Το Workrise & Lone Star College Collaborate προσφέρει δωρεάν ηλιακή εκπαίδευση

3
Το Workrise & Lone Star College Collaborate προσφέρει δωρεάν ηλιακή εκπαίδευση

Το Lone Star College, ένα δημόσιο κοινοτικό κολέγιο υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους, και η RigUp, μια κορυφαία λύση διαχείρισης εργατικού δυναμικού που εξυπηρετεί τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τις κατασκευές, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και τις αμυντικές βιομηχανίες, ανακοίνωσαν μια συνεργασία για την παροχή δωρεάν εκπαίδευσης σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για να ενταχθεί στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Μέσω των ανθρώπων και της τεχνολογίας, η RigUp συνδυάζει το υψηλής ποιότητας εργατικό δυναμικό της με τις εταιρείες που τους χρειάζονται, διευκολύνοντας τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται και να αναπτύσσουν εξειδικευμένους εργαζόμενους σε κλίμακα.

Οι συμμετέχοντες σπουδαστές του Lone Star College θα μάθουν τα βασικά της εγκατάστασης ηλιακών ραφιών και αρθρωτού εξοπλισμού κλίμακας και θα κερδίσουν πιστοποίηση OSHA 10. Το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα Solar Installer, συμπεριλαμβανομένου του OHSA Outreach Training, είναι ένα διήμερο, πρακτικό μάθημα για 100 μαθητές που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Wharton County. Μόλις οι μαθητές ολοκληρώσουν το πρόγραμμα, θα είναι εξοπλισμένοι για να εργαστούν στη βιομηχανία ηλιακής ενέργειας για την κατασκευή, τη συναρμολόγηση και τη συντήρηση εμπορικών ηλιακών συστημάτων. Η εβδομαδιαία προσφορά μαθημάτων αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Φεβρουαρίου και να συνεχιστεί μέχρι την άνοιξη. Κάντε κλικ εδώ να μάθω περισσότερα.

«Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την RigUp καθώς βοηθούν στην οικοδόμηση της ηλιακής βιομηχανίας στο Τέξας και υποστηρίζουν την τεράστια ανάπτυξη θέσεων εργασίας», δήλωσε ο Ken Kral, εκτελεστικός διευθυντής του Lone Star Corporate College. «Η βιομηχανία ηλιακής ενέργειας ανθεί, με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ να προβλέπει ρυθμό αύξησης άνω του 50% των ηλιακών εγκαταστάσεων μέχρι το 2029. Αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όσους έχουν χάσει θέσεις εργασίας στις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου ή κατασκευών να επανεξοπλίσουν και μάθετε νέες δεξιότητες».

«Η RigUp δεσμεύεται να βοηθά τους ανθρώπους να επιστρέψουν στην εργασία τους», δήλωσε ο Ron Nickelson, επικεφαλής ηλιακής ενέργειας στη RigUp. «Η συνεργασία μας με το Lone Star College δίνει στους κατοίκους της περιοχής πρόσβαση στην εκπαίδευση που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν καλές θέσεις εργασίας με χαμηλά εμπόδια εισόδου, είτε αναζητούν απλώς βραχυπρόθεσμη εργασία είτε μακροπρόθεσμη καριέρα στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο [email protected].

Σχετικά με το RigUp

Η RigUp είναι η κορυφαία λύση διαχείρισης εργατικού δυναμικού για ειδικευμένους επαγγελματίες. Διευκολύνουμε τους ειδικευμένους εργάτες να βρίσκουν εργασία και τις εταιρείες να βρίσκουν καταρτισμένους εργαζόμενους σε ζήτηση. Η RigUp δραστηριοποιείται στους κλάδους πετρελαίου και φυσικού αερίου, αιολικής ενέργειας, ηλιακής ενέργειας, κατασκευών και αμυντικών βιομηχανιών. Μέσω των ανθρώπων και της τεχνολογίας, παρέχουμε το προσωπικό, την εκπαίδευση και τις επαγγελματικές υπηρεσίες για να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους που κάνουν σκληρή δουλειά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.rigup.com.

Σχετικά με το Lone Star College

Το Lone Star College προσφέρει υψηλής ποιότητας, χαμηλού κόστους ακαδημαϊκή μεταφορά και εκπαίδευση σταδιοδρομίας σε 93.000+ φοιτητές κάθε εξάμηνο. Η LSC εκπαιδεύει το αυριανό εργατικό δυναμικό σήμερα και επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του κοινοτικού κολεγίου για να υποστηρίξει την επιτυχία των μαθητών. Ο Stephen C. Head, Ph.D., υπηρετεί ως καγκελάριος του LSC, του μεγαλύτερου ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή του Χιούστον με ετήσιο οικονομικό αντίκτυπο σχεδόν 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το LSC αποτελείται από επτά κολέγια, 10 κέντρα, δύο πανεπιστημιακά κέντρα, το Lone Star Corporate College και το LSC-Online. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε LoneStar.edu.

Schreibe einen Kommentar