Το λογισμικό EagleView προσφέρει σχέδια ηλιακής εγκατάστασης κατά τη διαδικασία σύναψης συμβάσεων

7
Το λογισμικό EagleView προσφέρει σχέδια ηλιακής εγκατάστασης κατά τη διαδικασία σύναψης συμβάσεων
EagleView κυκλοφόρησε τη νέα σχεδίαση της Solar Solar TrueDesign, η οποία αξιοποιεί τις εξαιρετικά ακριβείς αεροφωτογραφίες και τα ακριβή δεδομένα της εταιρείας για να επιταχύνει το χρονοδιάγραμμα από την πώληση έως την εγκατάσταση για οικιακές εταιρείες ηλιακής ενέργειας.

Χωρίς ακριβή και ακριβή εργαλεία σχεδιασμού, πολλοί εγκαταστάτες ηλιακής ενέργειας αναγκάζονται να δημιουργήσουν δύο διαφορετικά σχέδια ως μέρος της τυπικής ροής εργασίας τους, δημιουργώντας λειτουργικές ανεπάρκειες που αυξάνουν το χαμηλό κόστος. Το TrueDesign επιτρέπει ακριβείς, εύκολους σχεδιασμούς τοποθέτησης πάνελ που βελτιστοποιούνται αυτόματα για μέγιστη απόδοση ενέργειας χωρίς την ανάγκη εξωτερικής επίσκεψης στον ιστότοπο. Η λύση ηλιακού σχεδιασμού παρέχει επίσης εξ αποστάσεως εξωτερικές μετρήσεις και ανάλυση σκίασης για κάθε ραντεβού πώλησης που είναι πιο ακριβής από τα δημόσια διαθέσιμα δεδομένα LIDAR ή τα μοντέλα 3D που προέρχονται από δορυφόρους και είναι ακριβέστερη από τις μη αυτόματες μεθόδους ανάλυσης μεγέθους και σκίασης στέγης.

«Το TrueDesign φέρνει επανάσταση στη ροή εργασιών για εργολάβους ηλιακής ενέργειας, επιτρέποντας πιο αυτοματοποιημένες και εικονικές λειτουργίες μέσω ενός εργαλείου σχεδιασμού που είναι προσβάσιμο για σχεδόν οποιοδήποτε επίπεδο δεξιοτήτων», λέει ο Pete Cleveland, αντιπρόεδρος ηλιακών επιχειρήσεων για το EagleView. «Τα υψηλής ποιότητας δεδομένα μας στηρίζουν μια νέα εποχή ομαλών, αποτελεσματικών πωλήσεων, σχεδίασης και εγκατάστασης για τη βιομηχανία ηλιακής ενέργειας, που τελικά οδηγεί σε πιο ευτυχισμένους πελάτες που γίνονται πρεσβευτές της ηλιακής ενέργειας στις κοινότητές τους».

Το υπάρχον χαρτοφυλάκιο ορθο και λοξών εικόνων υψηλής ανάλυσης του EagleView, που προέρχεται από τα συστήματα λήψης και επεξεργασίας εικόνων της εταιρείας, είναι τέσσερις φορές πιο λεπτομερές από τις τυπικές αεροφωτογραφίες και 70 φορές πιο λεπτομερές από τις τυπικές δορυφορικές εικόνες.
Schreibe einen Kommentar