Workrise Πρόσληψη έως και 350 επαγγελματιών ηλιακής ενέργειας για το έργο της περιοχής του Ώστιν

3
Workrise Πρόσληψη έως και 350 επαγγελματιών ηλιακής ενέργειας για το έργο της περιοχής του Ώστιν

Δημιουργία εκατοντάδων τοπικών θέσεων εργασίας για να φέρει καθαρό ρεύμα σε 25.000 σπίτια

9 Σεπτεμβρίου 2020

AUSTIN, TX – Η RigUp είναι ενθουσιασμένη που υποστηρίζει την κατασκευή του Pflugerville Solar Project, βοηθώντας το προσωπικό έως και 350 θέσεων εργασίας στην περιοχή του Austin με ειδικευμένους εμπόρους που έχουν προηγούμενη εμπειρία στον τομέα της ηλιακής ενέργειας και στην κατασκευή μεγάλης κλίμακας.

Το Pflugerville Solar Project ανήκει στην Recurrent Energy, μια κορυφαία εταιρεία σε κλίμακα κοινής ωφέλειαςπρογραμματιστής έργου olar και αποθήκευσης. Η Recurrent Energy υπέγραψε Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας με την Austin Energy για το Pflugerville Solar Project για την παροχή ηλιακής ενέργειας χαμηλού κόστους στους πελάτες της κοινής ωφέλειας για 15 χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας. Το έργο 144 MWac αποτελεί μέρος του στόχου της Austin Energy να παρέχει οικονομικά αποδοτικές λύσεις πράσινης ενέργειας στους πελάτες της και αναμένεται να τροφοδοτήσει έως και 25.000 σπίτια.

«Ως κάποιος που ζει με περηφάνια στην περιοχή του Ώστιν, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που προσφάτως έκλεισα το έδαφος στο Pflugerville Solar Project μας», δήλωσε ο Mike Arndt, Γενικός Διευθυντής Περιοδικής Ενέργειας. «Ανυπομονούμε να κατασκευάσουμε υπεύθυνα αυτό το έργο και να καλύψουμε πολλές από αυτές τις θέσεις εργασίας με ντόπιους εργαζόμενους από την περιοχή της κομητείας Τράβις. Ευχαριστούμε τους έμπιστους κατασκευαστικούς συνεργάτες μας που έφεραν αυτό το έργο πιο κοντά στην παροχή χαμηλού κόστους, καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας στους πελάτες της Austin Energy.»

Το έργο αναμένεται να δημιουργήσει μακροχρόνιες, μόνιμες θέσεις εργασίας για την υποστήριξη της λειτουργίας και συντήρησης του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής, καθώς και έως και 350 θέσεις εργασίας στην κατασκευή, με τουλάχιστον το 50% να εκτελείται από ντόπιους εργάτες. Το έργο θα έχει επίσης θετικό οικονομικό αντίκτυπο στην τοπική κοινότητα παρέχοντας φορολογικά έσοδα για την κομητεία Travis και το Elgin ISD, τα οποία θα είναι συνολικά περίπου 350 εκατομμύρια δολάρια καθ‘ όλη τη διάρκεια του έργου.

«Η επιτάχυνση της κατασκευής του Pflugerville Solar Project δεν θα μπορούσε να είχε έρθει σε καλύτερη στιγμή», δήλωσε ο επίτροπος της κομητείας Jeff Travillion. «Οι μισές από τις 350 θέσεις εργασίας στις κατασκευές θα είναι τοπικές προσλήψεις. Οι κάτοικοι της κομητείας μας που έχουν επηρεαστεί από την πρόσφατη οικονομική ύφεση θα έχουν πρόσβαση σε καλές θέσεις εργασίας με χαμηλά εμπόδια εισόδου τη στιγμή που τις χρειάζονται περισσότερο».

Οι ειδικοί προσλήψεων της RigUp αναζητούν αμέσως πλήρωση θέσεων για πληρώματα κατασκευών και ειδικευμένων τεχνικών, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρολόγων, χειριστών εξοπλισμού, εγκαταστατών ραφιών/πανελών και γενικών εργατών, με προηγούμενη εμπειρία στον τομέα της ηλιακής ενέργειας και στην κατασκευή μεγάλης κλίμακας. Η RigUp έχει επίσης συνεργαστεί με την Workforce Solutions Capital Area, η οποία φιλοξενεί μια Εικονική Έκθεση Καριέρας στις 10 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να μάθουν περισσότερα στο www.rigup.com/blog/pflugerville-solar.

«Οι στόχοι του Pflugerville Solar Project συνάδουν απόλυτα με αυτό που στοχεύουμε: να βάλουμε τους ανθρώπους στη δουλειά», δήλωσε ο επικεφαλής της Solar της RigUp, Ron Nickelson. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε τη Recurrent Energy και τους βιομηχανικούς μας εταίρους στην κατασκευή αυτής της λύσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, προμηθεύοντας τους ελεγμένους, υψηλής ειδίκευσης εργαζομένους που αναζητούν και παρέχοντάς τους την εκπαίδευση που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν τη δουλειά στην ώρα τους και στον προϋπολογισμό».

Η κατασκευή στην περιοχή 950 στρεμμάτων της κομητείας Travis υποστηρίζεται επίσης από την Signal Energy, την 3B Dozer, την RP Construction Services και την E Light Electric. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε [email protected]

Σχετικά με το RigUp
Η RigUp είναι ένας πάροχος πλήρους εξυπηρέτησης εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού. Μέσω των ανθρώπων και της τεχνολογίας, ταιριάζουμε τους ελεγμένους, προσεκτικά επιλεγμένους εργαζομένους μας με τις εταιρείες που τους χρειάζονται. Διαχειριζόμαστε τα πάντα, από τις προσλήψεις και τις πληρωμές έως τη συμμόρφωση, την εκπαίδευση και όχι μόνο. Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε οικονομικές ευκαιρίες για το εργατικό δυναμικό μας, δημιουργώντας έναν καλύτερο τρόπο για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Μάθετε περισσότερα στο www.rigup.com

Σχετικά με την Επαναλαμβανόμενη Ενέργεια
Η Recurrent Energy είναι κορυφαίος κατασκευαστής έργων ηλιακής ενέργειας και αποθήκευσης σε κλίμακα κοινής ωφέλειας, παρέχοντας ανταγωνιστική, καθαρή ηλεκτρική ενέργεια σε μεγάλους αγοραστές ενέργειας. Με έδρα τις ΗΠΑ, η Recurrent Energy είναι μια εξ ολοκλήρου θυγατρική της Canadian Solar Inc. και λειτουργεί ως βραχίονας ανάπτυξης έργων της Canadian Solar στη Βόρεια Αμερική. Η Recurrent Energy έχει περίπου 5 GW έργα ηλιακής ενέργειας και αποθήκευσης σε ανάπτυξη στις ΗΠΑ. Πρόσθετες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στο www.recurrentenergy.com.

Schreibe einen Kommentar