Το Conservative Animal Welfare Foundation καλωσορίζει το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά μέλη του βουλευτή του βουλευτή Henry Smith για την απαγόρευση των εισαγωγών κυνηγιού τροπαίων

Το Conservative Animal Welfare Foundation καλωσορίζει το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά μέλη του βουλευτή του βουλευτή Henry Smith για την απαγόρευση των εισαγωγών κυνηγιού τροπαίων

Juni 16, 2022 0 Von admin

Το Conservative Animal Welfare Foundation (CAWF) καλωσόρισε σήμερα το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά μέλη του βουλευτή του βουλευτή Henry Smith, το νομοσχέδιο για τα κυνήγι τρόπαια (απαγόρευση εισαγωγής), το οποίο θα απαγόρευε τις εισαγωγές κυνηγιού τροπαίων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Χένρι Σμιθ

Η δέσμευση για απαγόρευση των εισαγωγών κυνηγιού τροπαίων συμπεριλήφθηκε τόσο στο Συντηρητικό Μανιφέστο 2019 όσο και στο κορυφαίο παγκοσμίως Σχέδιο Δράσης για την Ευημερία των Ζώων της Defra.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, οι δημοσκοπήσεις έδειξαν συντριπτική υποστήριξη για την πολιτική απαγόρευσης των εισαγωγών κυνηγιού τροπαίων. Μεταξύ των ψηφοφόρων που ερωτήθηκαν, το 86% συμφώνησε ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει να απαγορεύσει στους κυνηγούς τροπαίων να φέρουν πίσω τρόπαια κυνηγημένων ζώων το συντομότερο δυνατό, και μεταξύ των Συντηρητικών ψηφοφόρων, αυτό ήταν 92%. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ενημέρωσηεδώ. poll_briefing_amended_1_.pdf (mcusercontent.com)

Πέρυσι, ο προστάτης της Συντηρητικής Προστασίας των Ζώων Stanley Johnson μίλησε για τις εισαγωγές κυνηγιού τροπαίων στη δεξίωση της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων που διοργάνωσε το CAWF στο Συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος στο Μάντσεστερ. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, προέτρεψε την κυβέρνηση να εφαρμόσει μια απαγόρευση που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ειδών, ιδιαίτερα εκείνων που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.

Η Δεύτερη Ανάγνωση του Νομοσχεδίου Κυνηγετικών Τροπαίων (Απαγόρευση Εισαγωγών) θα γίνει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

Η Lorraine Platt, συνιδρυτής του Conservative Animal Welfare Foundation, σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το νομοσχέδιο του βουλευτή του προστάτη μας Henry Smith για την απαγόρευση των εισαγωγών κυνηγιού τροπαίων – μια φρικτή πρακτική που οι μελλοντικές γενιές θα ανατρέξουν με δυσπιστία. Με την απαγόρευση των κυνηγετικών τροπαίων, μπορούμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στον υπόλοιπο κόσμο ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν ανέχεται τη θανάτωση εμβληματικών ειδών όπως οι ρινόκεροι, τα λιοντάρια και οι ελέφαντες από μια μειοψηφία ατόμων για αναψυχή.

«Η δημοσκόπηση φέτος δείχνει ότι το κοινό ενδιαφέρεται βαθιά για την απαγόρευση των εισαγωγών κυνηγιού τροπαίων, με το 92% των Συντηρητικών ψηφοφόρων να υποστηρίζει την πολιτική. Ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε αυτό το νομοσχέδιο καθώς επιστρέφει στη Βουλή των Κοινοτήτων.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Χένρι Σμιθ που επέλεξε αυτό το σημαντικό θέμα για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά μέλη του, καθώς και τους άλλους προστάτες μας για την ακούραστη δουλειά τους για να εξασφαλίσουν την απαγόρευση. Αυτό περιλαμβάνει τον βουλευτή του Sir Roger Gale, ο οποίος προεδρεύει της APPG για την απαγόρευση του κυνηγιού τροπαίων και έχει οργανώσει μια σειρά από ράλι για αυτόν τον σκοπό».

The post Το Conservative Animal Welfare Foundation καλωσορίζει το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά μέλη του βουλευτή Henry Smith για την απαγόρευση των εισαγωγών κυνηγιού τροπαίων εμφανίστηκε πρώτα στο Conservative Animal Welfare Foundation.