10 μικροί τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να νιώθει νέο για το νέο έτος

0
10 μικροί τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να νιώθει νέο για το νέο έτος

Υγιές Σπίτι

Χρόνος διαβασματός: 3 λεπτά

Το σπίτι μου αισθάνεται περίεργα άδειο αφού κατέβασα το δέντρο και άφησα όλα τα διακοσμητικά μακριά, αλλά αυτές οι μικροσκοπικές αλλαγές βοηθούν να φρεσκάρουμε το σπίτι μας για νέος χρόνος.

Το σπίτι μου αισθάνεται περίεργα άδειο αφού κατέβασα το δέντρο και άφησα όλα τα διακοσμητικά μακριά, αλλά αυτές οι μικροσκοπικές αλλαγές βοηθούν να φρεσκάρουμε το σπίτι μας για τη νέα χρονιά.

Ενώ πάντα νιώθω μια χροιά θλίψης όταν τελειώνει η περίοδος των διακοπών, ο Ιανουάριος μου φέρνει μια έκρηξη ενέργειας και ενθουσιασμού όταν σκέφτομαι όλα όσα μπορεί να χωρέσει μια νέα χρονιά.

Ευτυχώς, το να κάνετε το σπίτι σας να αισθάνεται νέο για το νέο έτος δεν χρειάζεται να ξοδέψετε έναν τόνο χρημάτων ή να κάνετε μια τεράστια ανακαίνιση.

10 μικροί τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να νιώθει νέο για το νέο έτος

1) Αλλάξτε τα μαξιλάρια σας

Η αγορά καλυμμάτων μαξιλαριού είναι ένας φθηνός τρόπος για να ανανεώσετε ένα κρεβάτι ή καναπέ χωρίς να χρειάζεται να αποθηκεύετε ογκώδη μαξιλάρια. Διαφημίζει μια βουτιά χρώματος που μπορεί εύκολα να αλλάξει.

Αλλάξτε τα μαξιλάρια για μια νέα εμφάνιση

2) Αναδιατάξτε τα έπιπλά σας

Είναι ένας εντελώς δωρεάν τρόπος για να δείτε το σπίτι σας με φρέσκα μάτια!

3) Δώστε νέα ζωή σε ένα δωμάτιο με φρέσκα λουλούδια

Δοκιμάστε έναν ιβίσκο για ένα άγγιγμα των τροπικών περιοχών ή μερικά κλαδιά αρωματικού ευκαλύπτου στο μπάνιο ή απλώς ένα μικρό μπουκέτο φρέσκων λουλουδιών. Το δικό μου το παίρνω από την ALDI!

4) Ξεθάψτε ένα κρυμμένο στολίδι μέσω ενός μεταχειρισμένου χώρου

Δοκιμάστε υπαίθριες αγορές, εκπτώσεις σε αυλές, Craigslist, Facebook Marketplace ή OfferUP για έπιπλα και διακόσμηση σπιτιού! Κάποιος μπορεί να ξεφορτωθεί κάτι που είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τον χώρο σας.

5) Ξεκινήστε να δημιουργείτε χώρο για τα προϊόντα που σας κάνουν χαρούμενους και σας βοηθούν να παραμείνετε υγιείς

Αντικαθιστούσα τα προϊόντα μου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Think Dirty, η οποία μου λέει πόσο τοξικά είναι τα προϊόντα. Έχω σοκαριστεί με τη βαθμολογία σε ορισμένα προϊόντα που διατίθενται στο εμπόριο ως „πράσινα“!

άλσος μου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιώ τα αγαπημένα μου προϊόντα χωρίς να οδηγώ σε όλο το Τιμπουκτού. Παραδίδουν τα αγαπημένα μου φυσικά προϊόντα από μάρκες όπως η Έβδομη Γενιά και άλλα μη τοξικά προϊόντα στην πόρτα μου, σύμφωνα με το πρόγραμμά μου. Τους παραγγέλνω κάθε μήνα εδώ και τρία χρόνια!

Δημιουργήστε χώρο για προϊόντα που κάνουν το σπίτι σας υγιές και αναζωογονητικό

6) Αλλάξτε κεριά ή άλλα μικροαντικείμενα

Είναι εύκολο να αλλάξετε την εμφάνιση ή τη μυρωδιά ενός δωματίου, αλλάζοντας κεριά για διαφορετικά χρώματα ή αρώματα. Θα πρότεινα επίσης τη χρήση μη τοξικών κεριών από σόγια ή Κηρήθρα. Έλαια διάχυσης μπορεί επίσης να αλλάξει τη διάθεση ενός δωματίου.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε μικροαντικείμενα στο σπίτι σας που έχετε ήδη και να τα μετακινήσετε σε άλλα δωμάτια για να τους δώσετε νέο σκοπό ή ζωή.

7) Οργανωθείτε

Αυτό μπορεί να είναι συντριπτικό, οπότε πάρτε μια περιοχή τη φορά. Μην προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα ταυτόχρονα. Δοκιμάστε μια ντουλάπα, ένα ντουλάπι, ένα ντουλάπι, ένα συρτάρι και προχωρήστε από εκεί.

8) Συνεχίστε τις δουλειές

Αντί να καθυστερείτε, ακολουθήστε το τρισδιάστατο σύστημα που μου δίδαξε η μέντοράς μου Χόλι. Κάθε μέρα, πλύνετε πολλά ρούχα, φροντίστε τα πιάτα και μάθετε τι είναι για δείπνο το αργότερο μέχρι το πρωινό!

Αυτά τα μικρά κουτιά έχουν φέρει επανάσταση στα ρούχα μου!  Ο Ταπεινός Οικογενειάρχης

9) Καθαρίστε ένα πράγμα κάθε μέρα

Μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχετε απαλλαγεί από 365 πράγματα και θα έχετε περισσότερο χώρο για να ζήσετε.

10) Κόψτε τη σύγκριση

Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε συγκρίσεις όπως «Η κουζίνα της είναι πάντα άψογη ή Μακάρι το σαλόνι μου να ήταν έτσι» — ειδικά αν περνάτε χρόνο στα social media. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και να θυμάστε ότι συγκρίνετε τα παρασκήνια σας με τον κυλινδρικό ρόλο κάποιου άλλου.

Συμβουλή μπόνους:

Ενώ αυτό απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο και εφευρετικότητα, να βάψετε ένα δωμάτιο με ένα νέο χρώμα ή να προσθέσετε ένα αυτοκόλλητο βινυλίου μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση και την αίσθηση του δωματίου. Είναι ακόμα μια μικρή αλλαγή που μπορεί να φέρει μεγάλα αποτελέσματα.


Grove Co. Freebies

Schreibe einen Kommentar