Το CAWF αντιδρά στην παραίτηση του πρωθυπουργού, Rt.  Hon.  Βουλευτής Μπόρις Τζόνσον

Το CAWF αντιδρά στην παραίτηση του πρωθυπουργού, Rt. Hon. Βουλευτής Μπόρις Τζόνσον

Juli 7, 2022 0 Von admin

ΛΟΝΔΙΝΟ, Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Το Conservative Animal Welfare Foundation (CAWF) εκφράζει τη θλίψη του για την παραίτηση του πρωθυπουργού, Rt Hon. Ο Μπόρις Τζόνσον βουλευτής σήμερα ως ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος.

Ως πρωταθλητής για την καλή διαβίωση των ζώων, θα θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στα πολλά σημαντικά επιτεύγματα για την καλή διαβίωση των ζώων υπό την ηγεσία του. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία του παγκόσμιου κορυφαίου Σχεδίου Δράσης για την Ευημερία των Ζώων, το οποίο άνοιξε το δρόμο για τον Νόμο για την Ευημερία των Ζώων (Sentience) και το Νομοσχέδιο για την Ευημερία των Ζώων (Κρατίζονται Ζώα) – το τελευταίο συνεχίζει ακόμη την ψήφισή του από τη Βουλή των Κοινοτήτων . Στο πλαίσιο αυτής της κυβέρνησης, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει επίσης εισαγάγει τον νόμο περί ευημερίας των ζώων (Πεναλτιακοί ειδοποιήσεις), τον νόμο περί ευημερίας των ζώων (καταδίκη), τον νόμο για τις παγίδες κόλλας (αδικήματα), τον νόμο περί περιβάλλοντος και τον νόμο για την υγεία και την ευημερία των ζώων.

Ως ισχυρή φωνή για την καλή διαβίωση των ζώων στο Συντηρητικό Κόμμα, θα συνεχίσουμε να κάνουμε εκστρατεία για την προώθηση των προτύπων καλής διαβίωσης για τα εκτρεφόμενα ζώα μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Τζόνσον για το χρόνο του ως Ηγέτη του Συντηρητικού Κόμματος και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τον διάδοχό του για τη συνεχή πρόοδο της καλής διαβίωσης των ζώων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Chris Platt και Lorraine Platt, συνιδρυτές του Conservative Animal Welfare Foundation (CAWF)

The post Το CAWF αντιδρά στην παραίτηση του πρωθυπουργού, Rt. Hon. Ο βουλευτής Boris Johnson εμφανίστηκε πρώτος στο Conservative Animal Welfare Foundation.