρόνια.

Νικόλ: Το αγαπημένο μου είδος οικιακού έργου είναι κάτι που προσθέτει διασκέδαση στο σπίτι μου. Λατρεύω τα ποπ με χρώμα, το γκλίτερ και όλα τα γιορτινά. Μου αρέσει να ψάχνω στο Etsy και το Pinterest για κάτι νέο για τις επερχόμενες διακοπές και να δημιουργώ μια έκδοση για το σπίτι μου (Ξέρατε ότι το Just Homemaking έχει Σελίδα Etsy? Έχουμε όμορφα διακοσμητικά εκτυπώσιμα που μπορείτε να προσθέσετε στο σπίτι σας για κάθε εποχή). Καθώς οδεύουμε προς το φθινόπωρο και τις επερχόμενες γιορτές, υπάρχουν έργα, σχέδια, διακοσμήσεις που θα θέλατε να μας δείτε να δημοσιεύουμε εδώ; Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε, αλλά θα θέλαμε και τη δική σας συμβολή!

Έτσι, λοιπόν, οι νοικοκυρές περνούν τη μέρα τους

Ελπίζουμε να σας άρεσε η Συνεργασία μας και να βρήκατε μερικές νέες ιδέες για τους επόμενους μήνες! Μερικές φορές είναι απλώς διασκεδαστικό να ακούς τι έχουν οι άλλοι άνθρωποι και πώς γεμίζουν τη μέρα τους.

Όπως πάντα, αφήστε μας ένα σχόλιο στο κάτω μέρος για να μας πείτε ποιες ιδέες έχετε. Χαιρόμαστε να μαθαίνουμε νέα σου!

Διαβάστε επίσης:

Σύγχρονη Οικία για Χριστιανές Μαμάδες Χρειάζεστε βοήθεια για να αγκαλιάσετε τη νοικοκυριά στον σημερινό κόσμο; Μην το χάσετε αυτό!

Αφοσίωση στην ανιδιοτέλεια για τους νοικοκυραίους Αυτή η γρήγορη ανάγνωση θα είναι μεγάλη ενθάρρυνση όταν νιώθετε ότι δίνετε τόσα πολλά από τον εαυτό σας.

Η καρδιά μου: Ο μικρός μου ξεκινάει το σχολείο Όλα τα συναισθήματα όταν το μωρό ξεκινάει το Νηπιαγωγείο!

Να είσαι καλός διαχειριστής του χρόνου για τους νοικοκυραίους Δείτε αυτές τις συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι ξοδεύετε τον χρόνο σας με σύνεση και αφήνετε τον Θεό να αναλάβει τα ηνία της ημέρας σας.

Εποχές μητρότητας και εύρεσης χαράς σε κάθε μία Αγκαλιάστε κάθε στάδιο στο ταξίδι της μητρότητας σας!

Ευδοκιμήστε ως οικοδέσποινα Μη χάσετε αυτήν την αφοσίωση 7 ημερών για να σας βοηθήσει να ερωτευτείτε τον ρόλο σας.

Οργανώστε τη ζωή σας στο σπίτι μετά την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο

Schreibe einen Kommentar