Το Your Side Hustle θα σας αγοράσει σπίτι φέτος;

Το Your Side Hustle θα σας αγοράσει σπίτι φέτος;

Mai 21, 2023 0 Von admin

Η κύρια ανησυχία για τους περισσότερους αγοραστές για πρώτη φορά κατοικίας είναι η ικανότητά τους να αποταμιεύουν για προκαταβολή. Σύμφωνα με ένα νέο επισκόπησητο 36% των millennials ανέλαβαν μια δεύτερη δουλειά για να κάνουν τα όνειρά τους για την ιδιοκτησία σπιτιού πραγματικότητα το 2017.

Μεταξύ των millennials με εισοδήματα άνω των 100.000 $ ετησίως, οι κορυφαίοι τρόποι για να βρείτε τα απαραίτητα κεφάλαια ήταν η πώληση μετοχών (20%) ή η πώληση κρυπτονομισμάτων (16%).

Η πιο δημοφιλής μέθοδος αποταμίευσης ήταν η πιο παραδοσιακή. Το 60% όσων αποταμίευαν για προκαταβολή χρησιμοποίησαν ένα ποσοστό από τους μισθούς τους για να πετύχουν τον στόχο τους, ενώ το 75% όσων είχαν μισθούς άνω των 100.000 $ μπόρεσαν να αποταμιεύσουν με αυτόν τον τρόπο.

Για όσους δεν έχουν ακόμη αρχίσει να αποταμιεύουν για την προκαταβολή τους, το 32% σχεδιάζει να επιδιώξει πρόσθετη απασχόληση, ενώ το 15% σχεδιάζει να οδηγήσει ως δεύτερη δουλειά για μια υπηρεσία μετοχής.

Πολλοί αγοραστές για πρώτη φορά είναι εσφαλμένος σχετικά με την προκαταβολή που απαιτείται στη σημερινή αγορά ακινήτων. Στην πραγματικότητα,

«Σε μια έρευνα του 2017, το 68% των ενοικιαστών ανέφερε την αποταμίευση για προκαταβολή ως εμπόδιο για την ιδιοκτησία σπιτιού. Το 39 τοις εκατό των ενοικιαστών πιστεύει ότι περισσότερο από το 20% απαιτείται για μια προκαταβολή και πολλοί ενοικιαστές δεν γνωρίζουν τα προγράμματα χαμηλής προκαταβολής».

Τα πολλα οφέλη της ιδιοκτησίας σπιτιού κάνουν τις επιπλέον δουλειές, θυσία νέων ρούχων ή παράλειψη διακοπών να αξίζει τον κόπο.

Συμπέρασμα

Εάν έχετε αποταμιεύσει για την προκαταβολή σας εδώ και λίγο καιρό και είστε περίεργοι πόσο ακόμη πρέπει να πάτε, ας μαζευτούμε για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε τι τιμή για το σπίτι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και τι μέγεθος προκαταβολής θα χρειαστείτε.