Jungle Soul Mama – Yoga Εμπόριο

Jungle Soul Mama – Yoga Εμπόριο

März 16, 2023 0 Von admin

Γνώρισα τον Blakely Stein «jungle soul mama» στην Κόστα Ρίκα πριν από πολλά φεγγάρια και είχα την τύχη να είμαι μάρτυρας της ανάπτυξης και της μεταμόρφωσής της με τα χρόνια. Από το να βλέπει τις εκδηλώσεις της για φαγητό στην κοινότητα, μέχρι την κομψή της εξέλιξη στο σέρφινγκ, τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης μπουτίκ ξενοδοχείων και το να γίνει ΜΗΤΕΡΑ, εμπνέει χάρη και λάμψη. Συναντάμε την Blakely εδώ για να μοιραστούμε μια ματιά στην ιστορία της και να μάθουμε γι ‚αυτήν νέες και συναρπαστικές προσφορές!

Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς και την πορεία σας…

Η πορεία μου συνεχίζει να ξετυλίγεται με τους πιο απροσδόκητους αλλά βαθιά όμορφους τρόπους. Νιώθω ευγνώμων για κάθε ανατροπή και στροφή, όπως με έφερε σε αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πραγματικά ότι η αποστολή μας σε αυτή τη ζωή είναι ήδη καθορισμένη, χρειάζεται χρόνος για να εμφανιστούμε αυθεντικά και να μπούμε στην αληθινή φωνή και κλήση μας. Ένα δώρο και το πάθος μου είναι να συνεργάζομαι με τοπικά, τοπικά και ζωηρά φαγητά για να δημιουργήσω θεραπευτικά και νόστιμα φαγητά που σας αφήνουν έμπνευση και θρέψη. Το ταξίδι μου στο φαγητό ξεκίνησε από μικρή ηλικία μαγειρεύοντας με τη μαμά μου. Πάντα μου άρεσε να αναζητώ πιο υγιεινές εκδοχές φαγητών και να βιώνω διαφορετικές κουζίνες και κουλτούρες. Είχα μια επιχείρηση τροφοδοσίας στο κολέγιο και μετά ακολούθησε πτυχίο μαγειρικής τέχνης στο Γαλλικό Ινστιτούτο Μαγειρικής στη Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια εργάστηκα στη γραμμή στη Scarpetta στη Νέα Υόρκη και κατέληξα να ανοίξω μια επιχείρηση τροφοδοσίας και ένα ιατρείο ιατρικής μαριχουάνας στο Telluride του Κολοράντο.

Ενώ συμμετείχα σε ένα μεγάλο γεγονός, κέρδισα ένα ταξίδι σερφ στην Κόστα Ρίκα, το οποίο άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Στα πρώτα μου χρόνια, εργάστηκα και έζησα στο Zwart Cafe στη Σάντα Τερέζα, μετά έκανα εκπαίδευση δασκάλου γιόγκα, η οποία αργότερα οδήγησε σε θέση σεφ στο Danyasa στο Dominical. Χρόνια αργότερα προσγειώθηκα στην πόλη Pavones όπου πέρασα τα τελευταία δέκα χρόνια σε αυτό το εκπληκτικό πανέμορφο κομμάτι του ουρανού με παγκόσμιας κλάσης κύματα και παρθένα φύση. Συνάντησα μερικά από τα πιο ισχυρά και μοναδικά άτομα εκεί όπου ο χωματόδρομος συναντά τον ωκεανό. Γέννησα τα δύο μωρά μου στο σπίτι και μεγάλωσα τον ευλογημένο γιο μου για περισσότερα από οκτώ χρόνια. Είχα και διαχειριζόμουν ένα B&B / αγρόκτημα στον ωκεανό τα τελευταία οκτώ χρόνια. Λόγω προσωπικών συνθηκών, αναγκάστηκα να φύγω από τη ζούγκλα με τα δύο μικρότερα παιδιά μου τον περασμένο Φεβρουάριο. Ζούμε στη Φλόριντα τώρα, κοντά στην οικογένεια, ξεκινώντας από την αρχή, θεραπεύοντας και γεννώντας όνειρα πραγματικότητα μια μέρα τη φορά.

Αυτές είναι οι εμπειρίες της ζωής μου, αλλά δεν με καθορίζουν. Εξελίσομαι συνεχώς στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, δίνοντας τη δυνατότητα σε άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Πρόσφατα γέννησα το Jungle Soul Mama, μια πλατφόρμα για να εμπνεύσω και να ενδυναμώσω τις γυναίκες να αφήσουν ό,τι δεν εξυπηρετεί πλέον τον εαυτό τους και την υγεία τους, να μεταμορφώσουν και να αναζωογονήσουν τη ζωή τους μέσω της τροφής, της κίνησης, των τελετουργιών, των φυτικών φαρμάκων και της βαθιάς σοφίας των δασκάλων. ο κόσμος.

Ποιο ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σημεία καμπής στο θεραπευτικό σας ταξίδι;

Ανεξάρτητα από το πόσους καθαρισμούς, αποτοξινώσεις, δίαιτες, άσκηση, gadgets, θεραπεία, φυτικά φάρμακα και να δοκιμάσετε, τίποτα δεν θα θεραπεύσει το σώμα και την ψυχή σας εάν δεν αντιμετωπίσετε και δεν αναγνωρίσετε τα βαθύτερα προβλήματα στη ζωή σας. Από τη δική μου εμπειρία, πάλεψα με αυτοάνοσα, δερματικά προβλήματα, συνεχείς βακτηριακές λοιμώξεις, κατάθλιψη και άγχος που συνέχισαν να με στοιχειώνουν. Τη στιγμή που αναγνώρισα ότι δεν λειτουργούσε και απομάκρυνα τον εαυτό μου και τα παιδιά μου από μια τοξική κατάσταση, άρχισα να θεραπεύομαι. Οι τρόποι που διδάσκω και πιστεύω άρχισαν να μεταμορφώνουν την υγεία μου τόσο ψυχική όσο και σωματική. Η θεραπεία δεν είναι μια στάση, χρειάζεται καθημερινή αφοσίωση και συνέπεια. Αισθάνομαι ευγνώμων που βρίσκομαι στο μονοπάτι και έχω διάθεση να μοιραστώ την ιστορία μου με άλλους με την ελπίδα να εμπνεύσω το δικό τους θεραπευτικό ταξίδι.

Ποιοι είναι οι 5 πυλώνες του Jungle Soul Mama;

Ζωντανή τροφή ψυχής: Δημιουργώ ζωντανή τροφή ψυχής για την οικογένεια, τους φίλους και τους πελάτες μου. εμπνευσμένα, εγχώρια, νόστιμα και σούπερ θρεπτικά γεύματα που φέρνουν ζωή και θεραπεία σε σώμα και ψυχή. Πιστεύω ότι η προετοιμασία του φαγητού με μια στοργική παρουσία και γνώση του από πού προέρχεται, ζωντανεύει πλήρως την εμπειρία της τροφής.

Soulful Motherhood: Η ψυχική μητρότητα μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε την εσωτερική μας δύναμη, να βρούμε ισορροπία στις μέρες μας, να ενσαρκώσουμε την ειρήνη στο χάος, να αγκαλιάσουμε την ευαλωτότητα, να αποδεχόμαστε ταπεινά τις ανατροπές του αγνώστου και να γιορτάζουμε πάντα την όμορφη μαγεία που υφαίνεται μέσα από όλα αυτά. Όταν βουτάμε στην ψυχή της μητρότητας, μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές προκλήσεις και τους φόβους μας με ισχυρά εργαλεία που μας επιτρέπουν να αξιοποιήσουμε το διαισθητικό αρχέγονο πολεμιστή μας και επίσης να ακούμε και να χρησιμοποιούμε την αρχαία σοφία των προγόνων μας.

Γυναικεία Σοφία Ψυχής: Για τα γυναικεία σώματα, οι μήτρες μας μας συνδέουν με τη δύναμη και τη σοφία των άγριων γυναικείων τρόπων. Η ανάμνηση και η αναγνώριση της φύσης μας είναι απαραίτητη για τη μεταμόρφωση και την έκφραση των παθών και των χαρισμάτων μας. Το να αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε και να ακολουθήσουμε την ενστικτώδη επίγνωση της γυναικείας μας ηλικίας είναι η ισορροπία που απαιτείται για να επαναφέρουμε την αρμονία στον κόσμο μας. Προσφέρω εργαλεία για να συνδεθούμε με το άγριο θηλυκό μέσα μας που μας αφυπνίζουν και μας καθοδηγούν στο ταξίδι για να γίνουμε αυτό που είμαστε.

Ιατρική Ψυχής της Γης: Όταν δημιουργούμε μια προσωπική σχέση με τα φυτά που χρησιμοποιούμε και βάζουμε στο σώμα μας, υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα για βαθύτερη θεραπεία και υγεία. Η εκμάθηση των ιδιοτήτων και των χαρακτηριστικών των φυτών και η αποτελεσματικότερη χρήση τους ανοίγει κανάλια βαθιάς γνώσης και επικοινωνίας μεταξύ μας και της νοημοσύνης του φυτού. Το Earth Soul Medicine θα σας συστήσει δασκάλους φυτών σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να γνωρίζετε τα οφέλη και να θεραπεύετε τον εαυτό σας μέσω τελετών, να βουτήξετε βαθύτερα στα εξελικτικά εργαλεία, να βάλετε τα χέρια σας στη βρωμιά και να φέρετε συμμάχους φυτών στην καθημερινότητά σας.

Soulful Movement: Η καθημερινή κίνηση είναι ένα κρίσιμο μέρος της θεραπείας και της ενδυνάμωσής μας. Το να είμαστε μέσα στο σώμα μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση στην παρούσα στιγμή, να συνδεθούμε με τη δύναμή μας και να νιώθουμε ειρήνη καθ‘ όλη τη διάρκεια των ημερών μας. Το σώμα σας είναι το όχημα για να αφυπνιστεί και να ευδοκιμήσει η ψυχή σας. Το να ξυπνάς το σώμα και να χρησιμοποιείς την κίνηση ως φάρμακο είναι απαραίτητο για να ανοίξεις τα κανάλια της δημιουργικότητας και της υγείας. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ένας τρόπος να κινήσουμε το σώμα μας. Η δημιουργία διαφορετικότητας στην εξάσκηση της ψυχικής σας κίνησης είναι απαραίτητη για την ισορροπία. Η αλλαγή του τρόπου με τον οποίο κινούμαστε και ασκούμαστε, διατηρεί τη νοημοσύνη του σώματος διεγερμένη και να αναπτύσσεται.

Κάθε ένας από αυτούς τους πυλώνες ανοίγει μονοπάτια μάθησης και ανάπτυξης ενσωματώνοντας την ψυχή των στοιχείων που συνθέτουν τη ζωή μας. Το αίσθημα της ολότητας και της ζωτικότητας προέρχεται από την προσπάθεια νέων πραγμάτων και το να κάνουμε λάθη μέχρι να βρούμε τη θεραπεία που λειτουργεί για εμάς. Μέσω αυτών των πέντε πυλώνων υποστήριξης, προσαρμόζω συνταγές, πρακτικές κίνησης, τελετουργίες αυτοεξυπηρέτησης, συμβουλές μητρότητας και γνώση του φυσικού κόσμου για να σας βοηθήσω να δημιουργήσετε μια ρουτίνα που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Μπορείτε να μοιραστείτε μερικές απλές συμβουλές σχετικά με τις προσεκτικές διατροφικές πρακτικές;

Ως πολυάσχολη μόνη μαμά, πρέπει να υπενθυμίσω στον εαυτό μου να απολαμβάνει το φαγητό μου όταν ΔΕΝ τρέχω από το ένα πράγμα στο άλλο. Για να μπορεί το μυαλό και το σώμα μας να καταγράφει και να χρησιμοποιεί τις τροφές μας, είναι καλύτερο να μην τρώμε όταν είμαστε αγχωμένοι ή/και όρθιοι. Η ντούλα μου και για τις δύο γεννήσεις μου με έβλεπε να στέκομαι και να τσιμπολογώ μια μέρα. Είπε, «Μπέικλι, κάτσε, φάε σαν βασίλισσα και θρέψε αληθινά το σώμα σου». Το να σταματάς ακόμη και για δέκα λεπτά για να αναπνεύσεις, να κάθεσαι και να ευλογείς το φαγητό σου είναι βαθιά.

Αν μπορούσατε να πείτε μια φράση σε κάθε μαμά στον κόσμο, ποια θα ήταν αυτή;

Μια αγαπημένη μου αδερφή που χορεύει η Sassy Blossom λέει πάντα: «Αγάπη μου, μερικές φορές πρέπει να πεις, γαμήστε το και ξεπεράστε το, αυτά τα πιάτα, το πλυντήριο και η δουλειά μπορούν να περιμένουν… πήγαινε να είσαι με αυτά τα όμορφα παιδιά σου». Η λίστα που δεν τελειώνει θα είναι πάντα εκεί, οι στιγμές είναι φευγαλέες, θέλετε να θυμάστε την ιδιαίτερη στιγμή, όχι το παρθένο σπίτι ή τις προαγωγές εργασίας.

Πώς περνάτε αυτή τη στιγμή τις μέρες σας;

Μεγαλώνω τα παιδιά μου, χτίζω την επιχείρησή μου, κάνω σερφ, χορεύω, μαγειρεύω και παίζω με τα άγρια ​​μωρά μου στη ζούγκλα.

Ποιος και τι σας εμπνέει περισσότερο αυτή τη στιγμή;

Τα παιδιά μου, η Καϊλάνα και ο Καϊμαρτίν. Η ανθεκτικότητα και το θάρρος τους να προσαρμοστούν σε μια νέα ζωή με ακτινοβόλα θετικότητα και περιέργεια με εμπνέει βαθιά. Ο ωκεανός και η φύση της μαμάς με φέρνουν πάντα πίσω στον πυρήνα μου, εμπνέοντας τη δημιουργικότητά μου και μια εσωτερική και εξωτερική δύναμη όπως καμία άλλη.

Οτιδήποτε άλλο θέλετε να μοιραστείτε…

Θυμηθείτε ποιοι είστε, αλλά πάντα ανοίγετε την πόρτα σε νέες δυνατότητες τρόπων ύπαρξης. Δεν υπάρχει χειρόγραφο ή πίνακας περιεχομένων σε αυτή τη ζωή. Ρίξτε με τον άνεμο, γείωση με τον ήλιο και εμπνευστείτε από το νερό.

Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας. Παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές.

Ξεκινάω ένα διαδικτυακό Ταξίδι Αναγέννησης Ψυχής στις 10 Ιανουαρίου 2022:

Ελάτε μαζί μας για μια αφύπνιση και καθοδήγηση 3 εβδομάδες βύθιση για να ανακτήσετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Αποκτήστε τα εργαλεία, την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη για να μπείτε σε έναν νέο τρόπο ύπαρξης και θεραπείας.

IG: @jungle_soul_mama

Φωτογραφία: @alizejireh