Earth Speak Magic – Yoga Trade

Earth Speak Magic – Yoga Trade

März 16, 2023 0 Von admin

Υπήρξαν μερικές καταπληκτικές κοινότητες που γεννήθηκαν στο Διαδίκτυο την τελευταία δεκαετία, και το Earth Speak είναι μία από αυτές. Earth Speak είναι μια κοινότητα που τιμά την πνευματικότητα που βασίζεται στη γη για σύνδεση, συμμετοχή και ανανέωση. Αυτή η κοινότητα έχει μια αποστολή να βοηθήσει τους διαισθητικούς ανθρώπους που αγαπούν τη γη να γνωρίζουν ότι η δική τους μαγεία είναι πραγματική και ότι η μαγεία τους μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινή τους ζωή και στον κόσμο γύρω τους. Η δημιουργία και η φροντίδα μιας κοινότητας απαιτεί πολλή δουλειά και αφοσίωση. Εδώ συναντάμε τους ιδρυτές του Earth Speak? Νάταλι Ρος και Shawna Cason καθώς μοιράζονται μερικές από τις δημιουργικές τους διαδικασίες και τη σοφία που έχουν αποκτήσει μέσω της εμπειρίας. Η ανάμειξη της μαγείας και της ιατρικής, του σκοπού και του παιχνιδιού, η ριζοβολία του φωτός σε μορφή είναι ο τρόπος να μιλήσει η Γη!

Πείτε μας λίγα λόγια για το ιστορικό σας. Πώς έφτασες εδώ που είσαι σήμερα;

Νάταλι: Ήμουν επιστήμονας εδάφους που συνειδητοποίησα ότι έχουμε τόσες πολλές απαντήσεις στην επιστήμη, αλλά δεν τις εφαρμόζουμε ως κοινωνία. Σε αυτό είδα ότι έχουμε μια ασθένεια του πνεύματος, και έτσι η εστίαση της ζωής μου στράφηκε μακριά από την επιστήμη (αν και δεν την εγκατέλειψα) και προς την επανασύνδεση με τη φύση, το πνεύμα και την κοινότητα. Αυτό με οδήγησε να ξεκινήσω ένα podcast με την αδερφή μου το 2016, όπου μιλήσαμε για τη διαίσθηση, τη σύνδεση με τη φύση, το τελετουργικό και όλα τα είδη μυστικιστικών πραγμάτων με τρόπο που επέτρεπε στους ανθρώπους που αισθάνονται καλεσμένοι στην πνευματικότητα της Γης να αισθάνονται υποστήριξη και επικυρωθεί στις πεποιθήσεις και τις πρακτικές τους.

Shawna: Περνούσα μια κομβική στιγμή στη ζωή μου τόσο πνευματικά όσο και ψυχικά. Δεν είχα μια κοινότητα στην οποία ένιωθα προσγειωμένος και λαχταρούσα να συνδεθώ με άλλους που θα μπορούσαν να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα που συνοδεύει το να είσαι βαθιά συναισθηματικά συνδεδεμένος με τη φύση και τον άλλο κόσμο εκτός από τον ανθρώπινο κόσμο. Ένιωσα μόνος στην εμπειρία μου και στην κατανόηση του ότι είμαι φυσικό μέσο. Συνδέθηκα με τη Natalie μέσω του Dream Freedom Beauty Podcast και συνειδητοποιήσαμε ότι λαχταρούσαμε τον ίδιο χώρο, και έτσι συνδεθήκαμε και τελικά γεννήσαμε αυτό που τώρα είναι το Earth Speak Media. Το Earth Speak Collective είναι η κοινότητα που χρειαζόμασταν περισσότερο στη ζωή μας και είναι ο τρόπος μας να καλλιεργήσουμε τη Earth Connection.

Πότε είχατε για πρώτη φορά την ιδέα για το Earth Speak; Μπορείτε να περιγράψετε τη διαδικασία για να το πετύχετε;

Γνωριστήκαμε όταν η Νάταλι κάλεσε έναν συγγραφέα σημειώσεων εκπομπής για το παλιό της podcast. Η Shawna έκανε αίτηση και ενώ δεν πήρε τη θέση, ήταν ξεκάθαρο και στους δύο μας ότι είχαμε το ίδιο όραμα για τη δημιουργία κάτι περισσότερο από ένα podcast. Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου οι άνθρωποι που ασκούν τη γήινη πνευματικότητα και είναι σε διαισθητική ανάπτυξη μπορούν να συνδεθούν με την κοινότητα, να ασχοληθούν με την προσωπική θεραπεία, να εξερευνήσουν διαφορετικούς τρόπους και να εξελίξουν τις πνευματικές τους πρακτικές.

Ποιες είναι οι βαθύτερες προθέσεις που έχετε για την κοινότητα του Earth Speak;

Έχουμε μια πρόθεση απελευθέρωσης για όλα τα όντα, η οποία πιστεύουμε ότι ξεκινά με τη θεραπεία σε προσωπικό επίπεδο, η οποία στη συνέχεια κυματίζεται στο συλλογικό επίπεδο και σε άλλα πλην του ανθρώπου επίσης.

Έχετε κάποιες καθημερινές πρακτικές που βοηθούν στη διαύγεια και τη δημιουργικότητα;

Νάταλι: Μου αρέσει να κάνω πρωινές σελίδες, όπως έμαθα από το Artist’s Way, όπου γράφω μόλις τρεις σελίδες χωρίς λογοκρισία για οτιδήποτε έχω στο μυαλό μου. Εξασκώ επίσης καθημερινές επικλήσεις, καλώντας πνευματικούς οδηγούς και βοηθούς για υποστήριξη και καθοδήγηση και κάνω μια γρήγορη γείωση και εκκαθάριση για να ανοίξω και να συντονίσω την ενέργεια.

Shawna: Ως φοιτητής πλήρους απασχόλησης και ιδιοκτήτης επιχείρησης, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να διατηρώ σαφείς και συνεπείς καθημερινές πρακτικές, ωστόσο, η μόνη πρακτική που κάνω καθημερινά είναι να επικαλούμαι τους οδηγούς, τους προγόνους μου και τα πνεύματα της γης στην οποία βρίσκομαι και στα δύο. προσφέρετε ευγνωμοσύνη και ζητήστε να είμαι προστατευμένος, συνδεδεμένος και καθοδηγούμενος προς τον ανώτερο σκοπό μου σε αυτή τη ζωή. Πρόσφατα ενσωμάτωσα την πρωινή αναπνοή και το βρίσκω πολύ χρήσιμο με εστίαση και σαφήνεια στην αρχή της ημέρας μου. Για έμπνευση, έχω την τύχη να ζω σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από μια όμορφη παραλία και ελεύθερους κήπους – προσπαθώ να επισκέπτομαι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Ποιες είναι μερικές από τις αγαπημένες σας συνεντεύξεις podcast που έχετε φιλοξενήσει μέχρι στιγμής;

Νάταλι: Αυτό είναι τόσο δύσκολο να απαντηθεί γιατί το καθένα είναι τόσο εμπνευσμένο! Μερικά που μου έπληξαν περισσότερο το μυαλό ήταν με το μεσαίο Ash Canty για το τι συμβαίνει αφού πεθάνουμε, καθώς και ένα πολύ πρόσφατο επεισόδιο με τη Veda Austin σχετικά με τη συνείδηση ​​του νερού και πώς το νερό μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω εικόνων με πολύ απλούς, καθαρούς τρόπους!

Shawna: Το επεισόδιο του Ash Canty είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα μου! Ως μέσο, ​​ήταν επικυρωτικό να ακούς την ιστορία ενός άλλου ατόμου. Αυτό που εκτίμησα περισσότερο είναι ότι μοιράστηκαν πώς αναπτύχθηκε η μεσότητα στη ζωή τους και τη διαδικασία της σχέσης τόσο με τον φόβο όσο και με τον θάνατο. Επίσης, όλα τα επεισόδια με τον Luis Mojica!

Μπορείτε να ορίσετε πώς σας φαίνεται η προσωπική και πλανητική ευεξία;

Η ευεξία μοιάζει με την ικανότητα να μην κολλάει κανείς σε μια πυροδοτημένη απόκριση ή τραυματισμό, αλλά μάλλον να οδηγεί το νευρικό του σύστημα πίσω σε έναν ρυθμισμένο χώρο ανάπαυσης και πέψης. Αν και δεν μπορούμε να αποφύγουμε να μας πυροδοτήσουν ή να αντιμετωπίσουμε πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν τραύμα, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να μάθουμε πώς να ολοκληρώσουμε την απόκριση στο τραύμα και να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να επιστρέψει σε μια αίσθηση ασφάλειας και ευκολίας. Πιστεύουμε ότι αν αυτό διδασκόταν σε όλους από πολύ μικρή ηλικία, θα είχαμε ΤΟΣΟ λιγότερες συγκρούσεις και βλάβες μεταξύ των ανθρώπων και σε σχέση με τον αντίκτυπο της ανθρωπότητας στον πλανήτη.

Έχετε κάποια σοφία να μοιραστείτε με όσους ίσως ξεκινούν μια διαδικτυακή κοινότητα;

Θα παροτρύνουμε όποιον ενδιαφέρεται να ξεκινήσει μια διαδικτυακή κοινότητα να συντάξει ένα συνολικό αποτέλεσμα που ελπίζει να επιτύχει με την κοινότητά του. Για να διερευνήσουν άλλους εκεί έξω που κάνουν παρόμοια δουλειά και να αποκτήσουν σαφήνεια σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η κοινότητά τους προσφέρει ένα χαρακτηριστικό ή μια λύση που άλλοι δεν το κάνουν. Ένα πράγμα που συναντήσαμε στην πορεία είναι να κατανοήσουμε ότι η εξουθένωση της κοινότητας είναι ένα πολύ πραγματικό πράγμα. Επιπλέον, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να ρωτάτε αν έχετε επενδύσει στο να εμφανίζεστε κάθε μέρα. Η ανάπτυξη μιας κοινότητας δεν είναι εύκολη – αν είστε μόνο εσείς, σκεφτείτε να συνεργαστείτε με κάποιον που είναι σε ευθυγράμμιση με το όραμά σας και ζητήστε του να έρθει στο πλοίο για να σας βοηθήσει να το πραγματοποιήσετε. Τελικά, το όλο νόημα μιας κοινότητας είναι να συνδημιουργεί μέσω της σύνδεσης, σωστά; Το Earth Speak δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα χωρίς να συνεργαστείτε και με άλλους.

Τι σε φωτίζει περισσότερο αυτή τη στιγμή!;

Νάταλι: Έχω πάει σε ένα ταξίδι θεραπείας τραύματος γύρω από τα χρήματα, και αυτό ήταν ΤΟΣΟ λυτρωτικό. Επιτέλους αρχίζω να βλέπω το φως στο τέλος του τούνελ αφού διέσχισα μερικές από τις βαθύτερες πληγές μου τους τελευταίους μήνες. Έτσι, το να νιώθω ασφαλής να κερδίζω χρήματα είναι πραγματικά εκπληκτικό για μένα αυτή τη στιγμή. Ένα άλλο πράγμα που με ενθουσιάζει είναι να μάθω επιτέλους πώς να επεξεργάζομαι βίντεο για να αφηγούμαι ιστορίες με τον τρόπο που πάντα ήθελα. Σύντομα θα κυκλοφορήσω το πρώτο μου βίντεο σχετικά με την πρώτη μου εμπειρία με τη ζωή με βαν, όπου ο σύζυγός μου και εγώ νοικιάσαμε ένα μετασκευασμένο βαν, επισκεφτήκαμε φίλους στη Σιέρα Νεβάδα, πεζοπορήσαμε σε ένα ζευγάρι παρθένες λίμνες στην κορυφή του βουνού και είχαμε την πιο εκπληκτική περιπέτεια. Έχω περισσότερα βίντεο στα σκαριά για επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου ενός περίπου 10 ημερών στην Αρκάτα της Καλιφόρνια, που εξερευνά αρχαία κοκκινόξυλα και αδύνατη βουτιά σε άγρια ​​ποτάμια με έναν ποιητή πλήρους απασχόλησης. Αυτό είναι το όνειρό μου! Να συνεχίσω να κάνω αυτό το δημιουργικό έργο ντοκιμαντέρ που λέει ιστορίες ζωής σε μια όμορφη σχέση με τη γη.

Shawna: Ήμουν σε ένα ταξίδι στις σπουδές μου στο κολέγιο για να κατανοήσω τι δημιούργησε φυλετικές ανισότητες και πώς μπορούμε να αποδομήσουμε τις πολλές πλάνες που έχουμε κληρονομήσει εν αγνοία μας. Είμαι πολύ παθιασμένος με αυτή τη δουλειά γιατί είμαι μικτής φυλής και έχω βιώσει να νιώθω άλλος από όλες τις κυρίαρχες συμβολικές κατηγορίες στις οποίες δεν ταιριάζω, ανεξάρτητα από την προγονική και γενετική μου καταγωγή. Είμαι παθιασμένος με τη γεφύρωση των χασμάτων μεταξύ των ανθρώπινων σχέσεων, της πνευματικότητας, της ψηφιακής τεχνολογίας και της φύσης με τις ελπίδες να εγκαινιάσει μια εποχή πολυπολιτισμικού κεφαλαίου-ισότητας, έτσι ώστε όλοι να γιορτάσουμε χωρίς κρίση και να παρουσιαστούμε για να ζήσουμε μια ζωή που έχει αξία σύνδεση πάνω στην κυριαρχία.

Με τι ασχολείστε αυτή τη στιγμή στο Earth Speak και τι ακολουθεί;

Αναθεωρούμε πού βρεθήκαμε και εξερευνούμε πού θέλουμε να πάμε. Αφού κάναμε αυτήν τη δουλειά για σχεδόν 3 χρόνια, βρισκόμαστε βαθιά στη διαδικασία ενημέρωσης όσων προσφέρουμε για να ευθυγραμμιστούν με τον τρόπο που έχουμε εξελιχθεί ως άτομα και ως κοινότητα. Προσβλέποντας στο μέλλον, θα δώσουμε δυνητικά πολύ μεγαλύτερη έμφαση στη σωματική και θα διδάξουμε τα θεμέλια της θεραπείας τραυμάτων, καθώς διαπιστώσαμε ότι αυτό είναι αναπόσπαστο σε όλους τους άλλους τύπους προσωπικής και διαισθητικής ανάπτυξης, καθώς και στη δημιουργία βιώσιμων κοινοτήτων.

Οτιδήποτε άλλο θέλετε να μοιραστείτε…..

  • Να είστε ευέλικτοι και να κατανοήσετε ότι η ζωή, τα δημιουργικά έργα, οι σχέσεις και οι επιχειρήσεις δεν είναι στατικές.
  • Η κοινοτική ανάπτυξη δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα.
  • Η θεραπεία δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά αξίζει το ταξίδι. Η κοινωνία μας περιμένει τόση άμεση ικανοποίηση και αν ξεκινήσετε ένα ταξίδι θεραπείας με αυτή την προσδοκία, θα απογοητευτείτε πολύ. Ωστόσο, ο χρόνος θα περάσει ανεξάρτητα από το τι κάνετε, επομένως μπορεί να κάνετε τη δουλειά για να δημιουργήσετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο χρειάζεται.

Συνδεθείτε με την κοινότητα Earth Speak!

ομιλία.αγάπη

IG: @earthspeak

YouTube: Earth Speak