Το Conservative Animal Welfare Foundation ανταποκρίνεται στην ομιλία του Queen’s 2022

Το Conservative Animal Welfare Foundation ανταποκρίνεται στην ομιλία του Queen’s 2022

Mai 11, 2022 0 Von admin

Ο ΣυντηρητικόςΤο Animal Welfare Foundation (CAWF) ανταποκρίθηκε στοΟμιλία της Βασίλισσας που εκφώνησε σήμερα ο Ύπατος Αρμοστής Πρίγκιπας Κάρολος.

Το CAWF είναι στην ευχάριστη θέση να χαιρετίσει την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει το νομοσχέδιο για την ευημερία των ζώων (κρατούμενα ζώα) στην επόμενη κοινοβουλευτική συνεδρίαση. Αυτό το εμβληματικό νομοσχέδιο, το οποίο αποτελεί σημαντικό μέρος του Σχεδίου Δράσης για την Ευημερία των Ζώων, θα απαγορεύσει κρίσιμα τις εξαγωγές ζώντων για πάχυνση και σφαγή και μια σειρά από άλλα μέτρα για την προστασία των εκτρεφόμενων ζώων, των κατοικίδιων και των άγριων ζώων μας.

Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε επίσης να εφαρμόσει νομοθεσία για την απαγόρευση της εισαγωγής κυνηγετικών τροπαίων από χιλιάδες είδη. Αυτή θα είναι μια από τις πιο σκληρές απαγορεύσεις στον κόσμο και θα οδηγήσει στην προστασία των απειλούμενων ζώων και θα συμβάλει στην ενίσχυση και υποστήριξη της μακροπρόθεσμης διατήρησης.

Εν τω μεταξύ, το The Queen’s Speech δεν περιείχε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ευημερία των ζώων (Ζώα στο εξωτερικό). Αυτό θα απαγόρευε τις διαφημίσεις χώρων στο εξωτερικό που σχετίζονται με ανήθικα αξιοθέατα ελεφάντων και θα απαγόρευε την εισαγωγή προϊόντων που δεν πληρούν τα πρότυπα καλής διαβίωσης των ζώων του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων των φουά γκρα και της εκτρεφόμενης γούνας.

Η Lorraine Platt, συνιδρύτρια του Conservative Animal Welfare Foundation, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είδαμε τη συνέχιση του εμβληματικού νομοσχεδίου για την ευημερία των ζώων (Κρατίζονται ζώα) στην επόμενη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου σήμερα, το οποίο περιλαμβάνει μια σημαντική απαγόρευση των ζωντανών εξαγωγών για πάχυνση και σφαγή, μεταξύ άλλων μέτρων για την προστασία των εκτρεφόμενων ζώων, των κατοικίδιων και των άγριων ζώων μας. Ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε αυτή τη ζωτικής σημασίας νομοθεσία καθώς συνεχίζει την ψήφισή της από το Κοινοβούλιο.

«Χαιρετίζουμε επίσης τη δέσμευση της κυβέρνησης να τερματίσει τις εισαγωγές κυνηγιού τροπαίων από χιλιάδες είδη. Αυτή η απαγόρευση θα επιτρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προστασία των απειλούμενων ειδών στο εξωτερικό και στην εξασφάλιση μακροπρόθεσμων οφελών διατήρησης.

«Τέλος, συνεχίζουμε να ζητάμε τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο Σχέδιο Δράσης για την Ευημερία των Ζώων να εφαρμοστούν στη νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης διαφημίσεων για ανήθικα τουριστικά αξιοθέατα που σχετίζονται με τους ελέφαντες και της απαγόρευσης της εισαγωγής γούνας και φουά γκρα στο Ηνωμένο Βασίλειο».

The post Conservative Animal Welfare Foundation Respons to Queen’s Speech 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο Conservative Animal Welfare Foundation.