18 ιδέες για δώρα για σκεύη κουζίνας και gadget

0
18 ιδέες για δώρα για σκεύη κουζίνας και gadget

Χρόνος διαβασματός: 7 λεπτά

Υπάρχουν τόσα πολλά είδη κουζίνας εκεί έξω που θα μπορούσατε εύκολα να γεμίσετε όλα τα ντουλάπια σας και μετά μερικά. Ακολουθούν 18 ιδέες για δώρα για μαγειρικά σκεύη και gadget που πραγματικά χρειάζεστε και θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

18 ιδέες για δώρα για μαγειρικά σκεύη και gadget που πραγματικά χρειάζεστε και θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Ξέρεις…κάποιος που θέλει λογικά, πρακτικά δώρα για γενέθλια ή Χριστούγεννα.

Μην με παρεξηγείτε, εξακολουθώ να απολαμβάνω άλλα είδη δώρων, αλλά βρίσκομαι να ζητάω πράγματα που χρειάζομαι ή χρησιμοποιώ στο σπίτι.

Ένας λόγος για τον οποίο κλίνω προς τα πρακτικά δώρα είναι ότι προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χώρο στο σπίτι μας και να μην τον σκουπίζουμε με περιττά πράγματα, επομένως θέλω να εστιάσω σε πράγματα που χρειαζόμαστε και θα χρησιμοποιήσουμε πραγματικά.

Έχω συντάξει μια λίστα με είδη κουζίνας και gadget που χρησιμοποιούμε σχεδόν σε καθημερινή βάση στο σπίτι μας. Τα περισσότερα από αυτά είναι επίσης υγιή και φυσικά.

18 ιδέες για δώρα για σκεύη κουζίνας και gadget

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά, αλλά είναι όλα πράγματα που χρησιμοποιούμε συχνά.

1) Blendtec (ή μπλέντερ υψηλής ισχύος)

χρησιμοποιώ το δικό μου Blendtec πολλές φορές την εβδομάδα για να φτιάχνετε smoothies, να αναμειγνύετε υλικά ή οποιοδήποτε άλλο πράγμα. Ένα μπλέντερ υψηλής ισχύος είναι απαραίτητο για κάθε μάγειρα αληθινού φαγητού στην κουζίνα του. Αν κάτι σαν Blendtec ή Vitamix δεν είναι στον προϋπολογισμό, τότε υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως το Νίντζα, το οποίο κατείχα πριν από το Blendtec. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αλέσετε καφέ, αλλά εγώ χρησιμοποιώ ένα μικρό μύλος καφέ γι’αυτό.

2) Στίφτης λεμονιού/λάιμ

Αυτό μπορεί να μην φαίνεται μεγάλο θέμα, αλλά μου αρέσει το δικό μου Λεμονοστίφτης και να το χρησιμοποιείς όλη την ώρα. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να προσπαθήσετε να στύψετε με το χέρι λεμόνια ή λάιμ και παίρνετε πολύ περισσότερο χυμό από τα φρούτα.

3) Φούρνος τοστιέρα

Εξακολουθώ να γελάω όταν το σκέφτομαι αυτό, αλλά ένας από τους μεγαλύτερους καβγάδες μας πριν παντρευτούμε για το αν θα εγγραφούμε ή όχι σε φούρνο τοστιέρα ή α φρυγανιέρα. Ήθελα την τοστιέρα και ο Γουίλ ήθελε τον φούρνο τοστιέρα. Εγγραφήκαμε και για τα δύο και καταλήξαμε να πάρουμε και τα δύο, αλλά μπορώ να σας πω ότι χρησιμοποιούμε τον φούρνο της τοστιέρας μας πολύ περισσότερο από την τοστιέρα. Είναι από τα λίγα πράγματα που κάθεται στον πάγκο μας λόγω της καθημερινής χρήσης του.

4) Xtrema Κεραμικά Μαγειρικά Σκεύη

Φέτος μας έκαναν δώρο μερικά κεραμικά σκεύη από την Xtrema. Μας άρεσε τόσο πολύ που αγοράσαμε άλλα κομμάτια. Είναι τα μαγειρικά σκεύη που χρησιμοποιούμε περισσότερο στο σπίτι μας. Είναι ανθεκτικό και μια εξαιρετική υγιεινή εναλλακτική για να απαλλαγείτε από τα τοξικά αντικολλητικά. Αυτό είναι εξαιρετικής ποιότητας, συμπαγές κεραμικό σκεύος που δεν είναι απλώς μια κεραμική επίστρωση. Και είναι αυτή τη στιγμή προσφέρει έκπτωση έως και 60%. κάποια στοιχεία.

5) Κεραμικό Ταψί και Βαφλιέρα

Χρησιμοποιούμε αυτό κεραμικό ταψί κάθε φορά που φτιάχνουμε τηγανίτες. Ακόμα και η μεγαλύτερη κόρη μας το χρησιμοποιεί για να τα φτιάξει με ευκολία. Τα πράγματα δεν κολλάνε σε αυτό, και είναι εύκολο να καθαριστεί. Χρησιμοποιούμε επίσης το δικό μας κεραμική βαφλιέρα όταν νιώθουμε σαν βάφλες αντί για τηγανίτες.

6) Instant Pot ή Crock Pot

Θα είμαι ειλικρινής… Χρησιμοποιώ το δικό μου κατσαρόλα πολύ περισσότερο από το δικό μου Instant Pot. Μόλις ζήτησα και έλαβα ένα νέο σκεύος για τα γενέθλιά μου. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που ορκίζονται στο Instant Pot τους. Απλώς δεν έχω πάρει τον χρόνο να το καταλάβω ακόμα. Ο σύζυγός μου το έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο από μένα. Ανεξάρτητα από αυτά, ένα από αυτά είναι απαραίτητο για την κουζίνα.

7) Φίλτρο νερού Berkey

Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς το δικό μου Φίλτρο νερού Berkey. Λοιπόν, θα μπορούσα, αλλά το νερό μου δεν θα ήταν τόσο καθαρό ή υγιεινό. Ζούμε στο νερό της πόλης και αυτό φιλτράρει όλα τα άσχημα πράγματα που δεν θέλω να πίνει η οικογένειά μου. Χρησιμοποιώ συχνά αυτό το νερό για να φτιάξω το δικό μου τσάι και καφές επισης.

8) Πλάκες και κύπελλα από ανοξείδωτο χάλυβα

Πριν από μερικά χρόνια, απομακρυνθήκαμε από τα πλαστικά ποτήρια και μεταβήκαμε σε κύπελλα από ανοξείδωτο χάλυβα. Τα παιδιά μας χρησιμοποιούν κυρίως τα κύπελλα και είναι πολύ πιο ανθεκτικά και ασφαλή. Έχουμε και κάποιους διχασμένους πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα που χρησιμοποιούν επίσης σε καθημερινή βάση. Για τα μεσημεριανά τους, έχουμε χωρισμένα σε λυγισμένα κουτιά και μικρά μπολ από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχουμε επίσης ένα σετ από μεζούρες και κουτάλια από ανοξείδωτο χάλυβα που χρησιμοποιώ αποκλειστικά.

9) Σκεύη σιλικόνης ή σκεύη αρτοποιίας

Σε μια προσπάθεια να απομακρυνθούμε από όλα τα πλαστικά στην κουζίνα, αλλάξαμε και όλα μας μαγειρικά σκεύη πάνω σε αυτές από σιλικόνη. Ήθελα επίσης να απομακρυνθώ από τα αντικολλητικά φορμάκια για μάφιν, οπότε τα αλλάξαμε σε ταψιά για μάφινς σιλικόνης επισης. Έχουμε και μερικά καλαμάκια σιλικόνης που αγαπάμε.

10) Κουζινομηχανή ή μπαλωτή

Μάλλον δεν έχω χρησιμοποιήσει το δικό μου επεξεργαστής τροφίμων στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Ξέρω ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα, αλλά το χρησιμοποιώ κυρίως για να κόβω τα πράγματα. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιώ το μικρό μου κόφτης φαγητού περισσότερο από τον μεγάλο επεξεργαστή.

11) Σούπα/Κασέτα

Και πάλι, για να απομακρυνθώ από τα τοξικά αντικολλητικά σκεύη, ήθελα μια μεγάλη κατσαρόλα για σούπα που ήταν είτε κεραμικός ή ανοξείδωτο ατσάλι. Ο σύζυγός μου μου έδωσε ένα για τα Χριστούγεννα πέρυσι, και μου αρέσει πολύ! Η σούπα είναι ένα από τα αγαπημένα μου γεύματα που φτιάχνω με προϋπολογισμό, επειδή απλώνεται τόσο πολύ, και με μια μεγάλη κατσαρόλα, είναι εύκολο να φτιάξω αρκετά για να ταΐσουμε τη μεγάλη μας οικογένεια και να έχουμε κάποια αποφάγια.

12) Αποθήκευση γυαλιού

Απομακρυνθήκαμε επίσης από την αποθήκευση πλαστικών και αρχίσαμε να προσθέτουμε αποθήκευση γυαλιού στην κουζίνα μας. Πρόσθεσα μερικά κομμάτια κάθε φορά και τώρα είναι το μόνο που χρησιμοποιούμε για την αποθήκευση τροφίμων.

13) Μαντεμένιο τηγάνι

Εκτός από τα κεραμικά μου σκεύη, χρησιμοποιώ και το δικό μου μαντεμένιο τηγάνι αρκετά τακτικά. Είναι ένα από εκείνα τα κλασικά κομμάτια που χρειάζεται κάθε κουζίνα real-food.

14) Πετρόπλακα

αγαπώ το πέτρα πίτσας και το χρησιμοποιώ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φύλλο ψησίματος. Το χρησιμοποιώ για cookies και πολλά άλλα πράγματα. Μου αρέσει τόσο πολύ που άρχισα να προσθέτω και άλλα πέτρινα αρτοποιία στη συλλογή μας.

15) Επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες σάντουιτς

Βάλαμε ουσιαστικά επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες σάντουιτς στις κάλτσες των κοριτσιών μας πέρυσι, και τις λάτρεψαν. Υπάρχουν τόσα πολλά χαριτωμένα μικρά μοτίβα και είναι τόσο χρήσιμα για σνακ, σάντουιτς και άλλα αντικείμενα.

16) Μίξερ KitchenAid

Ξέρω ανθρώπους που ορκίζονται στα δικά τους Μίξερ KitchenAid, και λατρεύω το δικό μου όταν το χρησιμοποιώ. Υποθέτω ότι απλά δεν ψήνω αρκετά γιατί δεν μένει έξω στον πάγκο μου, αλλά είναι απαραίτητο αν σας αρέσει το ψήσιμο.

17) Σπειροειδές τεμαχιστή

Αν σας αρέσει να φτιάχνετε ζουντλ (ζουντάκια κολοκυθιού) ή να τεμαχίζετε/τεμαχίζετε άλλα σκληρά λαχανικά, χρειάζεστε ένα σπιραλιζερ στη ζώνη εργαλείων της κουζίνας σας. Το κάνει πολύ πιο εύκολο και γρήγορο. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι αγαπούν τα δικά τους κόφτης μαντολίνου επίσης, αλλά δεν το έχω προσωπικά.

18) Πραγματικό αλάτι

Ξέρω ότι αυτό δεν είναι ένα σκεύος ή ένα gadget, αλλά είναι ίσως ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα αντικείμενα στην κουζίνα μου. Δεν θα μπορούσα να μαγειρέψω χωρίς το δικό μου Πραγματικό αλάτι. Είναι φυσικό, μη επεξεργασμένο, γεμάτο με χρήσιμα μέταλλα και γεμάτο γεύση.

Μπόνους: Stick Vacuum

Εντάξει, ξέρω ότι αυτό δεν είναι τεχνικά αντικείμενο κουζίνας, αλλά ακούστε με. Ορκίστηκα ότι ποτέ δεν θα ξόδευα πολλά χρήματα σε μια ηλεκτρική σκούπα με ραβδί σαν Σκούπα Dyson stick, αλλά αφού πέρασα από 2 ή 3 φθηνά, τελικά δάγκωσα τη σφαίρα όταν είδα ένα σε προσφορά και είχα μερικά άλλα κουπόνια για να το γκρεμίσω ακόμα περισσότερο. Λατρεύω αυτό το κενό και το χρησιμοποιούμε κυρίως στον χώρο της κουζίνας λόγω όλων των ψίχουλων και των αντικειμένων που πέφτουν στο πάτωμα. Είναι τόσο εύκολο να το τρέξουμε γρήγορα αφού φάμε για να καθαρίσουμε τυχόν βρωμιές. Ξέρω ότι υπάρχουν μερικά άλλες επιλογές εκεί έξω που είναι πιο προσιτά, αλλά αν έχετε παιδιά, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να επενδύσετε σε μια καλή ηλεκτρική σκούπα με μπαστούνια.


Αν σας αρέσουν αυτές οι 18 ιδέες δώρων για σκεύη κουζίνας και gadget, μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες ιδέες στον απόλυτο οδηγό δώρων μας.

Επειδή συχνά ανακαλύπτουμε ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε λίγη έμπνευση για δώρα, συγκεντρώσαμε εκατοντάδες ιδέες για δώρα για μαμάδες, μπαμπάδες και παιδιά.  Διαβάστε παρακάτω για τις καλύτερες συλλογές μας με ιδέες για δώρα για τα Χριστούγεννα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πολλά άλλα!

Schreibe einen Kommentar